Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yok canım iyi şükür.
Cuma gününe randevu aldık. Bir de dolgu yapılacakmış. O da sorunsuz olur inşallah.
Canım çok geçmiş olsun fıstığıma neyseki kurtulmuş inşallah dolguda böyle sorunsuz geçer
Yeşil mercimekle kabağı hiç duymamıştım. Çok merak ettim, deneyeceğim. severim böyle karışımları:)
Canım burada da ekşili kabak çok yapılıyor benim koca onun hastası bende pek sık yapıyorum içine nohutta koyuyorum ekşisinide bol koyunca çok lezzetli oluyor

Bütün fotoğrafların çok güzel kızlara katılıyorum hep boy kaldırmış hiç çok kilolu görünmemişsin ama tüm fotoğraflar dış kıyafetle olduğu için o yanlarda hiç belli değil. Marifet kilolu olmak değil o kiloyu iyi saklayabilmek maşallah sende bunu iyi yapmışsın

Tam tarif alabilir miyiz? Ben de çok severim kabağı.

❤❤❤❤

Çok teşekkür ederim canim

Onu anladım canım:) son halini sormuştum

Cevaptan anlamadım ki. Hatta hala anlamadım arşivden atıyor sanırım, son hali yok henüz.
Bem soyle anladim ilk attigi resim varya cizmeli o guncel yani zayiflamis hali seklinde anladim digerleri ise arsivden

iyiyim canım
Safransari cım .
daha doktora göstermedik . ama tanıdık bi doktor sıkıntı yok dedi
kardiyolog görmedi
sanki normal gibi.
düşük tansiyon olduğu için sıkıntı olmaz herhalde
ama bazı saatlerde çok çıkmış sanki . o da var .
çok düşükken düşükken normal değerlere gelmemiş de . çıkmış .
acaba tansiyon aletinin sesine mi tansiyonum çıktı. bi irkiliyor insan çünkü . birden sesli şişiyor kolumdaki şey

Gunaydin kizlar hanimlar guzel anneler gununuz aydin olsun insallah hayirli sabahlar olsun.
günaydın canım .
taş gibisin

kilodan boyun görünmüyor gerçekten . topuklu giyiyorsun üstelik . 185 boya hey maşallah.
ben 169 boya topuklu giymiyorum . çok uzun kalıyorum diye. bulundugum yerde uzun insan yok . dikkat çekmiyim diyorum .
bi de zaten topuklu ile yurumeyi asla beceremem . yuvarlanırım yaa. ne güzel sen yürüyebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…