Bende sizi takip etmeye çalışıyorum ama olmuyor açınca 3-4 geçmiş oluyor çarşaf çarşaf tüm sayfaları okuyorum tam yazacak oluyorum birşey çıkıyor yine kalıyor ara sıra etiketleyin beni çok kaçmayım buralardanTakipteyiz bak seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sizi takip etmeye çalışıyorum ama olmuyor açınca 3-4 geçmiş oluyor çarşaf çarşaf tüm sayfaları okuyorum tam yazacak oluyorum birşey çıkıyor yine kalıyor ara sıra etiketleyin beni çok kaçmayım buralardanTakipteyiz bak seni![]()
Gelicem inşallah canım uykusuzluk, canlı dersler, okul git gel, ramazan, oruç, iftar, ufaklıklar... Off gelmemek için bahanem çok oluyor
Seviyorum sizi
Vardım kız iftardan yarım saat önce tartıldım itiraf ettim ya
Bak sen kilomu bile unutmamış çok ta 78 sayılmaz ama ucunu görmüştüm 78,9 du. Metabolizma durdu bu hafta da aynı olsam yetecek
Bayramdan bikac gün sonra canım tabi tekrar bi kapanma olmazsaKardeşinin nişan durumu ne zaman canim ?
Sen okumaya firsat bulamazsan direk gel yaz buralara canimBende sizi takip etmeye çalışıyorum ama olmuyor açınca 3-4 geçmiş oluyor çarşaf çarşaf tüm sayfaları okuyorum tam yazacak oluyorum birşey çıkıyor yine kalıyor ara sıra etiketleyin beni çok kaçmayım buralardan![]()
evet canım öyle yapmaya çalışıyorum hatta dün kuru fasulye yedim bakalım inşaallah dengeyi kurucam bu seferCanim haftada bir mutlaka kuru fasulye ye.
Et yemeyen arkadaşıma diyetisyeni haftada bir gün yazıyordu.
Bir de vegan köfte felan al marketlerden, senin için akşam yemeği altarnatifi olur.
ay canım bir çok girdiğim ruh halimdesin sende yoğun çalışmanın getirdiği bıkkınlık az kaldı bende yine giricem o modaKızlar selam
Gelemiyorum yine modum düşük..Diyet eh işte..Biz hergün işe git gel boşu boşuna..Nasıl olacaksa..Aciller çalışsaydı yalnız keşke..Sanırım iyice soğudum..Son günler ama çekilmiyor işte..Ben biraz uzak kalıcam sanırım...Hepinizi öptüm sağlıcakla kalın..
![]()
günaydın cnaım çalışıyomsuun sendeGünaydın güzel insanlar![]()
Canim sahur yaptıktan sonra 12 saat geçmesi gerek en azİlk ben bildirim yapayım bari :)
rumuz: okuyucuu
boy: 1.62cm
ilk hedef:60
geçen hafta : 66 kg
bu hafta : 64,6kg
fark : -1,400 gr
regl sonrası iniş :) dün akşam 40dk yürüyüş yaptım ve size bir soru oruçken ne zaman tartılır ?
Safran regl bitti mi?Rumuz : Safransari
Başlangıç kilo : 62.8
Geçen hafta : 56.4
Bu hafta : 55.5
Fark : 900 Gr
Geçen hafta regl başlangıcıydı, ondan kilo vermemiş göründüm. Yani bu 900 Gr 2 haftada verdiğim kilo.
Ya bugün, ya yarın son gün canim.Safran regl bitti mi?
canım ben dün iftardan önce tartıldım :) bugün tartılamadm geç olur diyeCanim sahur yaptıktan sonra 12 saat geçmesi gerek en az
olsun yine mükemmel tebriklerRumuz : Safransari
Geçen hafta regl başlangıcıydı, ondan kilo vermemiş göründüm. Yani bu 900 Gr 2 haftada verdiğim kilo.
o zaman daha fazla vermişsin regl den sonraki hafta şişler ödemler gidiyorYa bugün, ya yarın son gün canim.
Ayy tebrik ederim darısı başımıza :)Rumuz : Safransari
İnşallahAyy tebrik ederim darısı başımıza :)
Ne güzel 55’i gördün![]()
Canim ben her gün yeşil çay içiyorum. Ondan regl ödemim de çok olmuyor. Oluyor mutlaka ama normalin yarışı kadar oluyordur.canım ben dün iftardan önce tartıldım :) bugün tartılamadm geç olur diye
olsun yine mükemmel tebrikler
o zaman daha fazla vermişsin regl den sonraki hafta şişler ödemler gidiyor
Hadi bakalım devamı gelsin inşallahİlk ben bildirim yapayım bari :)
rumuz: okuyucuu
boy: 1.62cm
ilk hedef:60
geçen hafta : 66 kg
bu hafta : 64,6kg
fark : -1,400 gr
regl sonrası iniş :) dün akşam 40dk yürüyüş yaptım ve size bir soru oruçken ne zaman tartılır ?
Hayal şimdi senin geçmişe baktım, 1.5 ayda 6.6 kilo gitmişRumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 57.6
Bu hafta : 57.0
Fark : - 600 g
1,5 ayda nasıl 6.6 kilo? Alıp alıp vermiş miyim yineHayal şimdi senin geçmişe baktım, 1.5 ayda 6.6 kilo gitmişmaşallah.
Uzun dönemli bakınca da 3 ayda 3.6 kilo senin.
Bende 5 ayda 7 kilo vermişim![]()