Merhabalar , ben iki yıl önce diyet gruplarına dahil olup çok keyifli bir kilo verme süreci yaşadım.Ama maalesef bir geri dönüş oldu ve şu an kendimi bir türlü topralayamiyorum.Bu grubun aktif olduğunu görünce çok heyecanlandım , acaba dahil olabiliyor muyuz?Kurallarınız neler?
Geçtiğimiz hafta çok yoruldum.Ağır geldi bana bu kadar yüklenmek ,diyetisyenime göre kaslarım ödem yaptı ierleyen günlerde ödemler gidecek ve sporun etkisi görülecek dedi..Öğlen sızmışım resmen .3 gün evdeyim yayılacağım hiç bir iş de yapmayacağım
Geçtiğimiz hafta çok yoruldum.Ağır geldi bana bu kadar yüklenmek ,diyetisyenime göre kaslarım ödem yaptı ierleyen günlerde ödemler gidecek ve sporun etkisi görülecek dedi..Öğlen sızmışım resmen .3 gün evdeyim yayılacağım hiç bir iş de yapmayacağım
Bende platese başladım canım. Dün ilk gunumdu
Burda böyle bir grup bulmuşken katıldım. Haftanın 3 günüymüş ama ben 2 gün gidebileceğim.
Gözlerim yine sis uyandım. Niye böyle bilmiyorum. +1 cikiyorum
Şimdi spora da baslayinca kaslar ödem yapacak demek.
Neyse birden gider belki kilolalar.
Biz bu işe yillarimizi verdik sabirliyiz
Bende platese başladım canım. Dün ilk gunumdu
Burda böyle bir grup bulmuşken katıldım. Haftanın 3 günüymüş ama ben 2 gün gidebileceğim.
Gözlerim yine sis uyandım. Niye böyle bilmiyorum. +1 cikiyorum
Şimdi spora da baslayinca kaslar ödem yapacak demek.
Neyse birden gider belki kilolalar.
Biz bu işe yillarimizi verdik sabirliyiz
Evet canım bizim kadar tecrübelisi az bulunur İyi olmuş plates senin için de sevindim..Yılbaşında da kaçamak olacak onun için spora ağırlık verdim şu 7 leri bi görsem gam yemeyeceğim..Az kaldı bakalım dediğin gibi sabır..
Salı
kahvaltı öncesi vakumlu yatay bisiklet 45 dk
Kahvaltı
menemen
peynir zeytin
ara
kefir meyve
akşam
kıymalı nohut yemeği
salata yoğurt
Bugün
kahvaltı öncesi 40 dk yüzme
kahvaltı
soğanlı omlet
1 kk hellim
1 kk eski kaşar
zeytin domates salatalık
Bugün aç karnına spor tartı artıdayım 81,1kg şiştim inicem inşallah
Bu 3 gün kaçamaklı geçecek hiç menü yazmıyorum kuzenler buluşması olacak memlekette gireceğiz 2024 e şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun..
Dün sabah
2 mercimek unlu muffin
2 kk peynir
6-7 zeytin
omlet
Ara
krışık meyve kefir
Akşam
bamya
fırında kaşarlı mantar
salata
yoğurt
Bu sabah
soğanlı omlet
2 muffin
2 kk peynir
salata
Ara
karışık meyve kefir
Dün deneme seansına gittim Vacu active için bayaa kaloriharcatıyor.Belimi zorlamadan yapacağım salı perşembeleri vacuactive çarşamba cuma yüzme yılbaşına kadar 7li rakamlar gelir heralde artık..Valla gelsin
Merhaba daha 4 seans yaptım benimki koşu bandı değil yatay bisiklet ama oda ısı ve vakumlu bir de rollshaper yapılıyor 15 dk.9 seans bitsin buradan paylaşacağım zaten nasıl işe yaradı mı diye.Şimdilik daha pek bir şey farketmedi aksine artıdayım.
Merhaba daha 4 seans yaptım benimki koşu bandı değil yatay bisiklet ama oda ısı ve vakumlu bir de rollshaper yapılıyor 15 dk.9 seans bitsin buradan paylaşacağım zaten nasıl işe yaradı mı diye.Şimdilik daha pek bir şey farketmedi aksine artıdayım.