Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunescim seni ben evdesin diye dusunmustum..calisiyormussun..ne isle mesgulsun..menun gayet guzel..
oo süper gözüküyor canım ellerine sağlıkEki Görüntüle 1313872
Kandil simitim..yenen yenir gerisini buzluga atarim..cik guzel olmus ..tarifide eklerim isteyen olursa..
ödemdir canım çok ayakta durmuşsunGunaydin kizlar. .guzel bir pazar dilerim herkeseeee. .
dun misafirler gec gitti..cokk yoruldum ama..2 ailenin birde benim 3 cocuk toplam 7 cocuktu..ay millet gittiginde ayni kamyon carpmis gibiydim..neyse guzel gecti yinede..
bugun dinlenmece yapiyorum evde..dun cok ayakta kaldigimdan olsa gerek bugun arti 1 kilo uyandim..odemdir diye dusunuyorum..tek kacamagim ufak bir dilim muhallebili kadayif. .gunescim senle pisti olmusuz:)
Bugunde kocinin dogum gunu..dunden yemek cok ama pasta yapicim birazdan...hediye de aldik kizlarla..
ne kadar pratik olmuş ne gerek var börekle uğraşmaya hemde saglıklı2 krep(yulaf kepeğinden)arasında kıyma kavurma kaşar koydum rulo yaptım mikrodalgada 1.5 dk ısıttım kaşarlar eriyince al sana kıymalı kaşarlı börek
yanında çay 2 gün kurusu![]()
ellerine sağlık canım eminim güzel olmuşturoyy kızlarrrrrr poğğçaaa bir harika olmuşşşşş...
tarif yukardakinin aynısı sadece şeker yerine tuz koydum...içine de peynir koydumm.üzerine de yum sarısı ve çörek otuserptim...çayın yanında süper ya.....filizim valla iyi hatırlattın bize bu tb ununu..ben buğday ruşeymi de ekledim taaa aylar önce almıştım tok tutarmış bağırsakları çalıştırırmış..dura dura bayatlıyacaktı....tavsiye ederim kızlar....
yine bile iyi dayandın kuzum yaaaa soğan suyu çok fenagünaydın canlarr
soğan 7 gün sürecek demiştim ama sabah sabah midem almadı kestim..bukaa yeter
kahvaltım
2 yulaf kepekli krep arası kıyma ve kaşar
1 mandalina
çayy
![]()
önemli olan istediğini yiyip dengelemek zaten canımBende islerimi bitirip mutfaga gectim yemekleri yaptim..tuzlu kandil simidi ve sutlacta yaptim..az sekerli..ara ogun olarak 2 kandil simidi yedim. Ogle yemegi yerinede 1 kase sutlac yedim..aksama salatayla dengelicem ins..kizimin dr kontrolu var aksama dogru oraya gidicez..krese basliyacagi icin dr dan kagit alicaz..
filizcim nerelerdesin gorunmez oldun canim..iyisindir ins. .
evet canım haklısınne kadar pratik olmuş ne gerek var börekle uğraşmaya hemde saglıklı
ellerine sağlık canım eminim güzel olmuşturbende ruşeym hiç kullanmadım yulaf kepeğine benzer bişemi
yine bile iyi dayandın kuzum yaaaa soğan suyu çok fenaama kadın hastalıklarına çok faydası var
önemli olan istediğini yiyip dengelemek zaten canım
yaaa yıldızcım buralardayım da kızım hastaydı dün rapor aldım 1 günlük doktora götürdüm
yarında teog sınavı var ona moral vermeye çalışıyorum malum ergenlik bi yandan duyguları hemen değişiyo
allah sınava girecek herkezin çocuklarına yardım etsin çok zor![]()
afiyet olsun datlımmm....dünkü menüm biraz karıştı doktordan gelince yedik
sabah=1 yumurta+peynir+zeytin+2 tb. ekmeği+mandalin+çay
öğlen=yoğurt ve muz karışımı üzerine tarçın
akşam=sarma+yoğurt+salata+1 kakşam çayı yanında yarım avuç leblebi
bugünkü menüm
sabah=2 wasa+1 yumurta+peynir+tereotu+yeşil çay+1 meyve
öğlen=yoğurtlu brokoli+4 ad. sarma+mandalin
çay kalan 3 ad. kurabiye
ikindi= nescafe+çok az karışık çiğ çerez
akşam=taze fasulye+salata+yoğurt+1 tb. ekmeği
çayın yanında çiğ kabak çekirdeği
geceler uzun olunca çayı erken içiyoruz o yüzden çok az yiyebiliyorum
8 den sonra yine yemiyorum herzamanda yemiyorum zaten
yarın sınav var kızlar dualarınızı bekliyorum![]()
Sagol canimeveeeet isveçle yollarımız 2. gününde ayrıldı hakim tek celsede boşadı dermişiiim
annem yeşillik yollamış köyden 2 koca poşet hemde,kıyamadım veee yediiim hiiiihiihiii
kahvaltım05:30
2 incir ve kahve
öğlen 14:00
1 kase leblebi bir avuç çekirdek ve 2 kupa yeşil çay
akşam18:30
mantar çorbası yarım kase
1 kase yoğurt
booool yeşillik
5-6 tane mercimek köfte inanın israf olmasın diye yedim komşudan gelmiş çünkü evde de benden başka kimse yemiyoooo
filizcim eşini mevla size ,sizide eşine bağışlasın inşallah...
güneşcim maşallah diyet uzmanı gibisin evet isveç olmadı ama iradeden değil
sersumcuuuum iyi seyirler...
Canim yatarken yarim yagli 1kase. Yogurt uzerine tarcin koyup yemeyi unutma yada elmayi dilimle uzerine tarcin serp yeAksam yemeğini iptal ettim misafir geldiği için kek yapmıştım 1 dilim kek yedim küçük bir kasede patlamış mısır.kekin kalanınıda yememek için misafirlere yolladım :)
Yoğurdu mu yedim canım ama tarçın çok az koydum tarcina alışma evresindeyim:)Canim yatarken yarim yagli 1kase. Yogurt uzerine tarcin koyup yemeyi unutma yada elmayi dilimle uzerine tarcin serp ye
sağol canım.eveeeet isveçle yollarımız 2. gününde ayrıldı hakim tek celsede boşadı dermişiiim
annem yeşillik yollamış köyden 2 koca poşet hemde,kıyamadım veee yediiim hiiiihiihiii
kahvaltım05:30
2 incir ve kahve
öğlen 14:00
1 kase leblebi bir avuç çekirdek ve 2 kupa yeşil çay
akşam18:30
mantar çorbası yarım kase
1 kase yoğurt
booool yeşillik
5-6 tane mercimek köfte inanın israf olmasın diye yedim komşudan gelmiş çünkü evde de benden başka kimse yemiyoooo
filizcim eşini mevla size ,sizide eşine bağışlasın inşallah...
güneşcim maşallah diyet uzmanı gibisin evet isveç olmadı ama iradeden değil
sersumcuuuum iyi seyirler...