Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Senle ben gece kuşları
Bu gece sonunda eşim salonun son boyasını attı bende süpürgeliklerin boyasını temizledim mutfakta çamaşır suyuyla ayrıntılı temizlik yaptım tezgahı ocağı falan ovdum yine 2 yi gördüm şimdi yeşil çay içiyorum birazdan yatıcam inşallah
Sen hangi diziyi izliyon

Hay maşşallah kızlar ben bazen gecenin 10 unda uyuklayıp duruyorum koltukta eskiden horlardım zayıflayınca horlamam geçti ona çok seviniyorum

Günaydın kızlar vallahi yeni uyandım ben hala uykum var uyukluyorum ayakta kahvaltı yapayım geliyorum birazdan

o kaseyi kafasına indirmedin iyi

en kötü bi tekme atardım
ama bi şey yapmadan duramazdım .
bizde tarihleri unutan benim .
belirli tarih var unutmadığım . sevgili olduğunuz tarih.
evlilik bile unutabilirim . o derece.
nikah . vs hepsi aynı gün . senin gibi de değil . ama çok unutuyorum . hatırlamak istemediğim bi gün

hatırlatsaydın keşke.
içine atacağına dışına aktar.

Neden hatırlamak istemediğim bir gün yazdın sasirdimmmm

Neden hatırlamak istemediğim bir gün yazdın sasirdimmmm
aman ailesinin tutumu. annesinin milleti yönlendirmesi . kapsirli halleri.
mutluydu ama kaprisini vs si.
ondan yani.
yoksa kocamdan yana değil.
kocama çok kızarım . çok saçma şeyler yapmışlığı var ama ben de çok çekilir biri değilim ona göre.
benim dediğim olsun isterim her zaman.

telefonumu evde unutmuşum . ne zamandır unutmuyordum .
bravo bana

iş ile ilgili de arayan çok oluyor telefonumdan
genelde onu arıyorlar .
çocuklarl evde artık oyunun dibine vurur . iki küçük .
büyükte zaten telefon var .

Düğün zamanları stresli olabiliyor
Iki farkli insan, iki farklı karakter aynı evde düşününce değişik geliyor ama orta noktayı bulmak güzellll.

Almışım işte bakk almışımm
Ben de hiç üşenmem kalanları onlara tabak hazırlarım gider bırakırım..Kıyamam hiç...
1 harf eferimm
olacak okaaaa
hahahah. anladım şimdi

ama senin eş iyiymiş . sana baştan bi para vermiş al diye.

benimki yapmadı öyle bi şey .
baştan çok feciydik biz .
paramız yoktu.
ay sonunuzor getiriyorduk

aman ne günlerdi.
Ahh ahh biz de ne borçlar ödedik düşündükçe çıldırıyorum..Parasızlık günlerini..Herkes yaşamıştır bir dönem..
Takılma takılma takılınca stresten daha da gitmiyor..
Eki Görüntüle 2818981
@demirleke süpürgeyi alınca, birakamiyormussun

Vayy çok kötü olmuş bekliyor insan haklısın..
Ama o da haklı sen hatırladıysan niye demedin
Doğal olarak bu kim bizim sayfaya bodoslama atladı diyeceksiniz haklisiniz bugunyasadigim birtalihsizlik yuzunden yeni bir hesap açtım kızlar eski hesabımı bir kaç gün icinde açtırılan ben tradiaos bu arada
Aaaa ben de didim nasıl bir balıklama atlama Hayırlı olsun yeni nickin..
Şuan nick hatırlamıyorum ama biri var onun yüzünden bir yorum yaptim gün pişman oldum buna alooo düşmedi yakamdan hakaret ler falan off bunaldim hesabımı kapatmak zorunda kaldim dahasida var
Ayy oluyor bazen öyle dengesizler..Ben kaç kere ban yedim
Hay maşşallah kızlar ben bazen gecenin 10 unda uyuklayıp duruyorum koltukta eskiden horlardım zayıflayınca horlamam geçti ona çok seviniyorum
Ahanda ben..10 da sızıyorum ama 6.30 da da kalkıyorum ondan sanırsamoh iyi barii horlama gitmiş

Çok fena oluyor telefon unutulması..nasıl yaşıyormuşuz eskiden telefonsuz acep

Günaydın kızlarr....
Hava güneşli bugün ama yarından sonra birden soğuyacakmış...Ben de artık yürüyüşlere başlasam iyi olacak...

Dün akşam yemek yemedim çünkü kaçamak yaptım öğlen
Bimde yeni fındık lahmacunlar var onlara bizimkiler bayılıyor onlara diye aldım ama tutamadım kendimi..5 adet yedim..yaklaşık 300 kalori..Ben de kendimi cezalandırdım akşamı yemedim
Bu sabah

omlet
peynir
1 dilim tb
zeytin ve yeşillik...

beğendin mi fındık lahmacunu. hiç almadım . orijinal taş fırın gibi oluyor mu. nasıl .
ben de alam bari

afiyet olsun .
bugün burası da çok güzellll. sabah içeri güneş girmiş . missssss

dışarı çıktım . lodos . güneş . misss

Çok pratik ısınmış fırında 5 dk yetiyor..Biz beğendik al bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…