Canımsın. evet boyum olduğu için çok kilolu görünmedim ama hep rahatsizlikduymustum bu durumdan şükür şimdi iyiyim böyle çok foto var hep bakarım ne kiloluymusum diye yamanlarım vardı benim baya vardı o kilolu görünmeme sebeb oluyordu şükür indi en kilolu halimin vardı kardeşimin düğünü ydu elbisem patlamıştı arkadan düşün çok şiştim o fotoyu bulamadım herkes hamile sanmistiCanim bence boyun hep kaldırmış kiloyu
Hiç çok kilolu olmamissin.
Ama şimdi fıstık gibisi
Hep böyle kal
Canim bence boyun hep kaldırmış kiloyu
Hiç çok kilolu olmamissin.
Ama şimdi fıstık gibisi
Hep böyle kal
Ooo resinler gelmis, canim bence de safrana katikiyorum en kilolu halini bile boyun kaldirmis seninEn küçük gorumcemin ve kardeşimin düğününde çekilmiş fotom var o kilolu onu yolluycamda arşivden arıyorum
Hepsi fotolar benim sıkıntı yokİlk gönderdiğin güncel halin mi @Tradiaos ?
Ilki guncelmis canim ben de onu sordumİlk gönderdiğin güncel halin mi @Tradiaos ?
Ooo resinler gelmis, canim bence de safrana katikiyorum en kilolu halini bile boyun kaldirmis senin
O nedemek anlamadimda ondan sordumIlki guncelmis canim ben de onu sordum
Yani ilk gonderdigin resim simdiki zayif halin mi demis canimO nedemek anlamadimda ondan sordum
Bunlar arşivden fotolar bilgisayarimdanIlki guncelmis canim ben de onu sordum
vet evet anladim doğrudur orda daha kilom var canim zayıflamıştım evet 17 filan vermiştimYani ilk gonderdigin resim simdiki zayif halin mi demis canim
Daha çok var böyle
Onu anladım canım:) son halini sormuştumHepsi fotolar benim sıkıntı yok
Cevaptan anlamadım ki. Hatta hala anlamadımIlki guncelmis canim ben de onu sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?