- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
bilirizzzz..
itiraflarrr....![]()
enemm hava bi karardı ki sormayınve biz dışarı çıkıcaz allam allam accayip yağmur geliiirrr:18::18::18:
veee geldi bilee
O ne kız öyle geliyür geliyüüürr ve geldiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilirizzzz..
itiraflarrr....![]()
enemm hava bi karardı ki sormayınve biz dışarı çıkıcaz allam allam accayip yağmur geliiirrr:18::18::18:
veee geldi bilee
veee geldi bilee
Burda da 2 gündür acayip bi rüzgar var. Her yer toz... 2 gündür bu yüzden alerjim tavan yaptı yine(
Geçmiş olsun canım![]()
Burada da fırtına geliyor arada sırada her yer aynı galiba![]()
Verenler
leylak % 2.73
sea % 1.61
elifce % 1.35
habercice % 0.683
kardelen % 0.625
birdy % 0.444
Aynı kalanlar
papadiya
sersum
adigegupse
cigdemklcsn
Alanlar
filiztoprak % 0.13
regen % 0.29
ficans % 1.05
borayse % 1.41
makbule % 2.25
nurudilara % 2.615![]()
Ficansım ellerine sağlık canikom.Ben de burda olan , burda olmak için çaba gösteren herkesi gönülden kutluyorum
Ficansım müsait olduğunda Kıbrıs tatlısının tarifini verebilirsen sevinirim canım.Sen tavsiye ettiğine göre çok güzeldir mutlaka![]()
akşam yemeğimi yedim ama zorla,hiç acıkmadım bugün
sadece 1 karnıyarık ve 1 kaşık barbunya yedim![]()
kıbrıs tatlısında mı karar kıldın aplam![]()
Aplasının güzeli :) Yok , onu önce bize bi yapıp elimi alıştırmam lazım.Bisküvili pasta yapıcam misafirlere.Herkes sever diye düşünüyorum.Bizim yaşıtlar için bi çocukluk klasiğidir aslında..Hemen herkesin evinde yapılırdı eskiden...Sonra tiramisu çıktı , mertlik bozuldu![]()
he kıs ne güzeldi bisküvili pasta mozaik pastatiramisu da neymişş..
![]()
Gavur icadı muhtarım.Amerika'nın oyunları hep.........
(Sarı kafalar çıkmadı niyeyse...)
Gene herkes dondurma yemey gitmiş muhtarım(çıktı şimdi)