• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:30::30::30::30::30: kırmızıya boyanmış heryerrr..abowwww:30::30::30:

ellerine sağlık şekerimm.:16::16:

:46::46::nazar::nazar:kilo veren arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerimm:42::42::9::9:

e bize de haftaya inşallah diyorum :23::23::23:

He kıs sorma herkes regl haftasında bu hfta :9::9: Kıpkırmızı geziliyor her anlamda :9::9::9::9:
Bahanelere yeter demeliyiz artık :kkk:

eline sağlık canım kilo veren veremeyen herkesi kutlarım yürüyüş şart o kadar koşturmaca bile yetmiyo artık :52::52::52:

Evet şart :kkk:

herkesleri tebrik ediyorum canlarım,özellikle de birincimizi:46::46:
çiğdoşum liste için ellerine sağlık,çok renkli bi liste olmuş:16::16:

Teşekkürler canım e napalım trafik işaretleri gibi geç dur bekle :9:

Çidoşum ellerine sağlık canımcım.Herkese tebrikler , bir hafta da böyle geçti , gelecek hafta Allah kerim...

Sağol birdişko :52:

İlk üçtesin bu hafta yeşil yandın kıs hamırlar yine yaradı :27:

liste için teşekkürler canım eline sağlık,hayret 500 gramla birinci olmuşum,bende çok az kilo verdim siye söyleniyodum teşekkürler canım (tabiki az ama ortalamay göre iyi olsa gerek bu hafta için):16::16::16::16::36::36::36:

Tebrikler canım :nazar::nazar: 500 500 dür yaa ben 1 aydır 100 gram veremiyorum :14::14:

Ama benim eşşekliğim kaçamaklarım dolu buraya gelip yazmaya utanıyorum :14:

Ellerine sağlık çiğdemim:16::16::16:,kesinlikle yürüyüş şart:kkk::kkk::kkk:

Haftaya herkes ekside inşallah:34::34:

İnşallah inşallah :16::16: Sağol şekerim :16::16: Yürüyüş şart kesinlikle artık iş çıkışları yürümeyi planlıyoum :kkk:

eline sağlık çiğdoşum tablo güzel ama benim durumum vahim gibi gözüküyo:52::52::52::52::52::52:

Hepimizin aynı ki. :37: Valla bir çeki düzen durumu şart kimse buraya uğramıyor hepimiz kendimize haksızlık ediyoruz uzak kalınca da ciddiyet olmuyor işte :kkk: Tabi elde olmayan durumlar için gelmeyenlerimiz hariç...

bugünkü akşam yemeğim tabisi cısss:20:
akıllanmadım cevizli makarna yedim
en azından şimdi yiyeyimde
cumaya kadar dikkat ederim
haftaya inşallah veririz sağlık olsun
yarın yine koşturmaca kızımın 2. sınavı var 11:30 da ona yetişeceğiz
oradan onu bırakıp kuaföre gidicem saçımı boyatıcam 15 gün sonra gel demişti baya açıldı
belki bu sefer renk oturur daha sonra eve kızı bırakıp ordanda pazara gidicem şimdiden yoruldum
gri renkte bi kot pantolon almak istiyorum ama bedenim kaç oldu bilmiyorum artık evdekiler büyük geliyo
devamlı verdiğimiz için almak taraftarı da değilim kızlar neyse denerim beğenirsem alırım bir beden daha küçük mü alsam:52::52::52::52: ne fenayım içine girmek için çabalarım fena fikir deyil kafayı mı yedim ne:53::53::55::55::55::55::55:

Aferin :22: Bence artık haftada 2 kere tartı günü yapalım cumartesi rahatlığı var herkeste :47:

Kızına sınavda başarılar canım :16:
İnşallah saçların da istediğin gibi olur :16:
Evet bir beden küçük almanı tavsiye ederim :52: En zor kapananından olsun o zaman motive olursun valla :9::9:

eline saglik tatlim cok guzel bir liste olmus .. acik ve kolay anlasilir gercekten tebrik ederim. Ellerine saglik.. Bu arada herkesleri de tebrik eder basarilarinin devamlarini dilerim .. ister kilo verebilinsin ister verilmesin onemli olan birseyleer yapabilmek icin gayret etmektir.. Emeginize saglik kizceler .. :7:

Teşekkür ederim şeker beğenmene sevindim :16:

merhaba kizlar .. ben geldimm
nasilsiniz ?
ben birazcik daha iyiyim .. agrilarim daha da azaldi .. kendimi simdi daha iyi hissediyorum.. dun calistim esim isten aldi sinemaya gittik 3 film ard arda .. son film buraya gelen bir turk filmiydi dabbe cin carpmasi .. guzeldi sevdim korktum.. white house down da harikaydi .. bayildim .. digeri ise the conjuring de guzel bir korku filmiydi .. guzel filmlerde gelecek mesela the hunger games2 , hobbit 2 falan da gelecekmis neyse bizim buradaki tek sosyal aktivitemiz her hafta gidiyoruz 2 veya 3 filme illaki bunlari da gorecegiz..
neyse
bugun yediklerim,yaptiklarim

O kadar dun gedikten sonra saat 2 de evdeydik direk yattim saat 12 gibi kalktim.
kahvaltimda :
1 muz tarcinli
1 avuc fistik
biraz beyaz peynir
kahve
omega 3 , multi vitamin

Aksam:
Kocamin cani benim hamburgerlerimden istemisti onlardan yaptim..
yani buyuk buyuk koftelerden
yaninda bol salata
cilbir yaptim ohh sarimsakli yogurt ile servis yaptim .. cok guzel olmustuuu hepsii\

spor :1 bucuk saat yuruduk uzul uzul yagan sonbahar yagmurun altinda .. romantik ve guzeldii..

simdi buraciklara bakacagim .. yemek tarifleri okuyacagim .. belki sizlerle paylasacagim..

Opuldunuzzz

Ah ne kaa güzel bir gün geçirmişsin canım maşallah her günün güzel geçsin dolu dolu olsun :16:

:37:

yine herkesler gezmede tozmada..topiğimiz ıssızz sessiszzz..:5::5:

hafta sonu tabii normall.:ssz::ssz:.neyse ben geliimde 1-2 yemek paylaşayım dedim.:16::16:.karatayımın güzel yemeklerii:kkk::kkk::kkk:

yine herkesler gezmede tozmada..topiğimiz ıssızz sessiszzz..:5::5:

hafta sonu tabii normall.:ssz::ssz:.neyse ben geliimde 1-2 yemek paylaşayım dedim.:16::16:.karatayımın güzel yemeklerii:kkk::kkk::kkk:

Sorma sorma :5: Özledim valla :51:

Artık okullar da açılıyor bence eski halimize dönmeye başlarız :7:

hayırlı uğurlu olsunnnn.....heyooooo....:52::52::52::52::52:

:62::62::62::62::62::62::62::62:

:92::92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

Kızlar şaka maka bu diyet cidden çok kıymetli bir diyet. Bu bilincce vardığımız için bile şükretmeliyiz.

Cuma günü kan tahlili yaptırayım dedim. B 12 yerlerde, ferritin al değerin 4 kat altında... Demir eksikliğim ve b vit eksikliğim var. Şimdi diyeceksiniz bu kız 6 aydır karatay yapıyor nasıl hala böyle düşük değerlere sahip diye düşüneniniz olabilir. Ama daha önce benim değerlerim yerlerde sürünüyordu. Hemoglobinim asla normal değerlere ulaşamıyordu. Ve şuanda ciddi bir düzelme olmuş artık ferritinim de yükseliyor bu da demir depolarımın dolmaya başladığına işaret :16: Bir kaç sayı yükselmiş. Beslenmemin buna katkısı çok oldu.

Artık kilo versem bile sağlığım için her gün 2 yumurta yemeye ceviz yoğurt yemeye sağlıklı beslenmeye çok ama çok dikkat edicem. Çünkü ben hayatımda ilk kez kan demir düzeyimi düzelmiş gördüm. Demir depolarımın dolmaya başladığını gördüm. Yoğurdu az tüketmeme rağmen b 12 min de eski değerinin üstünde olduğunu gördüm. Çok şükür :nazar: :nazar:

:nazar:

Eneee sersum da burdaymış :9::9::9:

Bak bahaneler kiloları geri getirdi işte :30:

Utancımdan yazamıyorum yediklerimi oburiks gibiyim :60:

:38::38::38::16::13::13::13::13:

utansan da yazıcan..kii bidaa yapmayasınn..:20::20:.ah o kaçamaklarr.:22::22:.mahfetti benii..:36::36::36::36:

bi de üstüne regl şiştim valla:ssz::ssz::ssz:

:124::124::124::124::124::124:

:62::62::62::62::62::62::62::62:

:119::119::119::119::119::119::119::119:

:92::92::92::92::92::92:

1000. sayfalar nice nice 1000 lere inşallah :9::9:

Kızlar şaka maka bu diyet cidden çok kıymetli bir diyet. Bu bilincce vardığımız için bile şükretmeliyiz.

Cuma günü kan tahlili yaptırayım dedim. B 12 yerlerde, ferritin al değerin 4 kat altında... Demir eksikliğim ve b vit eksikliğim var. Şimdi diyeceksiniz bu kız 6 aydır karatay yapıyor nasıl hala böyle düşük değerlere sahip diye düşüneniniz olabilir. Ama daha önce benim değerlerim yerlerde sürünüyordu. Hemoglobinim asla normal değerlere ulaşamıyordu. Ve şuanda ciddi bir düzelme olmuş artık ferritinim de yükseliyor bu da demir depolarımın dolmaya başladığına işaret :16: Bir kaç sayı yükselmiş. Beslenmemin buna katkısı çok oldu.

Artık kilo versem bile sağlığım için her gün 2 yumurta yemeye ceviz yoğurt yemeye sağlıklı beslenmeye çok ama çok dikkat edicem. Çünkü ben hayatımda ilk kez kan demir düzeyimi düzelmiş gördüm. Demir depolarımın dolmaya başladığını gördüm. Yoğurdu az tüketmeme rağmen b 12 min de eski değerinin üstünde olduğunu gördüm. Çok şükür :nazar: :nazar:

:nazar:

yaşasın karatayy:kkk::kkk::kkk:

:38::38::38::16::13::13::13::13:

utansan da yazıcan..kii bidaa yapmayasınn..:20::20:.ah o kaçamaklarr.:22::22:.mahfetti benii..:36::36::36::36:

bi de üstüne regl şiştim valla:ssz::ssz::ssz:

Aman ya birinin canı ister diye tırsıp utancımı da bahane edip yazmıyom ama artık yazcam kıs :52:

Back
X