Kaç aydır burdayım ilk defa alt alta yazmayı ogrendimBöyle alt alta yazınca, yediklerim çok az göründü gözüme
Ara öğünü unutmusum onuda yazayım bir pirinç patlağı elmaAnladım canim. Boşver nurdan devam edersin.
İyi gecelerHerkese iyi geceler canlar
Senle ben gece kuşlarıİyi geceler
Hay maşşallah kızlar ben bazen gecenin 10 unda uyuklayıp duruyorum koltukta eskiden horlardım zayıflayınca horlamam geçti ona çok seviniyorumSenle ben gece kuşları
Bu gece sonunda eşim salonun son boyasını attı bende süpürgeliklerin boyasını temizledim mutfakta çamaşır suyuyla ayrıntılı temizlik yaptım tezgahı ocağı falan ovdum yine 2 yi gördüm şimdi yeşil çay içiyorum birazdan yatıcam inşallah
Sen hangi diziyi izliyon
o kaseyi kafasına indirmedin iyiBugün tüm yediklerimi yazacam demiştim dimi
Sabah
Biberli 1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 sade nescafe
1 harf crunch
1 incir kurusu
Öğle
Yarım snitzel
4 yk yoğurt
Akşam
Hamsi
Salata
Şimdi çay içecem sanıyorum
Bugün 8 sene önce bizim düğünümüz vardı ama nikah 9 mart olduğu için biz o günü evlilik yıldönümümüz olarak kabul ettik ama laflada olsa kutlamasını bekledim sevgili kocamın ama maalesef bilgisayar başında çay getir çerez getiren başka laf ettiği yok sinirlendim ama dağ dağa kızmış dağın haberi olmamış gibi oldu
hatırlatsaydın keşke.Unuttu çünkü önemsemedi çünkü 1 ay önce kutlamıştı diye düşünmüştür ama birşey beklemiyorum zaten diliyle kutlasaydı yetecekti şimdi birşey desem sende kutlamadın bende o gün evlendim niye benden bekliyorsun hatırlatsaydın der
hoş geldin bebişim.Günaydın kızlar vallahi yeni uyandım ben hala uykum var uyukluyorum ayakta kahvaltı yapayım geliyorum birazdan
Neden hatırlamak istemediğim bir gün yazdın sasirdimmmmo kaseyi kafasına indirmedin iyi
en kötü bi tekme atardım
ama bi şey yapmadan duramazdım .
bizde tarihleri unutan benim .
belirli tarih var unutmadığım . sevgili olduğunuz tarih.
evlilik bile unutabilirim . o derece.
nikah . vs hepsi aynı gün . senin gibi de değil . ama çok unutuyorum . hatırlamak istemediğim bi gün
aman ailesinin tutumu. annesinin milleti yönlendirmesi . kapsirli halleri.Neden hatırlamak istemediğim bir gün yazdın sasirdimmmm
Düğün zamanları stresli olabiliyoraman ailesinin tutumu. annesinin milleti yönlendirmesi . kapsirli halleri.
mutluydu ama kaprisini vs si.
ondan yani.
yoksa kocamdan yana değil.
kocama çok kızarım . çok saçma şeyler yapmışlığı var ama ben de çok çekilir biri değilim ona göre.
benim dediğim olsun isterim her zaman.
Almışım işte bakk almışımmCanım ben acıkmıyorum ağzıma girip çıkarken çocukları beslerken çoğu zaman farketmeden birşeyler yiyorum safra kesesi için sorun yok ama sabah karnım doydu normalde 1 dilim ekmek çıkarmıştı ama yumurta bitmeden ekmek bitince 1 dilim daha aldım
Bahane uydurma 5 kilo önümdeydin be
Ben de hiç üşenmem kalanları onlara tabak hazırlarım gider bırakırım..Kıyamam hiç...Nadalcim evde cocuklardan arta kalanlari sokak hayvanlari icin verebilirsin, onceden ven hic yemek atmazdim hepsini agzima atardim, sonra baktim bizden arta bisey kalmazsa hepsi ax kaliyor eti cinleri yumurta veya ekmekleri dok kaba ustune de sut koy hepsini yerler hem de sen onlarin cope gitmedigini hayvanlarin yedigini bilirsin boylece rahat edersin
1 harf eferimmUnutmadan yazayım
Crunch çikolatanın bir harfini yedim
Bi tanede kuru incir yedim
Adaaacım dediğini dikkate aldım sabah çocuklar çikolatalı ekmek istemişti kız yememiş parçalamış bırakmış hemen boş kutuya koydum akşama kadar biriktirip üstüne süt döküp kedilere indirecem
olacak okaaaayaaaa kıyammammammammmmmmmmmmmmm
yetişemiyormuş
akıllı kadınsın minnoşumm
bayılıyorum sana.
senin kadar olamadım ya ona yanarım .
evliliğin başında senin gibi yapaydım . ah kafam ah.
saçımı süpürge ettim ne robot süpürgesi . hala saçlarımı süpürge ediyorum yaaaww.
daha aldıramadım . çalışıyorum olacak . alacak o süpürgeyi baağaaa
Ahh ahh biz de ne borçlar ödedik düşündükçe çıldırıyorum..Parasızlık günlerini..Herkes yaşamıştır bir dönem..hahahah. anladım şimdi
ama senin eş iyiymiş . sana baştan bi para vermiş al diye.
benimki yapmadı öyle bi şey .
baştan çok feciydik biz .
paramız yoktu.
ay sonunuzor getiriyorduk
aman ne günlerdi.
Takılma takılma takılınca stresten daha da gitmiyor..Bugün yediklerim:
Kahvaltıda yağsız küçük bir tost yaptım kaşarlı. Ekmeği 1,5 dilim kadar eder.
Öğlen 2 hurma, 2 ceviz, 1 kare bitter, 1’er tane de şekerli ve tuzlu glütensiz kurabiye yedim bir lokmalıktı.
Akşam bir tabak etli kuru fasülye (susuz), bir kase yoğurtlu semizotu yedim.
Akşam latte ve Yeşilçay içmeyi düşünüyorum. Adet oldum iki gündür + çıkıyorum tartıda. Halbuki kaçamak yaptığım da yok. Neyse takılmıyorum tartıya:)
Vayy çok kötü olmuş bekliyor insan haklısın..Bugün tüm yediklerimi yazacam demiştim dimi
Sabah
Biberli 1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 sade nescafe
1 harf crunch
1 incir kurusu
Öğle
Yarım snitzel
4 yk yoğurt
Akşam
Hamsi
Salata
Şimdi çay içecem sanıyorum
Bugün 8 sene önce bizim düğünümüz vardı ama nikah 9 mart olduğu için biz o günü evlilik yıldönümümüz olarak kabul ettik ama laflada olsa kutlamasını bekledim sevgili kocamın ama maalesef bilgisayar başında çay getir çerez getiren başka laf ettiği yok sinirlendim ama dağ dağa kızmış dağın haberi olmamış gibi oldu
Ama o da haklıUnuttu çünkü önemsemedi çünkü 1 ay önce kutlamıştı diye düşünmüştür ama birşey beklemiyorum zaten diliyle kutlasaydı yetecekti şimdi birşey desem sende kutlamadın bende o gün evlendim niye benden bekliyorsun hatırlatsaydın der
Aaaa ben de didim nasıl bir balıklama atlamaDoğal olarak bu kim bizim sayfaya bodoslama atladı diyeceksiniz haklisiniz bugunyasadigim birtalihsizlik yuzunden yeni bir hesap açtım kızlar eski hesabımı bir kaç gün icinde açtırılan ben tradiaos bu arada
Ayy oluyor bazen öyle dengesizler..Ben kaç kere ban yedimŞuan nick hatırlamıyorum ama biri var onun yüzünden bir yorum yaptim gün pişman oldum buna alooo düşmedi yakamdan hakaret ler falan off bunaldim hesabımı kapatmak zorunda kaldim dahasida var
Ahanda ben..10 da sızıyorum ama 6.30 da da kalkıyorum ondan sanırsamHay maşşallah kızlar ben bazen gecenin 10 unda uyuklayıp duruyorum koltukta eskiden horlardım zayıflayınca horlamam geçti ona çok seviniyorum
Çok fena oluyor telefon unutulması..nasıl yaşıyormuşuz eskiden telefonsuz aceptelefonumu evde unutmuşum . ne zamandır unutmuyordum .
bravo bana
iş ile ilgili de arayan çok oluyor telefonumdan
genelde onu arıyorlar .
çocuklarl evde artık oyunun dibine vurur . iki küçük .
büyükte zaten telefon var .
beğendin mi fındık lahmacunu. hiç almadım . orijinal taş fırın gibi oluyor mu. nasıl .Günaydın kızlarr....
Hava güneşli bugün ama yarından sonra birden soğuyacakmış...Ben de artık yürüyüşlere başlasam iyi olacak...
Dün akşam yemek yemedim çünkü kaçamak yaptım öğlen
Bimde yeni fındık lahmacunlar var onlara bizimkiler bayılıyor onlara diye aldım ama tutamadım kendimi..5 adet yedim..yaklaşık 300 kalori..Ben de kendimi cezalandırdım akşamı yemedim
Bu sabah
omlet
peynir
1 dilim tb
zeytin ve yeşillik...
Çok pratik ısınmış fırında 5 dk yetiyor..Biz beğendik al bence..beğendin mi fındık lahmacunu. hiç almadım . orijinal taş fırın gibi oluyor mu. nasıl .
ben de alam bari
afiyet olsun .
bugün burası da çok güzellll. sabah içeri güneş girmiş . missssss
dışarı çıktım . lodos . güneş . misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?