Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günayyydınnn....

İlk bildirim benden gelsin..Asıl yarın tartı günüm diyetisyen için bu sizin için:KK52:

Kilo bildirimi
rumuz:sersum
baş.tarihi:4 Şubat 2022
baş.kilo:92.3 kg
bu hafta:91.1 kg
Fark:1200 gr:KK73::KK73: Fena diil

Yüzde:%1.300

Kahvaltım

1.webp

Günayyydınnn....

İlk bildirim benden gelsin..Asıl yarın tartı günüm diyetisyen için bu sizin için:KK52:

Kilo bildirimi
rumuz:sersum
baş.tarihi:4 Şubat 2022
baş.kilo:92.3 kg
bu hafta:91.1 kg
Fark:1200 gr:KK73::KK73: Fena diil

Yüzde:%1.300
Süpersin ya destek ver banada yememek için kendimle kavga ederken buluyorum kendimi

Ne yani kilo verdikten sonra yine mi diyet şöyle yarım ekmeği yarıp güzel bir sandviç yiyemeyecekmiyiz hiç😔
Bunu yapmalıyız koruma için sabitleme için ama biz daha bu hatunlar gibi ideal kiloya yaklaşamadık bile:KK47::KK47::KK47:
Süpersin ya destek ver banada yememek için kendimle kavga ederken buluyorum kendimi
Kız dövüyorum ya daha napiimm:KK70::KK70:
Yeme yeme tut kendini..Bu hafta daha motive olursun bence..İlk hafta bi bocalama oluyor..yapıciiiizzz beraberce oki doki:KK19:

Bunu yapmalıyız koruma için sabitleme için ama biz daha bu hatunlar gibi ideal kiloya yaklaşamadık bile:KK47::KK47::KK47:

Kız dövüyorum ya daha napiimm:KK70::KK70:
Yeme yeme tut kendini..Bu hafta daha motive olursun bence..İlk hafta bi bocalama oluyor..yapıciiiizzz beraberce oki doki:KK19:
İlk hafta çok iyidin canim.
Foto da çekin boydan mutlaka. 2 ay sonra öncesi sonrası yaparız ;)

İlk hafta çok iyidin canim.
Foto da çekin boydan mutlaka. 2 ay sonra öncesi sonrası yaparız :KK66:
Çok sağol canım:KK68:..Böyle devam eder inşallah...:dua::nazar:
Evet evet foto olsun bence de..:KK66:

Canim her kahvaltıda 2 yumurta 8 zeytin, peynir mutlaka ye. Sabahları geçiştirme. Sabah ne kadar doygunluk olursa, gün içinde açlık krizleri o kadar az yaşanıyor.
Kesinlikle katılıyorum..İyi sağlam kahvaltı çok etkiliyor krizleri

Bu sabah foto çekemedim ama yine seni taklid ettim
2 Haşlanmış yumurta
Marul domates salatalık (salata yaptım)
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Canım ekmek istemedi fırsat bildim bir parça ekmek yedi mi gerisini bırakmak güç oluyor ne bu kadar ekmekçiyim bilmiyorum. Ekmek olsun tuz biber serpip karnımı doyururum yani :KK43:

Canim her kahvaltıda 2 yumurta 8 zeytin, peynir mutlaka ye. Sabahları geçiştirme. Sabah ne kadar doygunluk olursa, gün içinde açlık krizleri o kadar az yaşanıyor.
Benimde kahvaltı hiç huyum değil yalnız olunca canım hazırlamak istemiyor ama 2 gündür hazırlıyorum devam ettiririm inşallah

Back
X