Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sersumcum afiyet olsun..bende pirincli pirasa yogurt salata yedim..azda kiymali kuskus..
canim o maskenin markasi yok malesef..normal siselere kaplica camurlarini doldurmuslar kil maskesi diye satiyorlar yerin 800 m derinliginden cikartiliyormus..normalde yurtici kargoda yapiyormus satan kisi ama ben kagidini yirtmistim yeterli aldim diye..belki netten yazsan cikar..gazligol kil maskesi diye ..
sana da afiyet olsun canım..aratayım bakalım.:KK66:
..aaa benim evde yeşil kil maskem vardı..almıştımm teeee ne zaman aklıma getirdin kıss ben de yaptım şimdi 10 dk duracak kızıma da yaptım sivilceye de iyi geliyormuş..bir de yazı buldum bununla ilgili paylaşayım...:rolleyes::rolleyes:

benimki 2 haftada 1 yapılacakmışş...:KK39:

Kil maskeleriKil cilt bakımında çok yönlü bir madde. Derin bir temizleyici olarak kil, kiri epidermisin derinliklerinden çıkarır. Besleyici olarak kil, sağlıklı cildin devamlılığı için önemlidir. Temizleyici ve sıkılaştırıcı olarak, en çok limon suyu veya su içeren katkı maddeleri ile etkili olur. Terapi kil, aynı zamanda antiseptik, anti iltihabik ve analjeziktir.
Kozmetik amaçlar için üç çeşidi bulunur: Beyaz, yeşil ve kırmızı kil… Onu süpermarketlerde ya da aktarlarda bulabilirsiniz. Bulabilirseniz, toz şeklinde alın. Su veya herhangi bir başka sıvıyı hızla emerek ve mavi-yeşil deniz yosunu gibi diğer katı katkı maddeleriyle, doğranmış otlar veya meyve veya sebze püreleriyle karışarak kolay kullanılır.

3 lü koalisyonla ev silindi süprüldü dağınıklar giderildi..:KK49:az sonra da yeğenime kurabiye yapılacak...hadi bakalım sonra gelirim...:KK55::KK55:
kolay gelsin canım :KK68:
Kizlar slm..
hafta ici yogun geciyo benim icin hafta sonuda sonuk ..neyse az sonra yemegimizi yiyip kizlari yikicam. .
bu gun ikinci defa kendime cilt maskesi yaptim..afyondan getirmistim..dogal camur maskesi..haftada bir yapiliyo ilk yapista bile fark edildi super geliyo cilde..siddetle tavsiye ederim. .eger imkaniniz varsa getittirin derim..cokda ucuz..iki kucuk kavanoz 5 tl di..

kolay gelsin canım..annelerin işi biter mi hiç...Allah bitirmesin:KK68:
ay o maskenin markasını adını özelden mesaj atsana canım merak ettim..:KK66::KK66:
güzelleşin bakalım kızlar :KK71::KK71::KK71:

selam kızlar :KK36:
7:30 da kahvaltım= 4 kaşık müsli 1 bardak sütle+1 küçük yeşil elma
öğlen = 5 kaşık etsiz mantar yemeği+1 kase yoğurt+1 dilim ekmek+1 tatlı kaşığı zeytin yağlı salata+çayy
birazdan temizliğe başlıcam nerde hareket orda bereket kızım gelene kadar bitireyim işleri:KK66:

slm kızlar

evet ya filizcim olmuyo sanırım oysa o bile motive ediyodu bizi.

ilköğün

yeşillik
5 hurma
kahve
az kaşar

2.öğün
salata
ayran
haşlanmış makarna

06:30 kapanışşşşşşşşşşşşşşş

9756_625543277555136_2325028289353732988_n.webp
9756_625543277555136_2325028289353732988_n.webp

slm kızlar

evet ya filizcim olmuyo sanırım oysa o bile motive ediyodu bizi.

ilköğün

yeşillik
5 hurma
kahve
az kaşar

2.öğün
salata
ayran
haşlanmış makarna

06:30 kapanışşşşşşşşşşşşşşş
afiyet olsun canım :KK68:çizelge motive ediyodu gerçekten :KK66:

işleri bitirdim:KK28:
ara öğünümü yaptım arzedeyim
1 fincan necafe+10 ad. badem+3 kayısı+2 ceviz
akşam= 1 dilim ekmek+5 kaşık mantar yemeği+1 kase cacık+salata
gideyim bulaşıklarımı bi yıkayayım:confused:ev işleri hiç bitmez

Slm kizlar..
Reglim yakin oldugundan istah fena..
bugun ortanca kusumun dogumgunu..6 yasina girdi..sabah pasta yapip okuluna goturdum..
sonrasinda alisveris ona hediye fasli..pastasini aldim geldim..ailecek kutladik:) pizza da yaptim bi guzel yedim..pof yani...aksamda cildirmiscasina cekirdek yedim koca bi tabak..sabah + 1 kiloda uyandim..yok artik diyorum ve onumde mazerette yok..aksama bisiklet binilecek gunun kalan kismini kurtarmaca artik..yapacak bisi yok:(

kolay gelsin canım :KK68:
güzelleşin bakalım kızlar :KK71::KK71::KK71:
:KK36::KK36::KK36:
:KK37::KK37:
artık kilo çizelgemiz olmuyomu acaba sersumcum:KK68:
canım imza bölümüne çizelgenin resmini kopyalayıp yapıştırıyorsun oluyor ben öyle kullanıyorum..:KK39:
Slm kizlar..
bugun ortanca kusumun dogumgunu..6 yasina girdi..sabah pasta yapip okuluna goturdum..
sonrasinda alisveris ona hediye fasli..pastasini aldim geldim..ailecek kutladik:) pizza da yaptim bi guzel yedim..pof yani...aksamda cildirmiscasina cekirdek yedim koca bi tabak..sabah + 1 kiloda uyandim..yok artik diyorum ve onumde mazerette yok..aksama bisiklet binilecek gunun kalan kismini kurtarmaca artik..yapacak bisi yok:KK43:
kuzunun doğum günü kutlu olsun Allah nice sağlıklı ve uzun ömürler versin...:KK68::KK68:

benim de regl yakın yandık valla:KK47::KK47::KK47::KK47:

:KK36::KK36::KK36:
:KK37::KK37:

canım imza bölümüne çizelgenin resmini kopyalayıp yapıştırıyorsun oluyor ben öyle kullanıyorum..:KK39:

kuzunun doğum günü kutlu olsun Allah nice sağlıklı ve uzun ömürler versin...:KK68::KK68:

benim de regl yakın yandık valla:KK47::KK47::KK47::KK47:
benimde yakın regl hatta perşembe günü olacak gibi :confused::confused::confused:
canım çizelge nerede görünüyoki ben anlamadım

Slm kizlar..
sonrasinda alisveris ona hediye fasli..pastasini aldim geldim..ailecek kutladik:) pizza da yaptim bi guzel yedim..pof yani...aksamda cildirmiscasina cekirdek yedim koca bi tabak..sabah + 1 kiloda uyandim..yok artik diyorum ve onumde mazerette yok..aksama bisiklet binilecek gunun kalan kismini kurtarmaca artik..yapacak bisi yok:KK43:
bizde burdan kutlarız canım nice mutlu yıllara:KK36:o kadar olur canım üzülme cumaya kadar telafi edersin

benimde yakın regl hatta perşembe günü olacak gibi :confused::confused::confused:
canım çizelge nerede görünüyoki ben anlamadım
yok biyerde görünmüyo canım..çizelgeni yapıyorsun tickerfactoryden sonra çıkan çizelgenin resmini kopyalıyorsun kulübün imza ayarları bölümüne geliyorsun ve boşluğa yapıştırıyorsun..:KK66:

merhaba kizlar ... nasilsiniz ??
malum hafta sonu giremedim , bakamadim fazla .. ve ayni zamanda bu haftamiz full dolu .. misafirler .. randevular .. cuma ,ctesi ,pazar ,ptesi surekli misafirim vardi .. malum bebek ziyareti ve biraz da kacamak oldu onlara hazirladiklarimizdan yedik tabi .. cok kiziyorum kendime ama yapacak birsey yok ki ..

neyse ..
bebisim buyuyor .. cok heyecan verici .. her gun degisiyor ... guzellesiyor canim benim .. masallah ..

yarin kaslarim icin randevum var .. dogustan biraz kaslarim az onlar icin kalici makyaj yaptiracagim bakalim nasil olacak .. bakim sart .. bebisi yaptik salmayalim kendimize :)
insallah guzel olur yaa.. cok heyecanliyim :)

neyse optum sizleri biraz da okuyayyim :)

merhaba kizlar ... nasilsiniz ??
malum hafta sonu giremedim , bakamadim fazla .. ve ayni zamanda bu haftamiz full dolu .. misafirler .. randevular .. cuma ,ctesi ,pazar ,ptesi surekli misafirim vardi .. malum bebek ziyareti ve biraz da kacamak oldu onlara hazirladiklarimizdan yedik tabi .. cok kiziyorum kendime ama yapacak birsey yok ki ..

neyse ..
bebisim buyuyor .. cok heyecan verici .. her gun degisiyor ... guzellesiyor canim benim .. masallah ..

yarin kaslarim icin randevum var .. dogustan biraz kaslarim az onlar icin kalici makyaj yaptiracagim bakalim nasil olacak .. bakim sart .. bebisi yaptik salmayalim kendimize :)
insallah guzel olur yaa.. cok heyecanliyim :)

neyse optum sizleri biraz da okuyayyim :)
güzel şeyler bunlar canım..insanın dostlarıyla arkadaşlarıyla mutluluğunu paylaşması..ne mutlu size..:KK68:
hadi bakalım makyajını merakla bekliyorum ben de..:KK39:

günaydınn güzeller....:KK36:
müthiş ağrım var gene gelse de kurtulsam..piii:KK47::KK47::KK47:
az sonra kahvaltımı yapıcam:kk77:..iş yerinde 1 ay yemekhane tadilatı var bu nedenle kumanya verecekler yani ekmek arası yandım valla..naapsam bilemiyorum..aç da kalamam..zararlı ama yine yanıma hazır çorba mı alsam acaba.:oops:.kahvaltı olsa sorun değil..ama öğlen yemeği taşıyamam ki..off offff:mad::mad:

Back
X