• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eline saglik kaptanım

_Zeze _Zeze tebrik ederimm tatlımm :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Jou Jou bacı o artı nerden çıktı:confused::confused:

takımlarda çok eksik bildirim var :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::mapus::mapus::mapus::mapus:
nerdesiniz kizlaarrr
Dünkü kocamla kaçamağımmm😀😀😀 genede iyi eksideyim leslie yapsaydım tabiki bende eksilmistim yapamadım oğlum cok huysuzdu

Son düzenleme:
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarımm geçen cuma bu kararından sonra dün aklima geldi buhafta amasya yolcusu ve kına var ben o aklıma bile gelmedi unutmuşum bugün benim yerime başkası kaptanlık yapabilirmi cuma ya kadar çok aktif olamıcam heryerdende tartı bulamayız bilemedim ne yapalım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarımm geçen cuma bu kararından sonra dün aklima geldi buhafta amasya yolcusu ve kına var ben o aklıma bile gelmedi unutmuşum bugün benim yerime başkası kaptanlık yapabilirmi cuma ya kadar çok aktif olamıcam heryerdende tartı bulamayız bilemedim ne yapalım

nasıl unuttun kız insan ne giyecegini dusunur ne goturcegini düsünür 🤣😂

Bir seçeneğim var sana uyarsa: tartını yanına al ve kaptanlığın kalsın. Biz idare ederiz. Olur mu?

Canlar im çok yoğun üstelik tartıldım sabah telaştan unuttum çok özür diliyorum

Iyi akşamlar kızlar

Sabah
Yulafli lorlu omlet
Domates salatalık

Ogle den sonra arkadaşıma gittim malesef istediğim gibi olmadı bugün 😔
Hiç yazmayim

Su 3 e tamamlamaya çalışıyorum
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Back
X