Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Zamanlama harikaymış
hahahah.
körlük ettiydi kıız doğumhaneye girip girip . ben sancıdan ortalığı inletirkene

doğum sonrası da tam gaz devam etti.
o konuda çok başarılı. çok güzel mor eder .
çok güzel laf çakar.
gerçekten takdire şayaaann

Yok canım bir tutma değil empati anlamında:))

Kocan da da kabahat var ne bırakıyon ananın evinde dimi ama bizimkilerde dün çıktı ortaya yazmışızda yazmışız tomar tomar dün biraz okudum içim kıpır kıpır oldu 15 sene önceki beni buldum

Kocan da da kabahat var ne bırakıyon ananın evinde dimi ama bizimkilerde dün çıktı ortaya yazmışızda yazmışız tomar tomar dün biraz okudum içim kıpır kıpır oldu 15 sene önceki beni buldum
onu ayrı yoldum zaten .

yıldı adam ama haklıyım .

15 sene önceki sen ile şimdiki sen arasında ne farklar var peki. tespitin nedir

15 sene önceki sen ile şimdiki sen arasında ne farklar var peki. tespitin nedir
Çok büyük fark yok sadece o zamanlar şapşal aşık modundaymışım gözüm kör kulağım sağırmış şimdi başkasında duysam kahkahayla güleceğim şeyler şuan belkide. Ama adamımda öyleymiş hele bir mektupta bana başlangıçtan o güne kadar kaç gün kaç saat geçtiğini yazmış şimdi evlendiğimiz günü unutacak kadar odun

Çok güzel olurdu yaa kuzenime erkek arkadaşı mektup yollardı askeriyeden mektuplasarak anlaşırlardı eskiden msn vardı kızlar hatırlarmısınız sıraya girerlerdi insanlar msn açıcaz diye ne günlerdi yaa benimde vardı mektup arkadaşlarım yurtdışında şimdi hatırlamazlar bile. 80 dizisi varya ben o diziyi o yüzden çok seviyorum eskiden herşey çok güzeldi hele 90 lar tam süperdi benim hatıra defterimi kaybetmiştim taşınırken eski günlerden kalan tek hatıraydı. Biri biriyle tanışacağı zaman mahalle köşelerinde beklerlerdi mektup verirlerdi küçük çocuklarla gönderirlerdi şimdi face ten buluyor gençler internette bulusuluyor mahaaldeki pastaneler bile artık yok ne günlerdi be bazen eskiyi çok özlüyorum

Öyle oluyorlar evleninceye kadar mektuplar mesajlar kapının önünden arabayla geçmeler müziğin sesini sonuna kadar acmalar dünyayı ayağına sermeler. Evlendikten sonra hanım kahvaltım hazır mi gömleğin utulendimi sevgililer gününde amaaan sende biz sevgilimiz artık evliyiz derler evlenmeden arabanın kapısını acmalar falan evlendikten sonra hanım sende aciverkapiyi sende biz liseli asikmiyiza döner

Canim yaslarimiz çok uzak değil.
Biliyorum tabi msn
Titreşim göndermeler felan
80 Lee dizisini bende çok seviyorum.
Hatta dönem dizilerini felan da çok severim.
Giydiği kıyafetler felan
Eşime diyorum yanlış zamanda doğmuşum, 20 sene önce dogmaliymisim

Bunu bende söylüyorum biliyormusun

Kahvaltım
2 yumurta
1 dilim kaklıç ekmeği
Az acuka, 2 zeytin
kaklıç ekmeee ne .
hiç duymadıydım .

az yemişsin . öğlen ne yedin şekerim .
akşam ne yiycen .

eve gidince ben de bulgur pilavı ve yoğurtd yedim

sonra az pankek kalmış ondan yedim biraz
az fıstık
ceviz
kıymalı patates yemeği yaptım .

böyle . çook yorgunummm.
uyuycaağğmm
ama işler de çok

safran gönderdiğin robota baktım .
o bana dün gönderdiğinden farklı bi marka
bu da memnun . hem ucuz . son gönderdiğin .
Canim bu kadınin fikirlerine güvenirim. Bunun ablaları felan da aldı yorumları güvenilir.

Senin buraya bir ekledigin, toz toplama mekanizması da var, ondan çok pahalı sanırım. Ona çok gerek yok bence. Kendin bosaltorsin çok zor değil.

Bence 3000 civarında olanlara bak. Bunlar 3-5 senedir piyasada, kendilerini daha çok yeniler gelişir. Ondan en pahalı sini almaya gerek yok.

Kîzlar kacgûndûr buralarda değilim neler konuşmuşsunuz öyle Allah nesinizi eksik etmesin bu hafta bir acayip hafta boğuluyorum bir yudum suda neyse bu hafta gûzel beslendim ayrîca yoğun bir temizliğe giriştim ondan yazamadım hala drvam am ben biraz yoruldum bugün izin verdim kendime size bakayım dedim

kahvaltımı yazayım buradan ayrî kalmaym
Biraz bal biraz kaymak iki dilim ekmek ve çay yorgunluktan kahve hazîrlayamadm yumurtada bitmiş

Dûn sabah 8 de
Çôrek otlu peynir topları 4 adet
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
Çay

Ôğlen 2 de yarîm kase havuç tarator

Akşam 8 gibi fîrînda sebze karışık
İki kaşık yoğurt
Yarîm dilim ekmek
Çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…