Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

inş. canım inş hayırlısı olsun,ii haberler bekliyoruz

ah sersum ahh şu boğazımızı bi tutsak ne güzel olcek, bende haftaya +1 le ve süper kaçamakla başladım bugün bebeler de evde yürüyüşte yok hadi bakalım ya nasip. yürüyüşe başladın ya inş devamı gelcek arkadaşım En Büyük KK
aynen canım yaa bi tutsak kendimizi..olcak olcak..başka yolu yok...En Büyük KK

Gunaydin kizlar...
Dun heryerim yine portledigini farkettim baya canim sikildi:KK43: sabah erken kalktim kizlari yolladim sonra 1 kahve 1 elma yedim 50 dk spor yaptim..ve kilom cok firlamis off yaa...83,5 olmusum oha yani demii....neyse artik akilli uslu yicem ins..simdi protein dolu bi kahvalti yapmaya niyetim var..
toparlanmalıyız artık bence yoksa daha çok üzülücez..En Büyük KK

yarın kadın doğumdan randevu aldım saat üç buçkta o saat nasıl olacak bilmiyorum hemen arkasından 1 test daha yaptım o da aynı bi de yarın sabah yapacağım zaten yarın ikindin de doktora gideceğim allahım şükürler olsun çok mutluyum çok teşekkür ederim canım
senin adına sevindim ama tam sonuç belli deyil heralde umarım istediğin olur makbulecim:KK66:
Gunaydin kizlar...
Dun heryerim yine portledigini farkettim baya canim sikildi:KK43: sabah erken kalktim kizlari yolladim sonra 1 kahve 1 elma yedim 50 dk spor yaptim..ve kilom cok firlamis off yaa...83,5 olmusum oha yani demii....neyse artik akilli uslu yicem ins..simdi protein dolu bi kahvalti yapmaya niyetim var..
aynı düzende gitmelisin bence az dikkat edip çok kaçamak yaparsan olmuyo canım yaa:KK36:

sadeceaşkım, ficans alenaak, güleryüz kaldı güleryüz gelememiyor sanırım. aaa sadeceaşkım da hamile grubuna kaydı değilmi, 2 kişi kaldı o zamane

Aynen canım bende onlardanım :) Mide bulantılarımda bitti sayılır inşallah :))

kızlaaaarrr eşimde urfa merkeze atandıııı çok mutluyuz ama şimdi bunu kautlamak gerekmez mi sizce deeee :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Gözün aydın canım. Düzeniniz bozulmamış ne güzel :)

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:kızllaaaaaaarrrrrr biraz önce bir gebelik testi yaptım tam bir haftadır gecikiyordu adetim ve sonuç pozitif ama çizgilerden bri diğeri kadar belirgin değil allahım çok sevindim ama bilmiyorum hamileyimdir di miiii

Hadi inşallah. Kan testi en doğrusu. Ben direk kan testi yaptırmıştım. Benim hatta bir ara ikizdi sonra tek oldu. Hayırlısı bakalım. Telaş yapma sakın. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

arkidişler ben geldim hafta sonu dayanamadım dışarda bol bol iskender yedim bvalla karnım ahmileymişim gibi duruyor bi test yapam bari

resimdeki benim minik sinirli kuzum :D eve getiridk bize hepo böyle baktı sanki ndn çıkardınız beni sizi istemiyorum sizde kimsizn der gibi baktı :D

kızlar bizim evdede hummalı bi çalışma var sabahtan beri uğraşıyom
bazanın altını topladım şu vakkumlu poşetlerden aldım ilk kez yapıyorum ama baya kağıt gibi oluyo baya eşya aldı baza
yoruldum yaaaa birazdanda kızım gelecek yemek yiyeceğiz çay da demledim bu yorgunluğa iyi gelecek
eski yatak odasını bugün almaya gelecekler içlerini boşalttım acayip eşya çıktı hep eski kıyafetler ortaya çıktı onları vericem giymediğim şeyler yatak odasını kafama göre düzenlicem eşimin taaa annesinin ördüğü kazaklar bile duruyomuş adamın biti kıymetli vermiyo ama biraz tartıştık sana yeni ciciler almam bunları vermessen dedim razı oldu:KK53: bide yeni şeyler alası var şekerim nasıl sığdırcam ben onları en azından biri giyer dua eder o da annesine gider zaten olmuyoda göbeği var gençken giydiği şeyler bu erkekler neden böle bişeyi vermezler anlamak zor:KK43:
yarında yeni takım gelecek sürgülü kapaklı çok rahat edicem yatak odamız çok küçük bazı kapakları açılmıyodu:KK43: yarında onları yerleştiririm herşeyi bakona koydum bizi taşınıyo sanacaklar amanın yağmur yağmasında :KK57:
sabah kahvaltım=1 yumurta+dil peyniri+2tane wasa +2 salam+domates+yeşilçay:KK50:
öğlen =mercimekli bulgur pilavı+turşu+cinbiber+çay
ikindi= nescafe+2 dilim kek (karatay keki yaptım)
akşam telaşımız olacak lahmacun söylemeyi düşünüyoz
benden bu kadar kızlar
yemeğimi yiyip tekrar işlere koyulucam :KK36:

resimdeki benim minik sinirli kuzum :D eve getiridk bize hepo böyle baktı sanki ndn çıkardınız beni sizi istemiyorum sizde kimsizn der gibi baktı :D
maşallah canım :KK68:çok asabi bakmış evet:KK48::KK48:
bazanın altını topladım şu vakkumlu poşetlerden aldım ilk kez yapıyorum ama baya kağıt gibi oluyo baya eşya aldı baza
yoruldum yaaaa birazdanda kızım gelecek yemek yiyeceğiz çay da demledim bu yorgunluğa iyi gelecek
eski yatak odasını bugün almaya gelecekler içlerini boşalttım acayip eşya çıktı hep eski kıyafetler ortaya çıktı onları vericem giymediğim şeyler yatak odasını kafama göre düzenlicem eşimin taaa annesinin ördüğü kazaklar bile duruyomuş adamın biti kıymetli vermiyo ama biraz tartıştık sana yeni ciciler almam bunları vermessen dedim razı oldu:KK53: bide yeni şeyler alası var şekerim nasıl sığdırcam ben onları en azından biri giyer dua eder o da annesine gider zaten olmuyoda göbeği var gençken giydiği şeyler bu erkekler neden böle bişeyi vermezler anlamak zor:KK43:
yarında yeni takım gelecek sürgülü kapaklı çok rahat edicem yatak odamız çok küçük bazı kapakları açılmıyodu:KK43: yarında onları yerleştiririm herşeyi bakona koydum bizi taşınıyo sanacaklar amanın yağmur yağmasında :KK57:
sabah kahvaltım=1 yumurta+dil peyniri+2tane wasa +2 salam+domates+yeşilçay:KK50:
benden bu kadar kızlar
yemeğimi yiyip tekrar işlere koyulucam :KK36:
abowww ne çok iş yapmışın kuzum daha da var... ben de hafta sonu kışlıkları çıkardım boşuna hurca koyup yerleştirmişim zate:KK48::KK48: ankara hemen soğudu:eek:..benimde işler çok yıkanıp kaldırılacaklar var ütüler var :KK47:ama sersum derki boşverrrrr:KK45::KK45::KK45:

yeni eşyalarını güzel günlerde güle güle kullan canım..:KK68:
ayy onların analarının aldıklerı yaptıkları pek kıymetli olur kısss:KK70::KK70:ver gitsin:KK53::KK53:

Aynen canım bende onlardanım :) Mide bulantılarımda bitti sayılır inşallah :))
Hadi inşallah. Kan testi en doğrusu. Ben direk kan testi yaptırmıştım. Benim hatta bir ara ikizdi sonra tek oldu. Hayırlısı bakalım. Telaş yapma sakın. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
ah canım bulantılar geçtiyse ohh rahatladın demektir..:KK68:

kıss ikiz olsaymış keşke bir kere de kurtulurdun:KK48::KK48:hayırlısı sağlık olsun da:KK68:

Bende artik yediklerrimi yazayim..belki utanirda yemem cislari...kahvaltim ;
2 yumurtadan omlet
1 dilim kasar
1 kase yogurt
5-6 zeytin
2 dilim nektarin
ogle:
1,5 tabak kuru fasulye
1 kase cacik
1 kepce yogurtlu sehriye corba ( cocuktan kalan)
Yarim dilim ekmek
kuru sogan

kızlaaar geldim sonuç pozitif ama doktor dedi ki daha çok küçük iki gün sonra testi yenileyeceğiz gebeliğin sağlıklı olup olmadığına bakacağız dedi ve canım sıkıldı açıkçası yaa bu iki gün nasıl geçecek şimdi çok korkuyorum biraz araştırdım da dış gebelik yok boş gebelik iyiyce sitres oldum beta hgc değeri 635 çıktı bugün adet gecikmesinin 5. günü sizce nasıl bi fikri olan var mı

kızlaaar geldim sonuç pozitif ama doktor dedi ki daha çok küçük iki gün sonra testi yenileyeceğiz gebeliğin sağlıklı olup olmadığına bakacağız dedi ve canım sıkıldı açıkçası yaa bu iki gün nasıl geçecek şimdi çok korkuyorum biraz araştırdım da dış gebelik yok boş gebelik iyiyce sitres oldum beta hgc değeri 635 çıktı bugün adet gecikmesinin 5. günü sizce nasıl bi fikri olan var mı
gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun.:KK68:.yıllarca arayıpta kavuşamayanları düşün canım..Allah ne verirse hayırlısını verir sonuçta..:KK68::KK68:

maşallah canım :KK68:çok asabi bakmış evet:KK48::KK48:

abowww ne çok iş yapmışın kuzum daha da var... ben de hafta sonu kışlıkları çıkardım boşuna hurca koyup yerleştirmişim zate:KK48::KK48: ankara hemen soğudu:eek:..benimde işler çok yıkanıp kaldırılacaklar var ütüler var :KK47:ama sersum derki boşverrrrr:KK45::KK45::KK45:

yeni eşyalarını güzel günlerde güle güle kullan canım..:KK68:
ayy onların analarının aldıklerı yaptıkları pek kıymetli olur kısss:KK70::KK70:ver gitsin:KK53::KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ay ne güldüm sersum bee valla çok kıymetli kıs vericem vericem sağol kuzum eşyalar yarın gelecek ama bende şimdiden yoruldum bakalım birazdan eskiyi sökmeye gelecekler uğraş uğraş başka iş yok
ankara soğumuştur kuzum yaaa bende burda soğuğa hasretim yürüyüş bandında terleyince çıldırcak gibi oluyom soğuk havada iyi olur ama ısınırım:KK14:
hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun :KK68:

Makbusum hayirlisi olsun..biraz gec dollenme olmus olabilir..gunluk sayidaki artis ikiye katlamali eger saglikli bi gebelikse..sayi duserse gebelik dusukle sonuclanabiliyo..ki dusen gebeliklerin yuzde 90 i sagliksiz oldugu icin allah tarafindan sonlaniyo..yani buda bi hikmet. ..biraz sabirli ol ve bekle..yoksa sen 9 ayida geciremezsin hee..
filizcim kolay gelsin ..yeni esyalarin hayirli olsun. Bende kullaniyorum surgulu dolap cok memnunum..
simdi bi keyif kahvesi icicem..derslerini yaptirdim kizimin..kafam kazan gibin..

arkidişler ben geldim hafta sonu dayanamadım dışarda bol bol iskender yedim bvalla karnım ahmileymişim gibi duruyor bi test yapam bari
:) hafta hepimiz öyleyiz maalesef:KK61:

benden bu kadar kızlar
yemeğimi yiyip tekrar işlere koyulucam :KK36:[/QUOT
bi evdeki en büyük iş yatak odasında bide mutfakta oluyo zaten Allah yardımcı ola canım:KK69:ver kıs eski kıyafetleri valla bende geçende bi verdim yardım kuruluşuna beyin olarak bile rahatladım. şimdi evde yatağın altında bi kolim var küçük gelen olmayanı oraya atıyorum. evde küçük çocuk olunca sürekli çıkıyo zati:KK30:

ben yeminlen senden bu ay bekliyordum hatta kilo veremediğinde hayırlısı böyleymiş dedim seni umutlandırmamamak için hatta eşinin aynı ile çıktığını öğrenince kesin dediydim Rabbim hayırlısını versin . yıldız çok güzel anlatmış bencede geç döllenme olmuştur. kalbini ferah tut

Makbusum hayirlisi olsun..biraz gec dollenme olmus olabilir..gunluk sayidaki artis ikiye katlamali eger saglikli bi gebelikse..sayi duserse gebelik dusukle sonuclanabiliyo..ki dusen gebeliklerin yuzde 90 i sagliksiz oldugu icin allah tarafindan sonlaniyo..yani buda bi hikmet. ..biraz sabirli ol ve bekle..yoksa sen 9 ayida geciremezsin hee..
filizcim kolay gelsin ..yeni esyalarin hayirli olsun. Bende kullaniyorum surgulu dolap cok memnunum..
simdi bi keyif kahvesi icicem..derslerini yaptirdim kizimin..kafam kazan gibin..
aynen dediğin gibi şekerim bencede:KK39:

kız o kadar şey yazdım bir sürü kişiyi alıntıladım hepiciği uçtu ağliicem şimdi:KK61:
kısaca özetliyem aklımda kalanları.

makbule canım yıldıza katılıyortum çok güzel anlatmış bencede geç döllenme olmuştur. ben senden yeminlen bekliyordum kilo veremeyince hayırlısı böyleymiş dediydim hatta eşinle aynı yer olunca kesin dedim:KK66: kalbini ferah tut canım herşeyin hayırlısı:KK68:
filiz, kolay gelsin arkadaşım çok iş yapmışın valla, eski kıyafetleri vermek beyin olarak bile rahatlatıyo hatta hafifliyo insan bende geçen haftalarda yaptım o kadar rahatladım ki yatağın altında bi kolim var küçük gelenler hoop sandığa:Devde küçük çocuk olunca mecburrr
neşeerkan inan hafta sonu hepimiz öyle oluyoruz
sersum,ben bu hafta umutlu değilim kendiden:mad:içimde bi canavar var sürekli yemek isteyen:KK62:
yıldızda gelmişş, iyi akşamlqar canım

Back
X