- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
sağol canımçok geçmiş olsun kızına canım çorba ilaç gibi gelir iyi yapmışsın seninde iştahın kesildi dimi kıyamam aynı bende senin gibi oluyorum böle zamanlarda tez iyileşir inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımçok geçmiş olsun kızına canım çorba ilaç gibi gelir iyi yapmışsın seninde iştahın kesildi dimi kıyamam aynı bende senin gibi oluyorum böle zamanlarda tez iyileşir inşallah
nolcaz sersum yaaaaaaa bende öyleyimsağol canım...yok be ne kesilmesi
..yedikçe yiyesim var sadece sabah çorba içtim...
![]()
bilmiyom kuzum ama gidişimiz gidiş değil..nolcaz sersum yaaaaaaa bende öyleyim![]()
eskisi gibi karatay yapamıyoz ondanmı oluyo acaba![]()
kim ne yese canımız istiyo![]()
pöffffff gazan mübarek olsuncumartesi günü derbi var ya bizim evde toplanıcaz kardeşlerle cipsler,fantalar ,çikolatalar alındı
ne kadar zaralı şey varsa oda bizde benim işim kötü![]()
dönemiyomki ben iradem zayıfladı 2 gün dikkat etsem 3. gün olmuyo annemde noluyo sana kilo almışın dedi hemen fark eder 69 ken baya iyiydim çok fark ediyo2-3 kilo şaşıyorum valla yüzüm küçülüyoevet olabilir...iştahım o kadar açık ki..
dediğin gibi gene tam karataya mı dönsek ne yapsak
![]()
pöffffff gazan mübarek olsun![]()
aynen ben de öyleyimdönemiyomki ben iradem zayıfladı 2 gün dikkat etsem 3. gün olmuyo annemde noluyo sana kilo almışın dedi hemen fark eder 69 ken baya iyiydim çok fark ediyo2-3 kilo şaşıyorum valla yüzüm küçülüyo
kuzum yaaa nasıl fark ediyoz anlamıyom doğrusu başaranlar nasıl başarıyo bilmiyom çok sıkıldım aslında belli etmiyom ama bırakamıyomda alıştım hayatımın bi anlamı kalmıcak gibi geliyo en azından çabalıyoz burada belki tekrar motive oluruz diye umut ediyomaynen ben de öyleyim..moralim bozuluyor..böyle giderse değil vermek daha da alıcam
..bugün arkadaşlarla dışarıda yedik foto çekildik suratım yusyuvarlak olmuş
![]()
valla ben dee krizlerdeyim.artık gülüyom kendime iyice mıçtım toparlanmam lazım yılmak yok en azından yürüyüş yapim
bende oldum olucam sersumcum regl kapıdavalla ben dee krizlerdeyim...hadi filizim toparlanak garii.
.ben regl olacağım..onun etkisi de var..şimdi de bitmesi lazım
![]()
topik olmasa sizler olmasanız durumum daha da vahim benim..ama dediğin gibi bi kısır döngüdeyiz o da bıktırdı bizi...bütün kışş uğraş ver sonrasında tatile git ve hooop geri al..kuzum yaaa nasıl fark ediyoz anlamıyom doğrusu başaranlar nasıl başarıyo bilmiyom çok sıkıldım aslında belli etmiyom ama bırakamıyomda alıştım hayatımın bi anlamı kalmıcak gibi geliyo en azından çabalıyoz burada belki tekrar motive oluruz diye umut ediyom