• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Heeeyyy maşallah bi haftasonu geçiyor döktürmüşsünüz gene...:KK8::KK8:

Ben hafta içi lahmacun ve dondurma yiyince artı çıktım tabee:ıslık::confused:Diyetisyenim de cezalandırdı 2 öğüne düşürdü beni:KK70::KK70:

N nnnadal hadi yine iyisin geçtin beni:KK53:

Kilo bildirimi

rumuz:sersum
diyeti: Diyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:80,6 kg
bu hafta:80,9 kg
fark:++300gr
Toplam fark:11 kg

Hafta sonu cumartesi kaçamak yaptım sadece..Artık hafta içi yapmayacağım ..Cumartesileri tartı günü yapınca eriyor 1 haftada..Ama hafta içi yapınca erimiyor şekil2A:confused::confused:

Canim sen koru, kan depolarin dolunca eksiye de gececeksin bak gor

Amin canim hepimizin Ramazan i hayirli olsun
Hayırlı olsun canım :KK68:
Adacim aynen dediğin gibi kansızlığım gidince kilo vereceğimi dusunuyorum su an biraz beklemede gibiyim
Canım bende de var sanırım yine kansızlık hap almaya başladım...O da etkiliyor kilo vermeyi ada haklı

Dün akşam

1.webp

Bu sabah

2.webp

merhaba kızlar ramazanı şerifimiz hayırlı olsun hayırlı geçsin inşaallah bol eksili günlerle :)

haftasonu güzel ve hafif geçti tartımı halaa düzeltemedim :( yeni almam gerek sanırım ama kilo verdiğimide düşünmüyorum maalesef spor yapmam gerek sıkılaşmam lazım :( koronadan kalma sırt ağrılarım var şu ara hareket etmekte zoerlanıyorum napoıcam bilmiyorumm böyle inşaallah ramazan da veriririm

Heeeyyy maşallah bi haftasonu geçiyor döktürmüşsünüz gene...:KK8::KK8:

Ben hafta içi lahmacun ve dondurma yiyince artı çıktım tabee:ıslık::confused:Diyetisyenim de cezalandırdı 2 öğüne düşürdü beni:KK70::KK70:

N nnnadal hadi yine iyisin geçtin beni:KK53:

Kilo bildirimi

rumuz:sersum
diyeti: Diyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:80,6 kg
bu hafta:80,9 kg
fark:++300gr
Toplam fark:11 kg

Hafta sonu cumartesi kaçamak yaptım sadece..Artık hafta içi yapmayacağım ..Cumartesileri tartı günü yapınca eriyor 1 haftada..Ama hafta içi yapınca erimiyor şekil2A:confused::confused:
Sersumcum artik yag kismin gittiniyice ondan kacamak yapmak geritebilir😊 baya verdin cnm masallah ama bak nadal da yetisti gecti hadi bakalim.ne guzel yaris boyle😊

A aaadddaaa adilemir adilemir Safransari Safransari toplaşın tarif veriyorum 🤣

1 küçük havucu haşladım. 4 hurma, 1 yemek kaşığı kakao, 1/2 çay bardağı cevizle birlikte rondodan geçirdim. Yuvarlayıp Hindistan cevizine buladım.
4 adet çıktı.
Ben beğendim bence güzel 😊

Eklentiler

• FCA42D74-BCFD-4D71-AFC9-D7B5FECCDCF4.webp
    FCA42D74-BCFD-4D71-AFC9-D7B5FECCDCF4.webp
    88,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 88525009-9E84-4432-9F9B-1B63BA38775E.webp
    88525009-9E84-4432-9F9B-1B63BA38775E.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 29
Bu hafta ben tırtım şu 3 günü iyi değerlendirebilirsem belki 200-300 g gider 2 gün çok kaçamak yaptım haftasonunda:eek:
Harika haber.. :KK53: :KK53: :KK70: :KK70:

1 küçük havucu haşladım. 4 hurma, 1 yemek kaşığı kakao, 1/2 çay bardağı cevizle birlikte rondodan geçirdim. Yuvarlayıp Hindistan cevizine buladım.
4 adet çıktı.
Oooo çok güzel gözüküyor ellerine sağlık afiyet olsun..Şahane sağlıklı bir atıştırmalık..:KK66:

selamlar arkadaşlar:KK200:

kilo verenlere tebrikler, bu hafta veremeyenlere bol azim ve sağlık diliyorum.

ben koptum gittim gene. moralim bozuk, şimdilik pek diyet yapamıyorum diyelim Hoppa

(buraya bir sürü dertleşme yazdım ama sildim, olumsuzlukları konuşmayacağın:KK200:)

sizi seviyorum :KK68:

ben koptum gittim gene. moralim bozuk, şimdilik pek diyet yapamıyorum diyelim Hoppa

(buraya bir sürü dertleşme yazdım ama sildim, olumsuzlukları konuşmayacağın:KK200:)

Selamlar canım nasılsın ?
Paylaşmak istediğinde buradayız.

İçinden geleni yaz canım benim tek derdimiz kilolarımız değil ya bazen anlatmak daha rahatlatabiliyor ben kimseye anlatamadıklarımı size yazınca iyi geliyor

Neler yaptın görüşmeyeli? Özledik seni.
Dilediğini yazabilirsin. Ben de yazıyorum dibe vurduğumda. Başınızı şişirmek istemiyorum deyip deyip yazıyorum :)
Bizi düşünerek susuyorsan susma, ama konuşmak istemiyorsan önemli değil.

4 adet çıktı.
Ooooo hariks😊bnde bugun sen hatirlatinca keci boynuzu unu aldim cnim😊

Canim hosgeldin, seni ozledik, istedigin zaman anlat cnim viz burdayiz seve seve dinleriz

Back
X