Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin citir adayi hatunlar:KK68:
kizcelerimi yolladim birazdan kahvaltima gecicem..
hafta sonu bana hic yaramadi sebepsiz artilardayim..dun bi dilim pasta kacamagim var..artik eski duzenime donuyorum ve cumaya kadar eksilmek lazim...:KK70:
yıldızcım sorma ya hafiçi tamamda haftaiçi bozuluyor nedense:KK55::KK17:

20141124_084651.webp
Kahvaltim:)

slm millet...

kızlar be tam buğday veya kepek olayına girince abartıyorum sanki kilo yapmazmiş gibi, o nedenle artık onlardan kaçmaya başladım. bende abarttım hafta sonu etli ekmeğin gözüne vurdum ayva tatlısı da cabası....

kahvaltım

1 incir ve 1 kupa kahve

öğle
2 yumurta
1 domates

akşam
et haşlama
ve salata

şekil 1 de görüldüğü üzere , isveç olayına girdim bu gün itibariyle ,5 gün bi yapalım bakalım ne olcak. birde 29 ay sonra yeniden regl de değişik oluyomuuuş kıııızlaaaar...

he anladım canım bende korktum birde telden giriyorum yaa o yüzden problemler çıkıyor bu arada kilomu biliyorum canım 67 kg ile başladım o zaman bende cuma günü size bildirim yaparım olurmu canım
olur canım tabii sıra sana gelince liste de yapman gerekiyor..onu da kabul ediyorsun sanırım:KK66::KK66:ilk sayfada liste yapma sıramız var ben her perşembe hatırlatıyorum zaten..:KK28::KK28:
slm millet...

kızlar be tam buğday veya kepek olayına girince abartıyorum sanki kilo yapmazmiş gibi, o nedenle artık onlardan kaçmaya başladım. bende abarttım hafta sonu etli ekmeğin gözüne vurdum ayva tatlısı da cabası....

kahvaltım

1 incir ve 1 kupa kahve

öğle
2 yumurta
1 domates

akşam
et haşlama
ve salata

şekil 1 de görüldüğü üzere , isveç olayına girdim bu gün itibariyle ,5 gün bi yapalım bakalım ne olcak. birde 29 ay sonra yeniden regl de değişik oluyomuuuş kıııızlaaaar...
ooo çakmel hanımlarrr isveç hayırlı olsun yarasın kuzuuuu:KK8::KK8::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

olur canım tabii sıra sana gelince liste de yapman gerekiyor..onu da kabul ediyorsun sanırım:KK66::KK66:ilk sayfada liste yapma sıramız var ben her perşembe hatırlatıyorum zaten..:KK28::KK28:

ooo çakmel hanımlarrr isveç hayırlı olsun yarasın kuzuuuu:KK8::KK8::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
canım liste nasıl yapılıyor bilmiyorum bana mesaj atarmısn yada burdanda yazabılırsn

Benim kizlar geldi onlari doyurdum esimi bekliyorum yemek icin..ara ogunlerde elma portakal sut ictim..oglen yemegim tarhana corba + yogurt + yesil salata siyah zeytinde ekledim..

Yok canim verilen kilolari kim en cok kilo verdiyse birinciligi aliyo..ona gore daha az verenler arkasindan yaziliyo atiyorum sersum 1 kilo verdi ben 700 sen 300 ya bunu siralicaksin..
1. Sersum -1 kilo
2. Yildiz -700
3. Gunes -300 gibi...

Yok canim verilen kilolari kim en cok kilo verdiyse birinciligi aliyo..ona gore daha az verenler arkasindan yaziliyo atiyorum sersum 1 kilo verdi ben 700 sen 300 ya bunu siralicaksin..
1. Sersum -1 kilo
2. Yildiz -700
3. Gunes -300 gibi...
he anladım canım sağol :KK23:

selam kızçeler...:KK3:

öğlen
:kk77::kk77:
4 köfte
ayran
mandalina
:kk77::kk77::kk77:

soğan suyu:confused:
akşam
eşimin yaptığı menemen
2 çiğköfte
peynir zeytin
çeri domates
çayy

sonrasında çayla beraber 3-4 kestane..:KK52:

selam kızçeler...:KK3:

öğlen
:kk77::kk77:
4 köfte
ayran
mandalina

soğan suyu:confused:
akşam
eşimin yaptığı menemen
2 çiğköfte
peynir zeytin
çeri domates
çayy

sonrasında çayla beraber 3-4 kestane..:KK52:
Ohhh yarasim canim bnde kepekli makarna yedim 2kepce corba ictim domates salatalik 2 dilim cavdar bol.bol cay ictim sersum sogansuyunun faydasini gordunmu canim bide nasıl yapiyorsun

Back
X