Canim link atayim sana benim aldigim 3 bin idi ama suanda 4 bin tl
Canim bak ne guzel kilo vermissin strest olmana hic gerek yokresimler yakiyor yalnizzzz, kiloluyken de cok tatli goru uyorsun bnce
Kürkümu verdim birine şimdi bol geliyor annemlerin komşusuna biraz iri yapılı kız hediye ettim❤❤❤❤❤❤❤
Canim o zaman da şişko hiç olmamissin, ama baya iriymisinKürkümu verdim birine şimdi bol geliyor annemlerin komşusuna biraz iri yapılı kız hediye ettim
ay çok şekersin . kokos seniii
Canim o zaman da şişko hiç olmamissin, ama baya iriymisin
Şimdi çok daha fit
yaaa bak yaa. resmen moda dergisinden çıkmışssın
ay çok şekersin . kokos seniii
iyi yapıyorsun yaa. kokos olmak iyidir . beceri ister .
Büyük beden mankeni olurdu olsa olsa bendenyaaa bak yaa. resmen moda dergisinden çıkmışssın
Doya doya moda yarışmacılarından daha iyiyim benyaaa bak yaa. resmen moda dergisinden çıkmışssın
öylesin valla.Doya doya moda yarışmacılarından daha iyiyim ben
Doya doya modayi izleyen varmi orda ferdanur var boyu uzun iri yapuli eski kilolu hallerimi ona benzetirler beniCanim o zaman da şişko hiç olmamissin, ama baya iriymisin
Şimdi çok daha fit
❤❤❤öylesin valla.
boy olunca kaldırıyor kiloyu ama verirsen daha iyi olacak tabi. daha hoş olursun . şimdi yapılı birisin ama kilolu değilsin.
Canim link atayim sana benim aldigim 3 bin idi ama suanda 4 bin tl
Canim bak ne guzel kilo vermissin strest olmana hic gerek yokresimler yakiyor yalnizzzz, kiloluyken de cok tatli goru uyorsun bnce
Çalışan bayana kesinlikle robot süpürge şart.A aaadddaaa cım link bekliyorum . benim baktığım da 4 bin .
ama önemli olan kullanman ve memnun olman . yorumlar ondan önemli. şarj süresi . özellikleri vs si seni memnun ediyor mu.
Safransari cım senin dediğin gibi dysooon da baktım ama o da yine benim yapmamı bekler . yine bi strese girdim . istemiyorum artık . her gün süpürmek . gün aşırı süpürsem üstüme illa bi şeyler yapışıyor . koltukta kırıntı. koltukta kırpıntı. fıstık çekirdek vs .
Bu süpürgeyi çok met ediyolar robot süpürge tekneloji nerelere gidiyor gurur duyuyorum yakında çocuklarınız büyüyünce evlerinde robot yardimcilar olursa hiç şaşırmamÇalışan bayana kesinlikle robot süpürge şart.
İnşallah şu pandemi biter de, çocuklar okulda olur, boş eve iş yerinden komut verirsin, geldiğinde mis gibi olur.
Kahvaltı yaptın mı ?Bu süpürgeyi çok met ediyolar robot süpürge tekneloji nerelere gidiyor gurur duyuyorum yakında çocuklarınız büyüyünce evlerinde robot yardimcilar olursa hiç şaşırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?