Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim ananas çok faydalı ben bebek tedavisinde yemiştim enson bide ben ananas limon ve yesilmaydonozla smothie yapıyorum bunu detoks ananas detoks diye geçiyor inanılmaz ödem atiyor
Canim bebek tedavisi ile ilgili dunden once birdeyler sordum ama sanirim gormedin mesaj cok olunca, tedaviyi baska bir sehirde mi yuruteceksin, bir arkadasim bu ara dr degistirerek denedi simdi ikizlere hamile, insallah senin de gonlune gore olur

Canim bebek tedavisi ile ilgili dunden once birdeyler sordum ama sanirim gormedin mesaj cok olunca, tedaviyi baska bir sehirde mi yuruteceksin, bir arkadasim bu ara dr degistirerek denedi simdi ikizlere hamile, insallah senin de gonlune gore olur
Amin canim âmin bugün konuştum merkezimle sağlık ve pandemi dolayısıyla mayis sonuna ertediler çok iyi oldu şu vakalar en azından biraz biter. Amin inşallah bende anne olurum.....

öğlen arası eve gittim .
1 büyük tabak enginar
1 küçük kase bulgur pilavı , az ayran
2 avuç fıstık
1 elma
1 ısırık çikolata

akşam ıspanak yemeğim var . sabah pişirmiştim.
markarna bulgur pilavı ayran var . bunlardan az az yerim
54 kilo mu görüyorum ben 😱😱

İpekcigin baya dökülmüş. Bizde daha dökülme olmadı.
Benim kızın ilk dışı 14 aylıkken çıkartmıştı. Dişi geç çıktı baya yani, on iki dişi curumustu, çürük olduğu için darbe aldığı için kırıldı sanırım
Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm
İpekçiğim ne ara döktü dişleri :)
5,5 yaşında demişsin, seneye 1’e başlıyor o zaman değil mi? Safranın kızı da başlıyor, benim küçük de başlayacak inşallah. Ay ne macera 😜 Macera dolu ameerikaa 🤣🤣
Ha ha sormayın ne macera anamı ağlattı bu sene benim inşallah seneye korona belası olmazda doğru düzgün okula giderek öğrenirler bugün canlı ders vardı yine pert oldum hangisiyle uğralacağımı şaşırdım

Canim aç gezmen, açlık krizine gitmeme sebep olur ama. Çok az yemişsin sabah öğlen.

Sabahları yumurtaya yemeğe çalış, daha uzun süre tok tutar.
Canım sabah 7.30’da çıkıyorum evden. Hiç iştahım olmuyor, hele yumurta filan hiç yiyemem zaten koştur koştur çıkıyorum.
Kahvaltıyı iptal edip öğlen ve akşam yemeyi planlıyorum. Dünü sayma dün de geçiş gibiydi. Bugün öğlen balık yedim mesela😊
54 kilo mu görüyorum ben 😱😱
Evet bu kilolu hali :KK53:

Benim de bir kaç gündür nedenini bilmediğim bir iştah açıklığı yaşıyordum. Sabahları 2 yumurta yedim biraz daha doyurucu olsun diye. Akşam yemeğinden sonra da açlık yaşadım.

Bugün regl geldi, açlık krizlerimin sebebi belli oldu 😕
Bu ay yeni mi regl oluyorsun ilk hafta olman lazımdı

Kızlar bu kadar ara yeter artık dedim ve aranıza geri döndüm düzenli menü bildirimi yapacağım size yazmazsam dünyayı yiyorum diyetisyen falan fayda etmiyor sanki evime geri dönmüş gibi hissediyorum eskileri pek okuyamadım ama yeni arkadaşlar var sanırım
suspushanimcim suspushanimcim kız sende mi buradasın
hoş geldin şekerim .
evine hoş geldin:KK200::KK200::KK200:

Canım sabah 7.30’da çıkıyorum evden. Hiç iştahım olmuyor, hele yumurta filan hiç yiyemem zaten koştur koştur çıkıyorum.
Kahvaltıyı iptal edip öğlen ve akşam yemeyi planlıyorum. Dünü sayma dün de geçiş gibiydi. Bugün öğlen balık yedim mesela😊

Evet bu kilolu hali :KK53:
evet bu kilolu halimdir.
normalde 50-52 aralığındayımdır:KK15:

Eee hepimiz sisko değiliz, aramızda korumada olanlarda var :KK66:
safran bu kanalı biliyor musun.
4 yıldır takip ettiğim birileri.
daha önce kore de oturuyorlardı ama 1 yıl oldu Türkiye ye taşındılar . eşi koreli.
güzel bi kanal . Türkçe alt yazı seçeneği var.

safran bu kanalı biliyor musun.
4 yıldır takip ettiğim birileri.
daha önce kore de oturuyorlardı ama 1 yıl oldu Türkiye ye taşındılar . eşi koreli.
güzel bi kanal . Türkçe alt yazı seçeneği var.

Bunu hatırlamıyorum canim.
2 çocukla günlük vlog çeken bayanı biliyorum. Bunu da takibe aldım şimdi bakarim

Kızlar bu kadar ara yeter artık dedim ve aranıza geri döndüm düzenli menü bildirimi yapacağım size yazmazsam dünyayı yiyorum diyetisyen falan fayda etmiyor sanki evime geri dönmüş gibi hissediyorum eskileri pek okuyamadım ama yeni arkadaşlar var sanırım
suspushanimcim suspushanimcim kız sende mi buradasın
Dönüp dolaşıp geldim 😞

Back
X