Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

A aaadddaaa cım link bekliyorum . benim baktığım da 4 bin .
ama önemli olan kullanman ve memnun olman . yorumlar ondan önemli. şarj süresi . özellikleri vs si seni memnun ediyor mu.

Safransari cım senin dediğin gibi dysooon da baktım ama o da yine benim yapmamı bekler . yine bi strese girdim . istemiyorum artık . her gün süpürmek . gün aşırı süpürsem üstüme illa bi şeyler yapışıyor . koltukta kırıntı. koltukta kırpıntı. fıstık çekirdek vs .

Çalışan bayana kesinlikle robot süpürge şart.
İnşallah şu pandemi biter de, çocuklar okulda olur, boş eve iş yerinden komut verirsin, geldiğinde mis gibi olur.

Çalışan bayana kesinlikle robot süpürge şart.
İnşallah şu pandemi biter de, çocuklar okulda olur, boş eve iş yerinden komut verirsin, geldiğinde mis gibi olur.
Bu süpürgeyi çok met ediyolar robot süpürge tekneloji nerelere gidiyor gurur duyuyorum yakında çocuklarınız büyüyünce evlerinde robot yardimcilar olursa hiç şaşırmam

Robot süpürgeyi ayarliyorsun sanırım internette görmüştüm mutfak diye komut veriyorsun mutfağın her yerini süpürüyor ben azcik çekindim ben evlendiğinden bu yana 5 tane supurge değiştirdim hepsi bozuldu hele ceyizimdrn bir tane vardi fi tarihinden kalmıştı yaaa üstüne 4 süpürge degistirdim hiçbirinden memnun kalmadım toz torbalı hepsi filtre temizlemekten biktim

Bu süpürgeyi çok met ediyolar robot süpürge tekneloji nerelere gidiyor gurur duyuyorum yakında çocuklarınız büyüyünce evlerinde robot yardimcilar olursa hiç şaşırmam
Kahvaltı yaptın mı ?
Ben müge anliyi bekliyorum, kahvaltımı alıp karşısına geçmek için 10 da kahvaltı yapıyorum TV basinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…