kızlar bizim evdede hummalı bi çalışma var sabahtan beri uğraşıyom
bazanın altını topladım şu vakkumlu poşetlerden aldım ilk kez yapıyorum ama baya kağıt gibi oluyo baya eşya aldı baza
yoruldum yaaaa birazdanda kızım gelecek yemek yiyeceğiz çay da demledim bu yorgunluğa iyi gelecek
eski yatak odasını bugün almaya gelecekler içlerini boşalttım acayip eşya çıktı hep eski kıyafetler ortaya çıktı onları vericem giymediğim şeyler yatak odasını kafama göre düzenlicem eşimin taaa annesinin ördüğü kazaklar bile duruyomuş adamın biti kıymetli vermiyo ama biraz tartıştık sana yeni ciciler almam bunları vermessen dedim razı oldu

bide yeni şeyler alası var şekerim nasıl sığdırcam ben onları en azından biri giyer dua eder o da annesine gider zaten olmuyoda göbeği var gençken giydiği şeyler bu erkekler neden böle bişeyi vermezler anlamak zor

yarında yeni takım gelecek sürgülü kapaklı çok rahat edicem yatak odamız çok küçük bazı kapakları açılmıyodu

yarında onları yerleştiririm herşeyi bakona koydum bizi taşınıyo sanacaklar amanın yağmur yağmasında

sabah kahvaltım=1 yumurta+dil peyniri+2tane wasa +2 salam+domates+yeşilçay

öğlen =mercimekli bulgur pilavı+turşu+cinbiber+çay
ikindi= nescafe+2 dilim kek (karatay keki yaptım)
akşam telaşımız olacak lahmacun söylemeyi düşünüyoz
benden bu kadar kızlar
yemeğimi yiyip tekrar işlere koyulucam

[/QUOT
bi evdeki en büyük iş yatak odasında bide mutfakta oluyo zaten Allah yardımcı ola canım

ver kıs eski kıyafetleri valla bende geçende bi verdim yardım kuruluşuna beyin olarak bile rahatladım. şimdi evde yatağın altında bi kolim var küçük gelen olmayanı oraya atıyorum. evde küçük çocuk olunca sürekli çıkıyo zati
kızlaaar geldim sonuç pozitif ama doktor dedi ki daha çok küçük iki gün sonra testi yenileyeceğiz gebeliğin sağlıklı olup olmadığına bakacağız dedi ve canım sıkıldı açıkçası yaa bu iki gün nasıl geçecek şimdi çok korkuyorum biraz araştırdım da dış gebelik yok boş gebelik iyiyce sitres oldum beta hgc değeri 635 çıktı bugün adet gecikmesinin 5. günü sizce nasıl bi fikri olan var mı
ben yeminlen senden bu ay bekliyordum hatta kilo veremediğinde hayırlısı böyleymiş dedim seni umutlandırmamamak için hatta eşinin aynı ile çıktığını öğrenince kesin dediydim Rabbim hayırlısını versin . yıldız çok güzel anlatmış bencede geç döllenme olmuştur. kalbini ferah tut
Makbusum hayirlisi olsun..biraz gec dollenme olmus olabilir..gunluk sayidaki artis ikiye katlamali eger saglikli bi gebelikse..sayi duserse gebelik dusukle sonuclanabiliyo..ki dusen gebeliklerin yuzde 90 i sagliksiz oldugu icin allah tarafindan sonlaniyo..yani buda bi hikmet. ..biraz sabirli ol ve bekle..yoksa sen 9 ayida geciremezsin hee..
filizcim kolay gelsin ..yeni esyalarin hayirli olsun. Bende kullaniyorum surgulu dolap cok memnunum..
simdi bi keyif kahvesi icicem..derslerini yaptirdim kizimin..kafam kazan gibin..
aynen dediğin gibi şekerim bencede