Kızlar , n'abersiniz güzeller , nasıl gidiyor Karatayla hayat ?
amaninnn kimler gelmiş hoşgeldin canım nasılsın özlettin kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaninnn kimler gelmiş hoşgeldin canım nasılsın özlettin kendini![]()
Selam kızlar muhabbetiniz bol olsun buyrun çaya
sersum bildirimi yarın gece yada cuma anca öğleden sonra yapabilirim hangisi uygun olursa o zaman yazayım malum hastane olayı var yine 3 ay daha sürecek perşembe ve cumaya denk geldi bu sefer
Hoşbuldum canım benim , ben de özledim valla ...İyiyim ben , pek bi değişiklik yok , sen yine bomba gibisin valla , aslan arkadaşım benim , her yere yetişiyosun maaşallah![]()
canım geç de yapabilirsin bildirimi handrake arkadaşımız zaten anca işten gelince yapabilecekmiş listeyi sorun olmaz yanii..
sana nasıl uyarsa..kolay gelsin canım
![]()
canım geç de yapabilirsin bildirimi handrake arkadaşımız zaten anca işten gelince yapabilecekmiş listeyi sorun olmaz yanii..
sana nasıl uyarsa..kolay gelsin canım
![]()
Vay muhtarım , sen nasılsın bakalım ? Pampiş kaçmış ben gelinceye kadar , çok fena devamsızlığı var o arkadaşın valla![]()
Vay muhtarım , sen nasılsın bakalım ? Pampiş kaçmış ben gelinceye kadar , çok fena devamsızlığı var o arkadaşın valla![]()
muhtar kaçarmı yahu![]()
Anaaa bizzat muhtar da kaçmış![]()
muhtar kaçarmı yahu![]()
bizimkiler sızdı hürremi izleyerekten takılıyom..
seni ispiyoncuuu..
devamsızlığın cezası büyük ama yazın hatrına aff ilan ettim.
.bundan sonra cezalar gelicek
Valla bizim muhtar asabi bir insan , belli olmaz n'apıcağı :18::18::18:
tahmin ettim unuttuğunu..olsun tatlım geç olsun güç olmasın
kaç gibi yapabilirsin ..ben duyuru yaparım kızlara..
![]()
Kızlar bugün pazara gittik.Turşuluk baktım ; Kelek-acur 2TL idi , normal mi sizce ?
dur kuşum dur ben bu hafta cuma çalışmıyorum hatlar karıştı bendeyarını cuma sandım bi an...geç yapmama gerek kalmadı tabi arkadaşlar özellikle geç istemezlerse
![]()
yapıcaz yapıcazzanam turşudamı yapacaksın![]()
Kızlar bugün pazara gittik.Turşuluk baktım ; Kelek-acur 2TL idi , normal mi sizce ?