Cennet hurması mı yoksa kuru hurma mı diyon canımCanim hurma zamanı da geldi, hurma alsana, ara öğünde yeyince baya şeker ihtiyacini kesiyor.
Ramazan'da yediğimiz kuru hurma. Artık marketlerede gelmiş. Hayal ben aldık, yiyoruzCennet hurması mı yoksa kuru hurma mı diyon canım
Bitti gitti diyebilmek için zaman gerekiyor, önemli olan farkındalık zaten. Darısı başıma :)Hayalcim bu "öylesine yemekle " ile ilgili birsey anlatmak istiyorum. Psikolog seanlasrin sonlarina dogru bana bir detoks onermisti karnim ne zaman ve saat kacta acikirsa sadece çiğ sebze, meyve ve kuruyemis yiyecektim, 5. Gun geleiginde acliktan olcem sandim ama enerjim bir o kadar yerinde hatta superim ama açim diorum kadina cok acimmmo da bana dedi ki madem acsin o zaman sana sinirsiz sebze meyve yemis verdim neden yemiuorsun? O zaman anladim ki ruhum ac ben degil, simdi 2 gun yine yaptim bu beslenme seklini hakketen ne kadar cok seyi sadece canimiz istedigi icin yiyormusuz o zaman anlamistim, haaa anladim ama bu durum bitti mi, hayir sadece azaldi, simdilerde daha iyi ama
Evet almayanı dövüyorlardıRamazan'da yediğimiz kuru hurma. Artık marketlerede gelmiş. Hayal ben aldık, yiyoruz
Afiyet olsun. çok şükür bugünde hepimiz yeme işini kapattıkBugün de yedik içtik
Çok şükür.simdi çay çekirdek fıstık saati
Ben de aldim hurma ama genelde ben de olur ya o ya kuru kayisiRamazan'da yediğimiz kuru hurma. Artık marketlerede gelmiş. Hayal ben aldık, yiyoruz
Canım o benim evden hiç eksik olmaz zaten geçen gün bitti bu hafta diyetisyen vermedi diye almadım eve haftaya kuru meyve verirse alırım artıkRamazan'da yediğimiz kuru hurma. Artık marketlerede gelmiş. Hayal ben aldık, yiyoruz
Peki eti cin veriyo mu diyetisyenCanım o benim evden hiç eksik olmaz zaten geçen gün bitti bu hafta diyetisyen vermedi diye almadım eve haftaya kuru meyve verirse alırım artık
Ada senin süpürge hangisiBen de aldim hurma ama genelde ben de olur ya o ya kuru kayisi
Kahkaha attım yaa eti cini çocuklar alıyor hurmayı kendim için alıyorum benimki otlakçılık beyaaaPeki eti cin veriyo mu diyetisyen
Biliyorum o kısmı okumuştum ama takılmak istedim sanaKahkaha attım yaa eti cini çocuklar alıyor hurmayı kendim için alıyorum benimki otlakçılık beyaaa
Naptın 2 günde daha cumaya çok var ben daha yeni başlayacak kilo vermeyeBu haftaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?