Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 kuru inciri bir saat sıcak suda bekletip yumuşamasını sağladım. Sonra küçük küçük doğradım. Tahta spatula ile ezdim. O esnada 1,5 bardak sütü ısıttım. Yoğurt mayalama kıvamı gibi olacak sıcaklığı. Sütün yarısını incire boşalttım yine tahta spatula ile ezdim biraz. Sonra sütün kalanını da ilave ettim karıştırdım kaselere boşalttım. Üzerini kapatıp ince bir örtü örttüm fırına koydum (fırın ısısı sıfır) 2 saat uyutup dolaba aldım. Yoğurt gibi kıvamlanmış oluyor.Hayalcim tarifini verir misin bi de foto![]()
Denicem bi ara insallah
Eline sağlıkcok güzel görünüyor
Denicem bi ara insallah
İlk defa yiyeceksen belki beğenmezsin çünkü ne umduğunu bilmiyorum :) ama ben zaten severdim bu tatlıyı.Eline sağlıkcok güzel görünüyor
Esim yıllar once bi yerde yemiş beğenmiş onun için denerim o zaten incirin her türlüsünü severİlk defa yiyeceksen belki beğenmezsin çünkü ne umduğunu bilmiyorum :) ama ben zaten severdim bu tatlıyı.
Ben bu hafta hep + lardaydim. Yarın da + çıkacağım için dün bugün yedim magnolina. Hatta pizza daGece
1 yumurta
Az peynir
Cayyy
Akşam
1 kase toyga corbasi
2 minik kiymali dolma biber
Bikac catal patates kızartması
Magnolia yer miyim bilmem yemek icin can atıyorum ama yarin tartı günü malumm![]()
Oğlanın bardagin dibinde kalmıştı iki tatli kaşığı onu yedim tadını bile anlamadan bittiBen bu hafta hep + lardaydim. Yarın da + çıkacağım için dün bugün yedim magnolina. Hatta pizza da![]()
Esra erola baktın mı bugun ?Masallah canim. Ne güzel dunurluk böyle. Allah bozmasın.
Baktim bende canim bugünkü hikayeler yeminlen psikolojimi bozdu o ona kacmis o onu aldatmis birinin cocugu kocasindan cikmadi tup bebek yaptirdim deyip duruyorEsra erola baktın mı bugun ?
Tovbe estefurullah biri estetik yaptirmis evden kacmis zir zir birbirlerine bagirip duruyorlardi beynim yandi adamla kadinin dirdirindan rabbim esra erola peygamber sabri vermis ben olsam studyodan kovarimEsra erola baktın mı bugun ?
Ya bende onu merak ettim. Dün bakmıştım, bugün eşim evdeydi bakamadım. Ayşe çocuk kimdenmis itiraf etti mi ?Baktim bende canim bugünkü hikayeler yeminlen psikolojimi bozdu o ona kacmis o onu aldatmis birinin cocugu kocasindan cikmadi tup bebek yaptirdim deyip duruyor
Ya bu evlenme programlarını yasakladılar, toplumun ahlakini bozuyor diye, bunlar daha beteriTovbe estefurullah biri estetik yaptirmis evden kacmis zir zir birbirlerine bagirip duruyorlardi beynim yandi adamla kadinin dirdirindan rabbim esra erola peygamber sabri vermis ben olsam studyodan kovarim![]()
Safran sahuru iyice öne çektin aslinda bi bakima iyi açlık suren artıyor oruc için sıkıntı yaşamıyorsan tabiSahur
1 poğaça
Bal kaymak
1 kase hoşaf
Bugün karbonhidrat patlaması yaşadım
Vücuduma ateş bastı, basık dönüyor mu agriyir mu ikisi arasında bir his. Rahatsız edici de bir şişlik var.
Yarın daha iyi olurum inşallah.