Smothie detoks yaptim 2 gün sabahları yeşil maydonoz ve limon karışımı içtim ac karnına sabahları uyanır uyanmaz 1 haftadır sirkeli ve buzlu su iciyorum buzlu su metabolizmayı cakistiriyormus birde soru bıraktım 2 gün ve ara oyununun birini iptal edip vücudu sasirttimNaptın 2 günde daha cumaya çok var ben daha yeni başlayacak kilo vermeye
Saklı hırsları gün yüzüne çıktı özgüven yerine geldiğinde biz kadınların yapamayacağı hiçbirşey yok neden olmasınEşim bana diyo ki senden korkulur bu hırsla sen 60i bile gorursun dedihirsli oldugumu biliyordu ama bu kadar hırslı oldugumu görünce gözü korktu adamin
Murat topoglunundan duymuştum metabolizmayı en iyi çalıştıran buzlu sudur diye sabahları mide sıcak olduğu için demişti siz ona buzlu suyu yollarsanız sabah ac karnına ne oluyor yaa diye bir sersemler buda metabolizmayı harekete geçirir demişti aklımda kalmış bu laf bir haftadır 1 bardak sirkeli şu artı birde buzlu su içiyorumNaptın 2 günde daha cumaya çok var ben daha yeni başlayacak kilo vermeye
Ayneeen öle bide bana diyorki yeter artık zayıflama diye söyleniyor bende dedimki yok canım yok öyle beslediğim isihicbirzaman yarim bırakmam dedim biliyor ama işine gelmediSaklı hırsları gün yüzüne çıktı özgüven yerine geldiğinde biz kadınların yapamayacağı hiçbirşey yok neden olmasın
Sanırsam bu giden adet ödem kilom ve hala adetin 4.gününe girmeme rağmenSaklı hırsları gün yüzüne çıktı özgüven yerine geldiğinde biz kadınların yapamayacağı hiçbirşey yok neden olmasın
Gözün aydın canımSizlerin destegiyle kızlar kilo vermeye devam ediyorum kaldığı yerden devam❤❤❤❤❤
HazirimmmmmIri hallerimi görmeye hazirmisiniz kemerlerinizi bağlayın kostümlerinizi dik tutunki gülmekten düşmeyin
Saol canim benim aynen öle giden regl ödemi sanırsam .bende öyle düşünmüştümGözün aydın canım
Regl şişliği inmiş, gerçek kilon görünmüş.
Birazdan geliyorrrrrrrrHazirimmmmm
Yüz şişkindi kapatırken bile zor kapattım göğüsler baksana önden gidiyorGözün aydın canım
Regl şişliği inmiş, gerçek kilon görünmüş.
Canim link atayim sana benim aldigim 3 bin idi ama suanda 4 bin tlAda senin süpürge hangisi
Link var mı
Canim bak ne guzel kilo vermissin strest olmana hic gerek yokSizlerin destegiyle kızlar kilo vermeye devam ediyorum kaldığı yerden devam❤❤❤❤❤
Ellerebakin yaaaaa korktum
Ayyy cokk teşekkür ederim azcik kokosumdur pek severim kiloluda olsam takip tanıştırmayı pek severdimCanim link atayim sana benim aldigim 3 bin idi ama suanda 4 bin tl
Canim bak ne guzel kilo vermissin strest olmana hic gerek yokresimler yakiyor yalnizzzz, kiloluyken de cok tatli goru uyorsun bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?