hahahah.Zamanlama harikaymış
Yok canım bir tutma değil empati anlamında:))ihhihihihi
kaynanam kocama yazmış .
ama bu iki sevgili arasındaki mektuplar yani.
emoji bile çizmişliğimiz var yani.
böyle mesajlaşma olmadığından .
okumaması lazımdı.
benim oğlan yapsa . sevgili mektupları bi kutuda.
ortaya bırakmamış . bağlamış onları bi güzel . hediye paketi gibi .kaybolmasın arasından biri bile yani. o anlamda
okamam yani. sevgili mektubu bu.
ana oğul mektubu ile bir mi tutuyorsun.
Sen almadın ben verdimAlmışım işte bakk almışımm
Kocan da da kabahat var ne bırakıyon ananın evinde dimi ama bizimkilerde dün çıktı ortaya yazmışızda yazmışız tomar tomar dün biraz okudum içim kıpır kıpır oldu 15 sene önceki beni buldumgerizekalı (afedersin)
okumuş bi de geldi oğluna söyledi.
ben de 3 yıllık evliyim ve doğuma girmişim . ilk çocuğa.
doğumhane kapısında söylemiş .
vah vahhhh. tüh tühhh. bu neymiş diye.
beyin özürlü.
terbiyesiz ne okuyorsun . meraklı melahat . meraklı taze. meraklı minik.
onu ayrı yoldum zaten .Kocan da da kabahat var ne bırakıyon ananın evinde dimi ama bizimkilerde dün çıktı ortaya yazmışızda yazmışız tomar tomar dün biraz okudum içim kıpır kıpır oldu 15 sene önceki beni buldum
15 sene önceki sen ile şimdiki sen arasında ne farklar var peki. tespitin nedirKocan da da kabahat var ne bırakıyon ananın evinde dimi ama bizimkilerde dün çıktı ortaya yazmışızda yazmışız tomar tomar dün biraz okudum içim kıpır kıpır oldu 15 sene önceki beni buldum
Çok büyük fark yok sadece o zamanlar şapşal aşık modundaymışım gözüm kör kulağım sağırmış şimdi başkasında duysam kahkahayla güleceğim şeyler şuan belkide. Ama adamımda öyleymiş hele bir mektupta bana başlangıçtan o güne kadar kaç gün kaç saat geçtiğini yazmış şimdi evlendiğimiz günü unutacak kadar odun15 sene önceki sen ile şimdiki sen arasında ne farklar var peki. tespitin nedir
Çok güzel olurdu yaa kuzenime erkek arkadaşı mektup yollardı askeriyeden mektuplasarak anlaşırlardı eskiden msn vardı kızlar hatırlarmısınız sıraya girerlerdi insanlar msn açıcaz diye ne günlerdi yaa benimde vardı mektup arkadaşlarım yurtdışında şimdi hatırlamazlar bile. 80 dizisi varya ben o diziyi o yüzden çok seviyorum eskiden herşey çok güzeldi hele 90 lar tam süperdi benim hatıra defterimi kaybetmiştim taşınırken eski günlerden kalan tek hatıraydı. Biri biriyle tanışacağı zaman mahalle köşelerinde beklerlerdi mektup verirlerdi küçük çocuklarla gönderirlerdi şimdi face ten buluyor gençler internette bulusuluyor mahaaldeki pastaneler bile artık yok ne günlerdi be bazen eskiyi çok özlüyorumAblamın da mektup arkadaşı vardı.
Mektupları bana okutmazdi.
Benim de en büyük merakimdi o zamanlar
Hatıra defteri olurdu, sınıftakilere yazdirilirdi. Benim olmadı o zamanlar ilgimi cekmezdi. Şimdi çok pişmanım. Çoğu arkadaşımın ismini unuttum, isimlerini sosyal medyada bülabilirdim sonra.
Öyle oluyorlar evleninceye kadar mektuplar mesajlar kapının önünden arabayla geçmeler müziğin sesini sonuna kadar acmalar dünyayı ayağına sermeler. Evlendikten sonra hanım kahvaltım hazır mi gömleğin utulendimi sevgililer gününde amaaan sende biz sevgilimiz artık evliyiz derler evlenmeden arabanın kapısını acmalar falan evlendikten sonra hanım sende aciverkapiyi sende biz liseli asikmiyiza dönerÇok büyük fark yok sadece o zamanlar şapşal aşık modundaymışım gözüm kör kulağım sağırmış şimdi başkasında duysam kahkahayla güleceğim şeyler şuan belkide. Ama adamımda öyleymiş hele bir mektupta bana başlangıçtan o güne kadar kaç gün kaç saat geçtiğini yazmış şimdi evlendiğimiz günü unutacak kadar odun
Ahhhh ahhh o mektuplarKocan da da kabahat var ne bırakıyon ananın evinde dimi ama bizimkilerde dün çıktı ortaya yazmışızda yazmışız tomar tomar dün biraz okudum içim kıpır kıpır oldu 15 sene önceki beni buldum
Canim yaslarimiz çok uzak değil.Çok güzel olurdu yaa kuzenime erkek arkadaşı mektup yollardı askeriyeden mektuplasarak anlaşırlardı eskiden msn vardı kızlar hatırlarmısınız sıraya girerlerdi insanlar msn açıcaz diye ne günlerdi yaa benimde vardı mektup arkadaşlarım yurtdışında şimdi hatırlamazlar bile. 80 dizisi varya ben o diziyi o yüzden çok seviyorum eskiden herşey çok güzeldi hele 90 lar tam süperdi benim hatıra defterimi kaybetmiştim taşınırken eski günlerden kalan tek hatıraydı. Biri biriyle tanışacağı zaman mahalle köşelerinde beklerlerdi mektup verirlerdi küçük çocuklarla gönderirlerdi şimdi face ten buluyor gençler internette bulusuluyor mahaaldeki pastaneler bile artık yok ne günlerdi be bazen eskiyi çok özlüyorum
Bunu bende söylüyorum biliyormusunCanim yaslarimiz çok uzak değil.
Biliyorum tabi msn
Titreşim göndermeler felan
80 Lee dizisini bende çok seviyorum.
Hatta dönem dizilerini felan da çok severim.
Giydiği kıyafetler felan
Eşime diyorum yanlış zamanda doğmuşum, 20 sene önce dogmaliymisim
kaklıç ekmeee ne .Kahvaltım
2 yumurta
1 dilim kaklıç ekmeği
Az acuka, 2 zeytin
Canim bu kadınin fikirlerine güvenirim. Bunun ablaları felan da aldı yorumları güvenilir.safran gönderdiğin robota baktım .
o bana dün gönderdiğinden farklı bi marka
bu da memnun . hem ucuz . son gönderdiğin .
Bu robot sûpûrge hakkında bir yere yazmîş ondan galiba ceza almîş ben öyle anladım bildirim geldi bakayım dedim orda mesaj yazmış bugün gôrdüm bendeKuzum ne oldutridaos
Çocukları bîrakmış ama süpürge yi bîrakamamış
Kîz bende bam yedim sandım yaBende beğendim bu arada bu isim benim arkadaşım var acentada onunismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?