• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Almışım işte bakk almışımm:confused:

Ben de hiç üşenmem kalanları onlara tabak hazırlarım gider bırakırım..Kıyamam hiç...

1 harf eferimm:KK70:

olacak okaaaa:KK53::KK53:

Ahh ahh biz de ne borçlar ödedik düşündükçe çıldırıyorum..Parasızlık günlerini..Herkes yaşamıştır bir dönem..:işsiz:

Takılma takılma takılınca stresten daha da gitmiyor..

:KK70::KK70:

Vayy çok kötü olmuş bekliyor insan haklısın..

Ama o da haklı :confused::KK53:sen hatırladıysan niye demedin:KK70:

Aaaa ben de didim nasıl bir balıklama atlama :KK70::KK70:Hayırlı olsun yeni nickin..

Ayy oluyor bazen öyle dengesizler..Ben kaç kere ban yedim:KK53::KK53:

Ahanda ben..10 da sızıyorum ama 6.30 da da kalkıyorum ondan sanırsam:confused:oh iyi barii horlama gitmiş:KK70:
Çok şükür araba motoru gibiydi ben inanmıyorum önceleri sonra ses kaydımı dinledim aboooooooo fena çok şükür kilodanmış meğersem adamında kurtuldu bende😀😀😍

Çok fena oluyor telefon unutulması..nasıl yaşıyormuşuz eskiden telefonsuz acep
Eskiden telefon yoktu hayat dahaguzeldi mektupvardi bizmektup yazardik telefon cıktı mektuptarih oldu ben bu geleneği yaşatmaya çalıştım amerikadaki amcama filan bir ara mektup yazmıştım uzaktaki akrabalarıma kız düşüncesine eskiden düğünlerde gelin ve damada telgraf gelirdi uzaktakilerden şimdi herkesin görebileceği şekilde uzaktan görüntü gönderiyolar vallahi bundan 4 5 sene sonrayı düşünemiyorum 😉😉👄👄

Eskiden telefon yoktu hayat dahaguzeldi mektupvardi bizmektup yazardik telefon cıktı mektuptarih oldu ben bu geleneği yaşatmaya çalıştım amerikadaki amcama filan bir ara mektup yazmıştım uzaktaki akrabalarıma kız düşüncesine eskiden düğünlerde gelin ve damada telgraf gelirdi uzaktakilerden şimdi herkesin görebileceği şekilde uzaktan görüntü gönderiyolar vallahi bundan 4 5 sene sonrayı düşünemiyorum 😉😉👄👄
Ablamın da mektup arkadaşı vardı.
Mektupları bana okutmazdi.
Benim de en büyük merakimdi o zamanlar 🤭

Hatıra defteri olurdu, sınıftakilere yazdirilirdi. Benim olmadı o zamanlar ilgimi cekmezdi. Şimdi çok pişmanım. Çoğu arkadaşımın ismini unuttum, isimlerini sosyal medyada bülabilirdim sonra.

Ne güzeldi değil mi..biz de eşimle hep mektuplaşırdık ..hala durur mektuplarımız..Telgraflarımız da duruyor düğünden...
Günaydın

Kahvaltim
1 haşlanmış yumurta (çift sarılı)
1 kk peynir
Salatalık, marul

Bu hafta + çıkacağım :işsiz:
Her gün yürüyüş yapıyorum, kahvaltıda da ekmek çıkardım 2 gündür ama tartı her sabah aynı.
tartıdan 2 gün önce sporu braktrıyor benim diyetisyenim canım..Şişlik yapıyormuş..Spor şişiriyor sonra salıyor vücut..Takılma o artıya

Hatıra defteri olurdu, sınıftakilere yazdirilirdi. Benim olmadı o zamanlar ilgimi cekmezdi. Şimdi çok pişmanım. Çoğu arkadaşımın ismini unuttum, isimlerini sosyal medyada bülabilirdim sonra.
Ayy benim ondan da var duruyor:confused::confused:

sabah crançh 2 harf

az pankek

şimdi kahve. ekspresso yaptım . termosla getirdim
fıstık yedim biraz . 2 ceviz.
Kız bu harf olayı nedir yaa:)) ben bilmiyorum o çikolatayı
Günaydın kızlarr....
Hava güneşli bugün ama yarından sonra birden soğuyacakmış...Ben de artık yürüyüşlere başlasam iyi olacak...

Dün akşam yemek yemedim çünkü kaçamak yaptım öğlen
Bimde yeni fındık lahmacunlar var onlara bizimkiler bayılıyor onlara diye aldım ama tutamadım kendimi..5 adet yedim..yaklaşık 300 kalori..Ben de kendimi cezalandırdım akşamı yemedim
Bu sabah
:kk77::kk77::kk77:
omlet
peynir
1 dilim tb
zeytin ve yeşillik...
Burası da çok güzel. Dün kaban giymiştim bugün direkt tunikle geziyorum:) böyle ani değişiklikleri hiç kaldıramam 🤣
Alemsin :KK70: ..Kilo tüm kötülüklerin anasıdırrrEn Büyük KKEn Büyük KK
:KK70: :KK70::KK70:
Günaydın

Kahvaltim
1 haşlanmış yumurta (çift sarılı)
1 kk peynir
Salatalık, marul

Bu hafta + çıkacağım :işsiz:
Her gün yürüyüş yapıyorum, kahvaltıda da ekmek çıkardım 2 gündür ama tartı her sabah aynı.
Canım ben de artıyım. Reglde 5. günüm ve neredeyse hiç kanamam yok. Ona bağlıyorum ve neden böyle olduğunu da anlamıyorum. Kadın doğumcuya mı görünsem bilemedim.

Burası da çok güzel. Dün kaban giymiştim bugün direkt tunikle geziyorum:) böyle ani değişiklikleri hiç kaldıramam 🤣

Canım ben de artıyım. Reglde 5. günüm ve neredeyse hiç kanamam yok. Ona bağlıyorum ve neden böyle olduğunu da anlamıyorum. Kadın doğumcuya mı görünsem bilemedim.
Mevsim değişikliğinden dolayı canim.
Bu ay gitme bence. Önümüzdeki ayda böyle olursa gidersin.

ne güzellll
evlenmeden önce sene 1999
cep telefonumuz yok . kimsede yok .
yurt dahilisini arardı.
bi dünya birikmiş ankesör kartı var .
öbek öbek . saklıyoruz . jeton
sonra telefon aldı. elden düşme. öyle eski ki. onunla aradı yurdu
sonra bi dünya mektup var . mektuplaştık.
yıllarca.
ben de cep telefonu aldım . arama yapabilen . mesaj atan ama kontürleri hortumladığından hemen kontür biten
sonra aval aval bak yani.
mektuba devam .
:KK53:

bi sürü mektup vardı.
kavgaları da mektuplarla yapardım .
o da kendini savunur yazık garibim . ama bana çene yetiştiremez o . sıkar yani.

benim yazdığım mektupları kaynanam okumuş biz evlendikten sonra. evde bıraktıydı. dolabında. özeli yani ne okuyorsun .
benden soğudu kadın . soğuktu hepten deepfreeze oldu:halay::halay::halay:

stres çok etkiliyor .
2-3 ay oldum ben de
29 yaşımda falan
stresin geçince o düzelmesi lazım .
ama hormon testi yaptırmak için gün almıştım .
doktor gün vermişti . o gün gel .
o gün gittim doktor izine çıkmış . o zaman niye bana o günü verdin be kadun

yaptıramadım . neyse adet düzeldi o hırsla.:KK53::KK53:

1617781352942.webp

alıntı yaptım
böyle bi şey
ama bunun daha kuçük versiyonu. gofret büyüklüğünde paketleri.

ne güzellll
yurt dahilisini arardı.
yıllarca.
ben de cep telefonu aldım . arama yapabilen . mesaj atan ama kontürleri hortumladığından hemen kontür biten
mektuba devam .

bi sürü mektup vardı.

benim yazdığım mektupları kaynanam okumuş biz evlendikten sonra. evde bıraktıydı. dolabında. özeli yani ne okuyorsun .
:KK70::KK70::KK70:roman gibi onları mi okumuş

:KK70::KK70::KK70:roman gibi onları mi okumuş
gerizekalı (afedersin)

okumuş bi de geldi oğluna söyledi.
ben de 3 yıllık evliyim ve doğuma girmişim . ilk çocuğa.
doğumhane kapısında söylemiş .
vah vahhhh. tüh tühhh. bu neymiş diye. :KK53: :KK53: :KK53:

beyin özürlü.

terbiyesiz ne okuyorsun . meraklı melahat . meraklı taze. meraklı minik.:KK53::KK53:

ne güzellll
yurt dahilisini arardı.
yıllarca.
mektuba devam .

bi sürü mektup vardı.

Evet kesinlikle okumaması lazım ama hafifletici nedenler var olayda 🤣🤣🤣 kaynanan kocana mektup yazsa ve evin bir köşesinde dursa sen okumaz mısın :confused: Bence eşinin de kabahati var niye bırakıp kadını merakıyla baş başa bırakıyorsun. Merak kediyi öldürdü yalan mı yani 😂😂😂

gerizekalı (afedersin)

okumuş bi de geldi oğluna söyledi.
ben de 3 yıllık evliyim ve doğuma girmişim . ilk çocuğa.
doğumhane kapısında söylemiş .
vah vahhhh. tüh tühhh. bu neymiş diye. :KK53: :KK53: :KK53:

beyin özürlü.

terbiyesiz ne okuyorsun . meraklı melahat . meraklı taze. meraklı minik.:KK53::KK53:
Zamanlama harikaymış :confused:

Evet kesinlikle okumaması lazım ama hafifletici nedenler var olayda 🤣🤣🤣 kaynanan kocana mektup yazsa ve evin bir köşesinde dursa sen okumaz mısın :confused: Bence eşinin de kabahati var niye bırakıp kadını merakıyla baş başa bırakıyorsun. Merak kediyi öldürdü yalan mı yani 😂😂😂
ihhihihihi

kaynanam kocama yazmış .

ama bu iki sevgili arasındaki mektuplar yani.
emoji bile çizmişliğimiz var yani.
böyle mesajlaşma olmadığından .
:KK53: :KK53: :KK53:

okumaması lazımdı.
benim oğlan yapsa . sevgili mektupları bi kutuda.
ortaya bırakmamış . bağlamış onları bi güzel . hediye paketi gibi .kaybolmasın arasından biri bile yani. o anlamda:KK53::KK53:

okamam yani. sevgili mektubu bu.
ana oğul mektubu ile bir mi tutuyorsun. :sinirli::sinirli:

Back
X