• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende bilmem canim keşkek yapmayı 😄
Antalya'da annenemlerin yöresel yemeğidir, düğünlerde felan hep yapılır.
Burdada ogle bugdaydan yapiyorlar dugun sunnet nisan cenazede heryerde keskek yapiliyor dugun ve cenaze yemeklerinin olmazsa olmazi keskek abartmiyorum dugun sahibini tanimasada yemek yerilen yere sirf keskek yemege geleni gordu bu gözler yuh dedim ya kardesimin dugun yemeğinde yuh dedim sinradanda pisman oldum tabi gelsin misafir yesin icsindugun yemekleri bunun icin yapiliyor burda durumu olan olmayan tanudik tanimadik insanlar yesin diye fakat teyzem 5 tabak yemisti keskek deyince bu geldi aklima birde sirf keskek yemege geldim diyede bir guzel soylemisti anneme😁😁😁

Burdada ogle bugdaydan yapiyorlar dugun sunnet nisan cenazede heryerde keskek yapiliyor dugun ve cenaze yemeklerinin olmazsa olmazi keskek abartmiyorum dugun sahibini tanimasada yemek yerilen yere sirf keskek yemege geleni gordu bu gözler yuh dedim ya kardesimin dugun yemeğinde yuh dedim sinradanda pisman oldum tabi gelsin misafir yesin icsindugun yemekleri bunun icin yapiliyor burda durumu olan olmayan tanudik tanimadik insanlar yesin diye fakat teyzem 5 tabak yemisti keskek deyince bu geldi aklima birde sirf keskek yemege geldim diyede bir guzel soylemisti anneme😁😁😁
Bizde Antalya'da keşkek yapanları görünce yanasiriz hemen 🙊

Düğün mevlüt yrmekleri çok tefarruatli oluyor. Yoldan adam çevirip yedirirler. Sizde de öyle oluyormuş.

Ne güzel adetlerimiz var ya.

Canim kaynananlara gittiniz mi ?
Onlara godecektiniz sanırım ?

regl im ama işyeinde de hiç birşey yiyip içmiyorum 1 bardak su belki arada 2 tane de küp şeker attım ağzıma
Canim neden yiyemedigini anladim tabiki istesen açık açık yersin ben de calistigim zaman odamda yerdim odan var mi? Kac kişi beraber çalışıyorsunuz? Erkek varsa sorun olabilir de kadinlar arasinda sıkıntı olmaz

Yok canim gitmedik onlar gelecekmis haziranda🙄🙄🙄 esim gerek yok 16 saatlik yola dedi annemlere gidecektik ondanda vazgecti esim evde dinlenecekmis bende tamam dedim
Bizde Antalya'da keşkek yapanları görünce yanasiriz hemen 🙊

Düğün mevlüt yrmekleri çok tefarruatli oluyor. Yoldan adam çevirip yedirirler. Sizde de öyle oluyormuş.

Ne güzel adetlerimiz var ya.
Aynen katiliyorum

Benim adam bir garip gidecez der heveslendirir sonrada ya bosver ben evimde kalmak istiyorum der evimde dinlenmek istiyorum dedi kaynanam demezmibiz zaten haziran basi 3 ayligina gelecez diye icimden dedimki 3 aymi tabi tabi buyurun dedim kisik ses tonuylan buna en cok sevinen esim oldu tabi 🙄🙄🙄🙄

Benim adam bir garip gidecez der heveslendirir sonrada ya bosver ben evimde kalmak istiyorum der evimde dinlenmek istiyorum dedi kaynanam demezmibiz zaten haziran basi 3 ayligina gelecez diye icimden dedimki 3 aymi tabi tabi buyurun dedim kisik ses tonuylan buna en cok sevinen esim oldu tabi 🙄🙄🙄🙄
3 ay mı amanın 🤭

3 ay mi?
Canim bebek planın var ya, o zamana kadar inşallah pozitif olur, hamileliğin ilk aylarında da sana yardımcı olur. İyi tarafından bakalım ;)

Back
X