Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunescim seni ben evdesin diye dusunmustum..calisiyormussun..ne isle mesgulsun..menun gayet guzel..

Bende islerimi bitirip mutfaga gectim yemekleri yaptim..tuzlu kandil simidi ve sutlacta yaptim..az sekerli..ara ogun olarak 2 kandil simidi yedim. Ogle yemegi yerinede 1 kase sutlac yedim..aksama salatayla dengelicem ins..kizimin dr kontrolu var aksama dogru oraya gidicez..krese basliyacagi icin dr dan kagit alicaz..
filizcim nerelerdesin gorunmez oldun canim..iyisindir ins. .

20141125_124807.webp
Kandil simitim..yenen yenir gerisini buzluga atarim..cik guzel olmus ..tarifide eklerim isteyen olursa..

öğlen menüm kepekli salçalı makarna çorba ekmek yok makarna ekmek yerine biraz domates tere roka maydonoz

Eklentiler

• 20141125_135744.webp
    20141125_135744.webp
    130,1 KB · Görüntüleme: 69
Gunaydin kizlar. .guzel bir pazar dilerim herkeseeee. .
dun misafirler gec gitti..cokk yoruldum ama..2 ailenin birde benim 3 cocuk toplam 7 cocuktu..ay millet gittiginde ayni kamyon carpmis gibiydim..neyse guzel gecti yinede..
bugun dinlenmece yapiyorum evde..dun cok ayakta kaldigimdan olsa gerek bugun arti 1 kilo uyandim..odemdir diye dusunuyorum..tek kacamagim ufak bir dilim muhallebili kadayif. .gunescim senle pisti olmusuz:)
Bugunde kocinin dogum gunu..dunden yemek cok ama pasta yapicim birazdan...hediye de aldik kizlarla..
ödemdir canım çok ayakta durmuşsun :KK66:
eşinle ,kızlarınla nice mutlu yıllar geçirin inşallah :KK36:
2 krep(yulaf kepeğinden)arasında kıyma kavurma kaşar koydum rulo yaptım mikrodalgada 1.5 dk ısıttım kaşarlar eriyince al sana kıymalı kaşarlı börek:KK8::KK8:
yanında çay 2 gün kurusu:kk77::kk77::kk77:
ne kadar pratik olmuş ne gerek var börekle uğraşmaya hemde saglıklı:KK66:
oyy kızlarrrrrr poğğçaaa bir harika olmuşşşşş...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73:

tarif yukardakinin aynısı sadece şeker yerine tuz koydum...içine de peynir koydumm.üzerine de yum sarısı ve çörek otuserptim...çayın yanında süper ya..:KK50:...filizim valla iyi hatırlattın bize bu tb ununu..ben buğday ruşeymi de ekledim taaa aylar önce almıştım tok tutarmış bağırsakları çalıştırırmış..dura dura bayatlıyacaktı....tavsiye ederim kızlar....
ellerine sağlık canım eminim güzel olmuştur:KK36:bende ruşeym hiç kullanmadım yulaf kepeğine benzer bişemi
günaydın canlarr:KK37:

soğan 7 gün sürecek demiştim ama sabah sabah midem almadı kestim..bukaa yeter:cool:

kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
2 yulaf kepekli krep arası kıyma ve kaşar
1 mandalina
çayy
yine bile iyi dayandın kuzum yaaaa soğan suyu çok fena:mad::mad::mad: ama kadın hastalıklarına çok faydası var
Bende islerimi bitirip mutfaga gectim yemekleri yaptim..tuzlu kandil simidi ve sutlacta yaptim..az sekerli..ara ogun olarak 2 kandil simidi yedim. Ogle yemegi yerinede 1 kase sutlac yedim..aksama salatayla dengelicem ins..kizimin dr kontrolu var aksama dogru oraya gidicez..krese basliyacagi icin dr dan kagit alicaz..
filizcim nerelerdesin gorunmez oldun canim..iyisindir ins. .
önemli olan istediğini yiyip dengelemek zaten canım :KK36:
yaaa yıldızcım buralardayım da kızım hastaydı dün rapor aldım 1 günlük doktora götürdüm
yarında teog sınavı var ona moral vermeye çalışıyorum malum ergenlik bi yandan duyguları hemen değişiyo
allah sınava girecek herkezin çocuklarına yardım etsin çok zor :KK36:

dünkü menüm biraz karıştı doktordan gelince yedik
sabah=1 yumurta+peynir+zeytin+2 tb. ekmeği+mandalin+çay
öğlen=yoğurt ve muz karışımı üzerine tarçın
akşam=sarma+yoğurt+salata+1 kivi
akşam çayı yanında yarım avuç leblebi
bugünkü menüm
sabah=2 wasa+1 yumurta+peynir+tereotu+yeşil çay+1 meyve
öğlen=yoğurtlu brokoli+4 ad. sarma+mandalin
çay kalan 3 ad. kurabiye
ikindi= nescafe+çok az karışık çiğ çerez
akşam=taze fasulye+salata+yoğurt+1 tb. ekmeği
çayın yanında çiğ kabak çekirdeği
geceler uzun olunca çayı erken içiyoruz o yüzden çok az yiyebiliyorum
8 den sonra yine yemiyorum herzamanda yemiyorum zaten
yarın sınav var kızlar dualarınızı bekliyorum :KK36:

ne kadar pratik olmuş ne gerek var börekle uğraşmaya hemde saglıklı:KK66:
ellerine sağlık canım eminim güzel olmuştur:KK36:bende ruşeym hiç kullanmadım yulaf kepeğine benzer bişemi
yine bile iyi dayandın kuzum yaaaa soğan suyu çok fena:mad::mad::mad: ama kadın hastalıklarına çok faydası var
önemli olan istediğini yiyip dengelemek zaten canım :KK36:
yaaa yıldızcım buralardayım da kızım hastaydı dün rapor aldım 1 günlük doktora götürdüm
yarında teog sınavı var ona moral vermeye çalışıyorum malum ergenlik bi yandan duyguları hemen değişiyo
allah sınava girecek herkezin çocuklarına yardım etsin çok zor :KK36:
evet canım haklısın:KK66:al sana börek:KK53::KK53:
güzel oldu da canım da benim gene kepeğe olan gıcıklığım başladı yine midemi bulandırıyor kepek ve ona benzer şeyler:KK47:..ertesi gün kurabiyeleri yiyemedim :KK51:ruşeym de kepek gibi canım ama çok faydalıymış...

geçmiş olsun canım benim tam da sınav üzeri şimdi iyidir inşallah:cry:

Allah önce senin s onra da tüm kuzuların yardımcısı olsun dualarımız onlarla canım:KK36::KK36::KK36:
dünkü menüm biraz karıştı doktordan gelince yedik
sabah=1 yumurta+peynir+zeytin+2 tb. ekmeği+mandalin+çay
öğlen=yoğurt ve muz karışımı üzerine tarçın
akşam=sarma+yoğurt+salata+1 kakşam çayı yanında yarım avuç leblebi
bugünkü menüm
sabah=2 wasa+1 yumurta+peynir+tereotu+yeşil çay+1 meyve
öğlen=yoğurtlu brokoli+4 ad. sarma+mandalin
çay kalan 3 ad. kurabiye
ikindi= nescafe+çok az karışık çiğ çerez
akşam=taze fasulye+salata+yoğurt+1 tb. ekmeği
çayın yanında çiğ kabak çekirdeği
geceler uzun olunca çayı erken içiyoruz o yüzden çok az yiyebiliyorum
8 den sonra yine yemiyorum herzamanda yemiyorum zaten
yarın sınav var kızlar dualarınızı bekliyorum :KK36:
afiyet olsun datlımmm....:KK36::KK36:

selam kızlar...:KK68::KK68:

öğlen fenayydııı kumanya da ıspanaklı börek vardı dayanamadım..:KK47::KK47:artık normal yemeğe dönsek çok iyi olacak ama hala tadilat bitmemişş:KK14::KK14:en azından sulu yemek oluyordu:KK14:

akşam da ailecek sinemaya gideceğiz..umarım çok kaçırmamm:KK23::KK23:

eveeeet isveçle yollarımız 2. gününde ayrıldı hakim tek celsede boşadı dermişiiim:KK48::KK48::KK48:

annem yeşillik yollamış köyden 2 koca poşet hemde,kıyamadım veee yediiim hiiiihiihiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kahvaltım05:30
2 incir ve kahve

öğlen 14:00

1 kase leblebi bir avuç çekirdek ve 2 kupa yeşil çay

akşam18:30
mantar çorbası yarım kase
1 kase yoğurt
booool yeşillik
5-6 tane mercimek köfte inanın israf olmasın diye yedim komşudan gelmiş çünkü evde de benden başka kimse yemiyoooo

filizcim eşini mevla size ,sizide eşine bağışlasın inşallah...:KK36::KK36::KK36:

güneşcim maşallah diyet uzmanı gibisin evet isveç olmadı ama iradeden değil
:KK59::KK59::KK59:

sersumcuuuum iyi seyirler...

Aksam yemeğini iptal ettim misafir geldiği için kek yapmıştım 1 dilim kek yedim küçük bir kasede patlamış mısır.kekin kalanınıda yememek için misafirlere yolladım :)

eveeeet isveçle yollarımız 2. gününde ayrıldı hakim tek celsede boşadı dermişiiim:KK48::KK48::KK48:

annem yeşillik yollamış köyden 2 koca poşet hemde,kıyamadım veee yediiim hiiiihiihiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

2 incir ve kahve

1 kase yoğurt
booool yeşillik
5-6 tane mercimek köfte inanın israf olmasın diye yedim komşudan gelmiş çünkü evde de benden başka kimse yemiyoooo

filizcim eşini mevla size ,sizide eşine bağışlasın inşallah...:KK36::KK36::KK36:

Sagol canim
Benim bugünkü menüm şöyle söyleyeyim bugün misafirlikteydim 1 kaşık pilav 1 adet but ızgara salata 1 kase çorba yedim cay ictim zorla 1 adet suda haşlanmış icli kofte yedim ayip olmasn diye kizceler :110:

Aksam yemeğini iptal ettim misafir geldiği için kek yapmıştım 1 dilim kek yedim küçük bir kasede patlamış mısır.kekin kalanınıda yememek için misafirlere yolladım :)
Canim yatarken yarim yagli 1kase. Yogurt uzerine tarcin koyup yemeyi unutma yada elmayi dilimle uzerine tarcin serp ye

dün akşamı hiç sormayın çok fenaydı çok..:KK17::KK17:

ama bugüüün napıyoruz yok bitti demiyoruzz önümüzdeki maçlara bakıyoruz...:KK54::KK54::KK54:

karatay kahvaltım
tereyağlı peynirli omlet
1 çeri
peynir zeytin
çayy

2 incir ve kahve

1 kase yoğurt
booool yeşillik

sağol canım.:KK68:.aman yaptığın 2 gün de detoks olmuştur canım üzülme..hehehe:KK53:

Back
X