Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon sersum demişim papadiya canım. foto yüklemeyi senin için yapıyorum
aaaaa yükledim hiçte zor değilmiş bu arada bayanın izni yok şimdi yanlış bişi yapmayayım birazdan kaldırayım kızlar olur mu?
yaaa sersumcum ikimizde çıkıyoz demişiz birbirimizden haberimiz yok çok komik oldu yaaaaohh misss afiyet olsun.... ben yatıyom şekerim 6 da kalkıyoruz gözlerim kayıyor...
öptüm sizi....![]()
uy uy çok bulgurlu şeyler yemişsin şişcen kısbugün kaçamak yok ama accuk fazla kaçırdım yarına şişicem kesin...
öğlen
buğdaylı ayran aşı çorbası
islim köfte
1 dilim kepek ekmeği
akşam
kuru fasulye
4-5 çiğ köfte
3-4 kaşık bulgur pilavı
cacık
bulgurlar şiştikçe ben de şişicem beyaaa![]()
en güzeli canım yavaş yavaş ilerlemek katılıyorum bebişim haftada 1 kaçamak iyi oluyo ben baya veriyodum ahh şu bayramlar tatillerkilo bildirim
başlangıç tarihi:10 Ekim 2014
başlangıç kilo:82.1 kg
ilk hedef:75 kg
dün yediğim bulgurların acısı çıktı...
bebek adımlarıyla ilerlemeyi planlıyorum...daha diyetime karar vermedim...ama dukan yada karatay ya da her ikisi..bakalım..hafta sonları temkinli kaçamak hafta içi tam disiplin ..tümden sıkarsam kendimi biliyorum biyerde patlıyor ve daha da abartılı kaçamak yapıyorum..
hepimize kolay gelsin...![]()
slm millet
aaa brüksel hatun resmen evrim geçirmiş yaaa bizde yapabiliriz benceeee hadi artık başlasın yarış
malum misafirim var bende yarın diyete başlıyorum yeniden
napsak bizde mi aylık foto paylaşsak gaza gelmek namına ,fayda edermi huhuhu hanımlaaaarrr
10/10/2014
bu hafta kg: 74.869 u görüp azanlardanım da
hedef: 64 şimdilik![]()
dimi ama boyu 162 ve zayıfken daha uzun duruyor bencede yaparız canım inşslm millet
aaa brüksel hatun resmen evrim geçirmiş yaaa bizde yapabiliriz benceeee hadi artık başlasın yarış
napsak bizde mi aylık foto paylaşsak gaza gelmek namına ,fayda edermi huhuhu hanımlaaaarrr
10/10/2014
afiyet olsun çiğ köfteeeeeee bayılırımBu haftaki kilom 86,6
Menümü de yazıyım
Sabah 07.30
Bi tane muz
Peynir
Zeytin
Bi avuç ceviz
Öğle 13.30
Çiğ köfte ve marul
Karataya alıştım sanki![]()
afiyet olsun arkadaşım sabah kahvaltsı da farklı ve de mantıklı geldifiliztoprak
bu hafta =72.7
hedef=65
bugün yediklerim
7 hurma+1 kase yoğurt
öğlen =mantarlı omlet+çay+turşu
akşam=2 tavuk baget+turp salatası+actifrayda dilim patates
afiyet olsunnıkıncı ogunumude yedım
cınekop
yesıllık salata
2 kasık bulgur pılavı
2 kayısı
arkadaşım değil kızlar,bi gruptan bldum boyu 162,78 den 63 e inmiş 4 ay gibi bir sürede ve klasik hepimşizin bildiği şeyleri yapmış onun farkını ortaya koymasının sebebi kararlı olması ve kaçamak yapmaması, saat 6 dan sonra ne olursa olsun doğum günüymüş ayıp olırmuş demeden hiç bir şey yememiş, sabah kalkınca sirkeli ılık su içmiş, pilav makarna unluu şekerli bir şey yememiş, 2 hafta aynı kiloda kamış pes etmemiş ama çok da güzel omuş darısı başımıza canlarkızlarda gorsunde kaldırısın canım.kım bu bayan arkadasın mı ?netten aldıysan fotosunu koymakta sakınca gormemıs demekkı canım,harıka olmus ama ya ınsaallah bızde gaza gelırız![]()
hadi bakalımmm..günaydın günaydın canlar kahvaltımı yaptım ılık suyumu aldın nette takip ettiğim bayanlar vardı ay kadının biri aynı benim kilo dan 63 e düşmüş nasıl güzelleşmiş nasıl gençleşmiş, bu kilo varya gerçekten yaşlı gösteriyoama bi anda çok motive oldum bende başladım ekmekmiş hamur işiymiş hele bisküvi çikolata bitti gitti buraya yazıyorum. bugün bebeişler evde yürüyüş yok ama hemen burdan çıkıp sipor yapiciğim valla çok piis gaza geldim,bugün benim gerçek bi başlangıç oldu valla.
![]()
gunaydın kızlar
kahvaltım
2 yumurta
zeytın
peynır
domates
fındık
1dlm tbe
cay
omega3
tabii herkesherkese merhaba beni de aranıza alır mısınız
leslie 3 mmil yaptım öncesinde de 40 tane yarım mekikhızımı alamıyorum hava süper belki göze alabilirsem çocuklarla dışarı çıkarım yürüyüş olsun diye
sersum bak,im yüklemeye çalşıacam canım
hadi bakalım tam gaz.slm millet
10/10/2014
vercez nasılsa üzülme canımBu haftaki kilom 86,6
Menümü de yazıyım
Sabah 07.30
Bi tane muz
Peynir
Zeytin
Bi avuç ceviz
Öğle 13.30
Çiğ köfte ve marul
Karataya alıştım sanki![]()
yaaa sersumcum ikimizde çıkıyoz demişiz birbirimizden haberimiz yok çok komik oldu yaaaa
uy uy çok bulgurlu şeyler yemişsin şişcen kıs
en güzeli canım yavaş yavaş ilerlemek katılıyorum bebişim haftada 1 kaçamak iyi oluyo ben baya veriyodum ahh şu bayramlar tatiller![]()
kızlar bakın ne buldum