• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aynen canım.:13::13:.cumaya..:23::23::23::18::18:
wc sorunum olmaz sa bakalım..:ssz::ssz:
biraz da psikolojik bu olay ya..tartıdan önce bi çıksam diyosun,yok çabaladıkça olmuyo namıssız:52::52::52:
Doğru diyorsun canım her zaman yapılabilecek tek spor yürüyüş:34::34:
Afiyet olsun canım, kaçamak da yok:46:
bence de en iyisi yürüyüş ficansım:8:her derde deva:21:sağol canım,aslında kaçamak sayılır ama masum kaçamak diyelim:51:inşallah her kaçamağım böyle olur ve inşallah fazla kaçamak yapmam:34:

kızlar iyi geceler,ben kaçtım:10::10:yarın işim çok gelemeyebilirim cuma görüşürüz:16:

biraz da psikolojik bu olay ya..tartıdan önce bi çıksam diyosun,yok çabaladıkça olmuyo namıssız:52::52::52:

bence de en iyisi yürüyüş ficansım:8:her derde deva:21:sağol canım,aslında kaçamak sayılır ama masum kaçamak diyelim:51:inşallah her kaçamağım böyle olur ve inşallah fazla kaçamak yapmam:34:

kızlar iyi geceler,ben kaçtım:10::10:yarın işim çok gelemeyebilirim cuma görüşürüz:16:

:1::1:doğru valla temeemen psikolojik:9::9::9:

hadi iyi geceler kuzum..:16::16::16:cuma liste bende..:23::23::23:

Merhaba kizlar ..
az once bi ugadim , ciktim ... bugun tum gun isteydim bi de kisa bi kurs cikarmislar basima saat 5 e kadar isteydim .. sonra trenime bindim .. esimi aradim dedim 3 durak beriye gel yurumus oluruz .. yavas yavas gideriz eve .. bahanece isten sonra 1 saat yurudum .. ve tum gun calistim ayaktaydim .. bugunde kotu gecti yaaaa .. biraz mide bulantili , gogus agrili , adet de olmadim .. bakalim sonuc ne olacak .. galiba olurum .. insallah olmam ama olurum gibi de geliyor .. dur bakalim ne olacak ..

yediklerim :
sabah: muz , bir avuc badem , 1 dilim peynir , ilik sut saat (5.55 gibi yedim )

ogle (saat 12.45 ) 3 yumurta dan yapilmis salata (acikmistim hepsini yedim valla )

aksam (saat 6 gibi) tonbalikli salata , 2 fincan kahve , 1 fincan yesil cay , bol bol su

Merhaba kizlar ..
az once bi ugadim , ciktim ... bugun tum gun isteydim bi de kisa bi kurs cikarmislar basima saat 5 e kadar isteydim .. sonra trenime bindim .. esimi aradim dedim 3 durak beriye gel yurumus oluruz .. yavas yavas gideriz eve .. bahanece isten sonra 1 saat yurudum .. ve tum gun calistim ayaktaydim .. bugunde kotu gecti yaaaa .. biraz mide bulantili , gogus agrili , adet de olmadim .. bakalim sonuc ne olacak .. galiba olurum .. insallah olmam ama olurum gibi de geliyor .. dur bakalim ne olacak ..

yediklerim :
sabah: muz , bir avuc badem , 1 dilim peynir , ilik sut saat (5.55 gibi yedim )

ogle (saat 12.45 ) 3 yumurta dan yapilmis salata (acikmistim hepsini yedim valla )

aksam (saat 6 gibi) tonbalikli salata , 2 fincan kahve , 1 fincan yesil cay , bol bol su

hayırlısı canım..umarım hamilesindir..:16::16::16:

yürüyüş o kadar yorgunluğa rağmen bravo canım:46::46::nazar::nazar:

hayırlısı canım..umarım hamilesindir..:16::16::16:

yürüyüş o kadar yorgunluğa rağmen bravo canım:46::46::nazar::nazar:

Tesekkur ederim canim ..... insallllllahhh oyledir canim .. umud etmek istemiyorum .. sonra kotu oluyor .. hatirlisi olsun insalllllllahh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar ben de kaçtım yarın sabaha görüşürüz:10::10::10:...iyi geceler..:16::16::16:

Tesekkur ederim canim ..

Tatilden sonra devam edersin canim onemli olan aksatmadan harakte devam edebilmek .. Yuru , bol su ic .. gerisi zaten gelir .. :16:

Selam kızlar sersum, kaneel, özlem:3::3:

Benim diyet yattı kızlar, dün sabah hariç hiç yapamadım, çocuklar evdeyken yapamıycam galiba , hep cısslı şeyler istiyorlar, yapınca da dayanamayıp hüplettim bi de çok yorgunum, şu an gözümden uyku akıyor resmen yatmadan önce bakayım size dedim:16:

Sersumum elitine geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah:16:

Kaneel önce sonra çok iyi olmuş :nazar::nazar::nazar:

Kesinlikle canım yürüyüş her şeye iyi geliyor, yeter ki başlayayım:1:

Inşallah yapmazsın canım:16:

Iyi geceler:16:

Tesekkur ederim canim ..... insallllllahhh oyledir canim .. umud etmek istemiyorum .. sonra kotu oluyor .. hatirlisi olsun insalllllllahh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin:16::16:

Tesekkur ederim canim ..

Tatilden sonra devam edersin canim onemli olan aksatmadan harakte devam edebilmek .. Yuru , bol su ic .. gerisi zaten gelir .. :16:

inşallah canım sağolasın:16::16:

Kaneelcim senin kırmızı lahana salatasının rengi çok güzel oluyor , bi ön işlemden geçiriyor musun, nasıl yapıyorsun :34:

inan ben nasıl yesem diye denemedik yol bırakmadım ve en son 1 kase yoğurdun içine karabuğdayı atıyorum hafif hafif çiğneyip yolluyorum be hiç bir etkisini göremedim bu karabuğdayın, bende sıfır etki yani:1: birde bol limonlu maydanoz ve dereotlu daha hallice oluyor yani yiyebilirsin. ayrıca yaşın küçük bize göre yani,şimdiden bilinçlenmem süpper tebriklerrr canım.

öğle yemeğim ve son öğünüm 14:30
ben karnabaharı yemek olarak yedim
yoğurda karabuğday ekdim de yedim:1:
kurutulmuş biberi tavada az yağla biarcık çevirdim kıtır kıtır yedim

60 dk yürüyüş 7.7 hız 7.6 km ve sonuç: Serotonin :16::16::16:

NASIL İSTİYORSAN MEVLA ÖYLE VERSİN GÖNLÜNCE OLSUN SERSUMCUM HER BİR ŞEY
KUZULARIMIZ İÇİN AMİN AMİN AMİN

sen kac yasındasın ki canım
ben 26 bitiricem rumuzdaki 21 kk ile ilk tanısmam :46:

aslında yenılcek gibi deyil acayip bi kokusu var ama leylak rahatlıkla yiyor sanırım:50:

Tesekkür ederim canim ..

Bir sirrim yok ( ben ince ince kesmek yerine ) rende makinam var onunla dogratiyorum .. hepsi esit ince ince oluyor ,
1 limonu tum kullaniyorum,
2 yemek kasigi elma sirkesi kullaniyorum.
goz karari zeytin yagi
1 sogan ( onu da rendeliyorum )
hepsini bir guzel yoguruyorum ( yaklasik bes dakika ) 15 dakika da dinlendiriyorum ..

sonra servise hazir tatlim .. bir ozelligi yok :) ama cok severek yapiyorum ve cok severek de yiyorum :56:

Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin:16::16:

inşallah canım sağolasın:16::16:

Kaneelcim senin kırmızı lahana salatasının rengi çok güzel oluyor , bi ön işlemden geçiriyor musun, nasıl yapıyorsun :34:

luk1.jpg

gribi.jpg

sosiski.jpg

grechka.jpg

luk-jar.jpg

gribi-jar.jpg

sosiski-jar.jpg

smeshat.jpg

sosiski-grechka-gribi-rtsept-620x310.jpg

Back
X