• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hayalcim tarifini verir misin bi de foto 😄😘
4 kuru inciri bir saat sıcak suda bekletip yumuşamasını sağladım. Sonra küçük küçük doğradım. Tahta spatula ile ezdim. O esnada 1,5 bardak sütü ısıttım. Yoğurt mayalama kıvamı gibi olacak sıcaklığı. Sütün yarısını incire boşalttım yine tahta spatula ile ezdim biraz. Sonra sütün kalanını da ilave ettim karıştırdım kaselere boşalttım. Üzerini kapatıp ince bir örtü örttüm fırına koydum (fırın ısısı sıfır) 2 saat uyutup dolaba aldım. Yoğurt gibi kıvamlanmış oluyor.

Eklentiler

• 71F77AA7-0183-4232-B1AE-F5D312EE95CB.webp
    71F77AA7-0183-4232-B1AE-F5D312EE95CB.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 29
Gece
1 yumurta
Az peynir
Cayyy

Akşam
1 kase toyga corbasi
2 minik kiymali dolma biber
Bikac catal patates kızartması

Magnolia yer miyim bilmem yemek icin can atıyorum ama yarin tartı günü malumm 😒🙄😏
Ben bu hafta hep + lardaydim. Yarın da + çıkacağım için dün bugün yedim magnolina. Hatta pizza da 😬

Iyi aksamlar bugun yemek olayini yaxayim vucudu sasirrtim

Sabah kahvaltisi
Yesillik salatasi

Ara Öğün
Badem sutlu espresso

Öğle yemegi
Yok

Ara öğün
Yok

Aksam yemegi
2 adet haslanmis tavuk
Salata

Esim evde oldugu zaman kahvalti disinda yemek yemiyor aksam yemegine kadar bende ona uydum bugun
Ayrica butun gun spor yaptik
Yoga yaptik

Baktim bende canim bugünkü hikayeler yeminlen psikolojimi bozdu o ona kacmis o onu aldatmis birinin cocugu kocasindan cikmadi tup bebek yaptirdim deyip duruyor
Ya bende onu merak ettim. Dün bakmıştım, bugün eşim evdeydi bakamadım. Ayşe çocuk kimdenmis itiraf etti mi ?

İnsta sayfasına baktım sadece soruyu yazmışlar, yanıtı bulamadim

Tovbe estefurullah biri estetik yaptirmis evden kacmis zir zir birbirlerine bagirip duruyorlardi beynim yandi adamla kadinin dirdirindan rabbim esra erola peygamber sabri vermis ben olsam studyodan kovarim😁😁😁
Ya bu evlenme programlarını yasakladılar, toplumun ahlakini bozuyor diye, bunlar daha beteri 😄

Evlilik programında hiç olmazsa sevgiliyle birşey yaşayıp bitiriyorlardi. Bunlar evli olduğu halde neler yapıyorlar 😄

Cem Yılmaz'ın bir repliği vardı hatırlar mısınız ?
"Hani marjinal bizdik?"

Sahur
1 poğaça
Bal kaymak
1 kase hoşaf

Bugün karbonhidrat patlaması yaşadım
Vücuduma ateş bastı, basık dönüyor mu agriyir mu ikisi arasında bir his. Rahatsız edici de bir şişlik var.

Yarın daha iyi olurum inşallah.
Safran sahuru iyice öne çektin aslinda bi bakima iyi açlık suren artıyor oruc için sıkıntı yaşamıyorsan tabi
bu kadar erken yerken acıkıyor musun ?

Back
X