Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yeğenime yaptığım kurbişler..malzemem kısıtlıydı ..birsonrakiler daha da güzel olacak..:KK8::KK8:

10425091_10204359520160606_9195558360655959242_n.jpg

merhaba kizlar ... nasilsiniz ??
malum hafta sonu giremedim , bakamadim fazla .. ve ayni zamanda bu haftamiz full dolu .. misafirler .. randevular .. cuma ,ctesi ,pazar ,ptesi surekli misafirim vardi .. malum bebek ziyareti ve biraz da kacamak oldu onlara hazirladiklarimizdan yedik tabi .. cok kiziyorum kendime ama yapacak birsey yok ki ..

neyse ..
bebisim buyuyor .. cok heyecan verici .. her gun degisiyor ... guzellesiyor canim benim .. masallah ..

yarin kaslarim icin randevum var .. dogustan biraz kaslarim az onlar icin kalici makyaj yaptiracagim bakalim nasil olacak .. bakim sart .. bebisi yaptik salmayalim kendimize :)
insallah guzel olur yaa.. cok heyecanliyim :)

neyse optum sizleri biraz da okuyayyim :)
yaptır canım bakalım gelişmeleri yaz bebişide kokla bizim için :KK68:
günaydınn güzeller....:KK36:
müthiş ağrım var gene gelse de kurtulsam..piii:KK47::KK47::KK47:
az sonra kahvaltımı yapıcam:kk77:..iş yerinde 1 ay yemekhane tadilatı var bu nedenle kumanya verecekler yani ekmek arası yandım valla..naapsam bilemiyorum..aç da kalamam..zararlı ama yine yanıma hazır çorba mı alsam acaba.:oops:.kahvaltı olsa sorun değil..ama öğlen yemeği taşıyamam ki..off offff:mad::mad:
canım bi hazır çorba 1 ad. meyve öle yaparsın birde şu geldi aklıma sabah hafif ye öğlenede krep yap tb. unundan arasına peynir falan koyarsın peçeteye sar üstünede folya sar vaktin yeterli olursa yanınada 1 ad. meyve ,fındık badem çay o şekildede olabilir:KK66:
yeğenime yaptığım kurbişler..malzemem kısıtlıydı ..birsonrakiler daha da güzel olacak..:KK8::KK8:

10425091_10204359520160606_9195558360655959242_n.jpg
kısıtlı malzemeye bak hayatım harika görünüyo ne kısıtlısı yeğenin bayılacak:KK37::KK37::KK37::KK37:

Gunaydin kizlar. ..
kizlarimi okula yolladim ekmegimi aldim geldim..muthis bir soguk var disarda..gitmeden evide topladim bi yemek kaldi..bezelyeli kiymali firin yemegi dusunuyorum..yanina pilav salata corba..
sersumcum bence ekmek arasi bisiler yemektense evden kisir patates salatasi mercimek kofte yaninada sogus koysan domates salatalik birde ayranla cok guzel bi ogun olur canim..tabiki sen bilirsin yinede..
kizim icin tesekkur ederim filizcim ve sersumcum..

bende bugün kendime diyet kurabiye yaptım tb. unundan ara öğünde bakıcam tadına:KK53:tadını söylerim o zaman içine portakal kabuğu rendeledim mis gibi koktu pişerken:KK36:
kahvaltım 7:30 da bitti
1 bardak süt+3yk müsli+1 potakal
öğlen= 1 tavuk pirzola kekikli+2 tb. ekmeği +yeşillik+cacık+çayyy
ikindi= yeşilçay+3 diyet kurabiye+ 1 yeşil elma
akşam= 3ad. dolma+yoğurt+salata+mandalin
nasip olursa pilan bu bi değişiklik olursa yazarım
yürüyüşde yapıcam saati belli deyil

Gunaydin kizlar. ..
kizlarimi okula yolladim ekmegimi aldim geldim..muthis bir soguk var disarda..gitmeden evide topladim bi yemek kaldi..bezelyeli kiymali firin yemegi dusunuyorum..yanina pilav salata corba..
sersumcum bence ekmek arasi bisiler yemektense evden kisir patates salatasi mercimek kofte yaninada sogus koysan domates salatalik birde ayranla cok guzel bi ogun olur canim..tabiki sen bilirsin yinede..
selam yıldızcım senin fikrinde güzel canım sersum gelince bi okusun bakalım bizde çare çok:KK53::KK53:
oralar çok soğuk demek aman dikkat edin canım kendinizi üşütmeyin

Merhaba kızlar.. Son zamanlarda zıvanadan çıktım iyice :KK11: Sağlıksız beslenme ve kaçamaklar çok oldu bu ara :KK4: En azından bugün sağlıklı beslenmeye başlıyım dedim..

Kahvaltı
Iki dilim ekmekle peynir ve salamlı sandviç

Öğle
Şinitzel tavuk 3 parça

Akşam da salata yemeyi düşünüyorum..

Sağlıklı beslenmeye döniyim tekrar da öyle diyete başlıcam tam olarak..

Sagol filizcim dikkat etmeye calisiyorum soguklar icin..evimiz sicak hamdolsun. .
yemeklerimi yaptim kendimede bir kahve yaptim...iciyorum..
baharcim hepimiz boyle olduk niye toplanamiyoruz biz yahu...bende simdilik su icmeye alistim..telime bi Programm yukledim saat basi su sesi ve ben elimde bir bardak:) ama su atistirmalarida biraksam super olucak..

slm millet

yıldıcım ALLAH kızını ve tüm kuzularını size bağışlasın,hayırlı ömürler inşallah canıııım.

sersumcum döktürmüşsün geneeeeee

7 hurma ve kahveden kahvaltım

öğle menüm
2 haşlanmış yumurta
zeytın-peynir
1tk bal
5-6 tk tahin

akşama köfte ve yoğurt

kuzuyu uyutucam şimdiii görüşmek üzereee ...:KK54::KK54::KK54:

canım bi hazır çorba 1 ad. meyve öle yaparsın birde şu geldi aklıma sabah hafif ye öğlenede krep yap tb. unundan arasına peynir falan koyarsın peçeteye sar üstünede folya sar vaktin yeterli olursa yanınada 1 ad. meyve ,fındık badem çay o şekildede olabilir:KK66:kısıtlı malzemeye bak hayatım harika görünüyo ne kısıtlısı yeğenin bayılacak:KK37::KK37::KK37::KK37:
tb dan krep süper fikir canım..iyi getirdin aklıma hergüne olmasa da yaparım kıss...:KK19:

sağol tatlım almışlar çok beğenmişler çok mutlu oldumm..:KK68:
Gunaydin kizlar. ..
burası pastırma yazını yaşıyor adeta..gündüz çok sıcak:KK54:
fikir için sağol yıldızım ama bizim oda çok küçük ve o tip şeyleri götürürsem koktu diycek kişiler çok..gıcık bi iş yeri.:KK62:.ama brokoli kabak haşlama koyup yanına da yoğurt olabilir bak:KK5::KK5:bana salat fikrini verdin aklıma geldi kıs..:KK19:
Kurabiyelrde cok guzel olmus ellerine saglik sersum...
:KK36::KK36::KK36:sağol tatlım
bende bugün kendime diyet kurabiye yaptım tb. unundan ara öğünde bakıcam tadına:KK53:tadını söylerim o zaman içine portakal kabuğu rendeledim mis gibi koktu pişerken:KK36:
kahvaltım 7:30 da bitti
1 bardak süt+3yk müsli+1 potakal
öğlen= 1 tavuk pirzola kekikli+2 tb. ekmeği +yeşillik+cacık+çayyy
ikindi= yeşilçay+3 diyet kurabiye+ 1 yeşil elma
akşam= 3ad. dolma+yoğurt+salata+mandalin
nasip olursa pilan bu bi değişiklik olursa yazarım
yürüyüşde yapıcam saati belli deyil
nasıl oldu diyet kurbişin..:KK25::KK25::KK25::KK25:
selam yıldızcım senin fikrinde güzel canım sersum gelince bi okusun bakalım bizde çare çok:KK53::KK53:
oralar çok soğuk demek aman dikkat edin canım kendinizi üşütmeyin
:KK5::KK5::KK5:
slm millet

yıldıcım ALLAH kızını ve tüm kuzularını size bağışlasın,hayırlı ömürler inşallah canıııım.

sersumcum döktürmüşsün geneeeeee

7 hurma ve kahveden kahvaltım

öğle menüm
2 haşlanmış yumurta
zeytın-peynir
1tk bal
5-6 tk tahin

akşama köfte ve yoğurt

kuzuyu uyutucam şimdiii görüşmek üzereee ...:KK54::KK54::KK54:

sağol tatlımm:KK36::KK36::KK36::KK36:

selam canlar...:KK36::KK36::KK36:
öğlen
:kk77::kk77::kk77:
ekmek arası tavuk döner(ekmeğinin yarısını yemedim)
ayran
kadayıf vardı yemedim aferin bana:KK9::KK9::KK9:

akşam bizimkiler hamburger istedi
2 dilim kepek ekmek arası hamburger
haşlama brokoli kabak havuç(evde yediğim için sarımsaklı zeytinyağlı)
yoğurt

böyle böyle akşamı azaltıcam inşallah..En Büyük KK

Kocisi ise yolladim gitmeden beraberce kahvelerimizi ictik..cok feci alistim turk kahvesine artik diger makina kahvemden tat almiyorum..bu biraz zahmetli yapimi ama bence deger..digerinde dugmeye bas kahvem elimdeydi..ama tr den geldigimden beri yok icemedim..
bugun biraz daha iyi beslendim gibi..tam 2 saat kizimla ders calistik..oy oyy ne zor cocuk buyutmek yahu..ne cok ders geliyo bu ara :( okulda oylesine yogunlar evde oyle yazik yavruma ya..boynum agridi dedi durdum kuzum..
yarin kucuk kuzuyu yine krese goturcem 2 saatligine..yarinada kizlar puaca felan istedi yetistirebilirim ins ama kendime sebze yapmaliyim..iyice zivanadan cikiyorum yoksa. ..yavastan sporada baslicam ..su isi tamam ..yemegide duzene koyucam ins ..kilo vermek istiyosak kollari siviyacagiz demi kizlar...hadi bakalim..

Sersumcum artik aklina ne yatarsa onu yaparsin yada orada yiyip aksami dengelemeye calisirsin canim....
filizcim mas. Iyi gidiyorsun canim nasil oldu kurbislerin:) afiyet olsun..ayca kaya diyetimi yapiyorsun hala ..

Bugun yediklerimi yazayim bende..
kalkinca 1 elma
kahvalti 2 dilim siyah ekmek tulum peyniri maydonoz bol yesil zeytin salatalik
ara kahve 1 kurabiye
ogle 1 tabak bezelyeli kofte patatesli firin yemegi 2 kasik pilav bol salata yogurt
ara 2 dilim elma
Ara buyuk fincan kahve
boll suu
spor yoktu ama yarim saat bisiklet binicem simdi:)

Sersumcum artik aklina ne yatarsa onu yaparsin yada orada yiyip aksami dengelemeye calisirsin canim....
filizcim mas. Iyi gidiyorsun canim nasil oldu kurbislerin:) afiyet olsun..ayca kaya diyetimi yapiyorsun hala ..
devam ediyorum canım şimdilik ayça kayaya baya alıştım şimdide ne yesem saymaya başladım alışkanlık oldu:KK48:
sersumcumda sormuştu kurbişleri baya güzel olmuş diyet olduğu halde normal kurabiyeden daha güzel olmuş eşimde bayıldı kızım hiç yemezdi o bile yedi tb. ununun özelliği heralde ağızda dağılıyo ben esmer şekerden yaptım portakal kabuğuda aroma katmış:KK36:

yarın yöresel lezzetler geliyo yine:) akşam oraya gidicez yarın gündüz dengeli yicem ki akşamı kurtarayım
bakalım beğendiğimiz bişeler olursa alırız :KK36:

Himm iyi bakalim ins kilocuklar da giderse guzel ilerlersin o zaman filizcim..bence menulerin cok guzel..
bende 35 dk bisiklet bindim..artik sabah 30-35 dk ve aksamda olmak uzere 2 defa binmeye cabaliyacagim ins..
ben kactim sabah erkenciyiz yine iyi geceler...

Kocisi ise yolladim gitmeden beraberce kahvelerimizi ictik..cok feci alistim turk kahvesine artik diger makina kahvemden tat almiyorum..bu biraz zahmetli yapimi ama bence deger..digerinde dugmeye bas kahvem elimdeydi..ama tr den geldigimden beri yok icemedim..
bugun biraz daha iyi beslendim gibi..tam 2 saat kizimla ders calistik..oy oyy ne zor cocuk buyutmek yahu..ne cok ders geliyo bu ara :KK43: okulda oylesine yogunlar evde oyle yazik yavruma ya..boynum agridi dedi durdum kuzum..
yarin kucuk kuzuyu yine krese goturcem 2 saatligine..yarinada kizlar puaca felan istedi yetistirebilirim ins ama kendime sebze yapmaliyim..iyice zivanadan cikiyorum yoksa. ..yavastan sporada baslicam ..su isi tamam ..yemegide duzene koyucam ins ..kilo vermek istiyosak kollari siviyacagiz demi kizlar...hadi bakalim..
ah o dersler..zor olmaz mı canım yaa..Allah yardımcıları olsun kuzularımızın ..geçen yıl bizde sınav stresi vardı ya ne zordu öyle.:cry:

Türk kahvesi candır be yıldız.bana da eşim latte makinesi almıştı valla kırk yılda bir kullanıyorum artık..onun yerini hiçbiri tutmuyor:KK68:
insan evde bişeyler yaptı mı dayanamıyor yiyiyor..en iyisi biz de filiz gibi tb dan bişeyler yapalım kendimize ondan atıştırırız:KK8::KK8:yoksa dediğin gibi saldık gitti nolacak bu halimiz:KK47:
sağol canım:KK36: yapıcaz bişeyler artık yoksa her öğlen yarım ekmek ben duba olurum kıss 1 ayda:confused::confused:
devam ediyorum canım şimdilik ayça kayaya baya alıştım şimdide ne yesem saymaya başladım alışkanlık oldu:KK48:
sersumcumda sormuştu kurbişleri baya güzel olmuş diyet olduğu halde normal kurabiyeden daha güzel olmuş eşimde bayıldı kızım hiç yemezdi o bile yedi tb. ununun özelliği heralde ağızda dağılıyo ben esmer şekerden yaptım portakal kabuğuda aroma katmış:KK36:
say say say bakalımm:KK75::KK75::KK75::KK70::KK70:
ben de hala alıcam şu tb ununu daha dün marketteydim unutuyorum beya..:KK34:
ellerine sağlık filizim..:KK36:
yarın yöresel lezzetler geliyo yine:) akşam oraya gidicez yarın gündüz dengeli yicem ki akşamı kurtarayım
bakalım beğendiğimiz bişeler olursa alırız :KK36:
:KK8::KK8::KK8:owww gelsin yöresellerrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X