• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kîzlar Sabah kahvaltımı yazayım
Bir dilim yarîsı çôrekotlu toplar halinde kalanî normal yedim
Bir salatalık
Birtane domates
7 adet zeytin
İki dilim ekmek
Çay
Kahvaltımı 8,30 gibi yaptm

Az önce öğle yemeği niyetine
İki kûçük çavdar ekmeği diliminden iki yumurtalı peynirler maydanozlu tost yaptm çayla yedim

Akşam pırasa var çorbada var ama çorbayı yemem muhtemelen çok acıkmam temizliğe de devam birazdan sağlık ocağına gidicem iğne olmaya inşallah yarında doktor kontrolüm var

Kîzlar Sabah kahvaltımı yazayım
Bir dilim yarîsı çôrekotlu toplar halinde kalanî normal yedim
Bir salatalık
Birtane domates
7 adet zeytin
İki dilim ekmek
Çay
Kahvaltımı 8,30 gibi yaptm

Az önce öğle yemeği niyetine
İki kûçük çavdar ekmeği diliminden iki yumurtalı peynirler maydanozlu tost yaptm çayla yedim

Akşam pırasa var çorbada var ama çorbayı yemem muhtemelen çok acıkmam temizliğe de devam birazdan sağlık ocağına gidicem iğne olmaya inşallah yarında doktor kontrolüm var
kolay gelsin canım . pırasa iyidir . çorba da içebilirsin aslında küçük bi kasecik.

Sabah kahvaltısı
Tam buğday ekmeği sandiviç
Domates salatalık
Yeşillik
Yumurta
1 kase yulaf ezmesi
Ara öğün:
Sandiviç
Öğle Yemeği:
Çorba
Salata
Cacık
Ara öğün:
Yogurt
Galeta
Pirinç patlagi
Elma 1 tane
Akşam Yemeği:
Köfte 2 tane
Ayran
Salata
Günü iyi toparlamissin ;)

Günü iyi toparlamissin :KK66:
Aynen canim güzel yedim ama hal kafanı kaldıramıyorum halsizlikten asıl sebeb ne biliyormusun beni halsiz eden dışım abse yapmış doktor bulamıyorum dis doktoru yok delirecek burda hepsi dolu okadar halamızınki bu dişten diye tahmin ediyorum. Yedikçe yedim bugün çok şükür toparladım günü

Aynen canim güzel yedim ama hal kafanı kaldıramıyorum halsizlikten asıl sebeb ne biliyormusun beni halsiz eden dışım abse yapmış doktor bulamıyorum dis doktoru yok delirecek burda hepsi dolu okadar halamızınki bu dişten diye tahmin ediyorum. Yedikçe yedim bugün çok şükür toparladım günü
Çok geçmiş olsun canim.
Dış çok zor ve evde yapabileceğim biraey de yok, Dr bulmaya çalış.

Bizim de yarın dış randevumuz var, kızımın bir dişine kanal tedavisi yapılması gerek. Geçen hafta bir dişine dolgu yapılmıştı, zor oldu ağzını syrekli açik tutmak, ki yarın ki Kanal tedavisi daha uzun sürecek. Onun stresi var bende de.

Sabah kahvaltısı
Tam buğday ekmeği sandiviç
Domates salatalık
Yeşillik
Yumurta
1 kase yulaf ezmesi
Ara öğün:
Sandiviç
Öğle Yemeği:
Çorba
Salata
Cacık
Ara öğün:
Yogurt
Galeta
Pirinç patlagi
Elma 1 tane
Akşam Yemeği:
Köfte 2 tane
Ayran
Salata
Yok canım ogleden sonra az yemişsin.

Çok geçmiş olsun canim.

Bizim de yarın dış randevumuz var, kızımın bir dişine kanal tedavisi yapılması gerek. Geçen hafta bir dişine dolgu yapılmıştı, zor oldu ağzını syrekli açik tutmak, ki yarın ki Kanal tedavisi daha uzun sürecek. Onun stresi var bende de.
Saol canim bakıcam bende tekrar sizede çok geçmiş olsun canim. Ahh canim benim ınsallah herşey yolunda gider🙏🙏🙏🙏🙏

Akşam yemeği
Bir porsiyon pırasa yemeği
Bir dilim ekmek

Birazdan yeşil çay icicem
Ama hala baskül alamadım eşim varya diyor bozulduğuna inanmıyor bizim çamaşır makinesi hareket ediyor çalışınca temizlik yaparken üzerine koymuştum alacaktım unuttum makine sıkmaya geçince üstünden atmış gürültüsüne kostüm iş işten geçmişti 😭😅 ama bahaneyle yeni alacam ama biraz vakit alacak yarın tartılamıycam şimdiden haber vereyim

Dişin apse yaptiysa dr bişey yapamaz tanidik dr varsa bi antibiyotik ismi al onu kullan iltihabın gitmesi lazım öncelikle

Çok geçmiş olsun canim.

Benim komsumun kizi da birinci sinifa gidiyor canim disleri dusmeye de basladi geceerde dolgu vs yaptilar baya git gel yapti dr a ama iyi simdi masaah
Saol canim bakıcam bende tekrar sizede çok geçmiş olsun canim. Ahh canim benim ınsallah herşey yolunda gider🙏🙏🙏🙏🙏
Gecmis olsun canim

Akşam yemeği
Bir porsiyon pırasa yemeği
Bir dilim ekmek

Birazdan yeşil çay icicem
Ama hala baskül alamadım eşim varya diyor bozulduğuna inanmıyor bizim çamaşır makinesi hareket ediyor çalışınca temizlik yaparken üzerine koymuştum alacaktım unuttum makine sıkmaya geçince üstünden atmış gürültüsüne kostüm iş işten geçmişti 😭😅 ama bahaneyle yeni alacam ama biraz vakit alacak yarın tartılamıycam şimdiden haber vereyim
Olsun canim, haftaya denersin.

Back
X