Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

eet canım kabul ediyorum
bilmm ben karatayd iyeti yapmadm hiç doktorun verdiği diyeti uyguluyorum ya yarımyağlı ya lıght yıyıorum canım
anladım canım karatay normal diyetlerden çok farklı ve biz eskiler olarak uzun süre karatay verdik ama metabolizma yavaşlayınca tekledik..ilk sayfada karatayla ilgili çok güzel bilgiler var ve çok sağlıklı bir beslenme şekli aslında diyet değil yanii..:KK66:
Kabul ediyorum canim
seni de ekledim o zaman canım ama listeye haftaya girersin yarın sadece kilonu yazarsın :KK66::KK66:
ara öğün 5 adet biskuvit artık regl yaklaştıkça tatlı krizlerim başlıyor
ah o tatlı krizleri ahhh:KK47::KK47::KK47:

Yaaa bu eşleride diyete başlatmak gerek en çok kilo mu aldın diyen eski fotoğraflara bakıp sen neymissin diyen onlar bi paket cipsi karşında yiyen yine onlar resmen sınıyo beni ama bu sefer çok kararliyiiim:KK24:

Yaaa bu eşleride diyete başlatmak gerek en çok kilo mu aldın diyen eski fotoğraflara bakıp sen neymissin diyen onlar bi paket cipsi karşında yiyen yine onlar resmen sınıyo beni ama bu sefer çok kararliyiiim:KK24:
Valla canim benim esimde zayıfla diye diye dilinde tuy bitti ama benim esim genetik aileden zayif 3 gorumcem var birinin 2cocugi var 60kg biri 52 kg biri 65 kilo boylarida 1.65 ben gelinleri olarak kilolu kaliom 1.62 67kg :D teytey

Valla canim benim esimde zayıfla diye diye dilinde tuy bitti ama benim esim genetik aileden zayif 3 gorumcem var birinin 2cocugi var 60kg biri 52 kg biri 65 kilo boylarida 1.65 ben gelinleri olarak kilolu kaliom 1.62 67kg :D teytey
Senin kilonda fazla değilmiş canim

kızlar yarınki liste sıramızı veriyorum listeyi kaneel yapacak ve öğlene kadar bildirim bekliyor..:KK66:

liste sıramız...

bahar_34:17 Ekim 2014 liste yaptı:KK19:

filiztoprak:24 Ekim 2014 liste yaptı:KK19:

sersum:31 Ekim 2014 liste yaptı:KK8:

ficans:7 Kasım 2014 liste yaptı:KK19:

leylak84:14 Kasım 2014 liste yaptı:KK19:

çakmel:21 Kasım 2014 liste yaptı:KK19:

kaneel:28 Kasım 2014

yıldız:5 Aralık 2014

bruxelles:12 Aralık 2014 izinli

yalandunya123:19 Aralık 2014

eguness:26 Aralık 2014

abadiss:9 Ocak 2015 5 Aralıkta listede

upload_2014-11-28_6-53-13.webp

bildirim zamanı...bu hafta yediğim böreklerin acısı çıktı.:KK51:.ee tabii dün yediğim kavala kurabiyesi de:KK23::KK23:

rumuz:sersum
diyeti:karatay dukan karışımı
baş.kg:83.5kg
geçen hafta:82 kg
bu hafta:82.5 kg
fark:++500gr
yüzde:++%0,609
spor:hergün 3km yürüyüş

umarım sizlerin durumu daha iyidir:KK37:...Kaneel arkadaşımız izinde ama listeyi yapacak kızlar akşama kadar yolu var biz paylaşalım bildirimleri bakalım kim naapmışş:cool::cool:

Kaneelim kolayy gelsin canımmm:KK36::KK36:

Filizim umarım sınavı iyi geçmiştir kızının:KK36: hep dua ettim dün çocuklar için...:KK68::KK68:

Ankara çok soğukkk buzzzzz....:KK17:
Filizim önce senin sonra da tüm kuzuların Allah sınavda yardımcısı olsun..sabah ta duamı ettim onlar için Allah kabul etsin inşallah:KK36::KK36:
sersum kaçar:KK55::KK55:..işten gelebilirsem bi ceee eee derim:KK33:..öptüm sizi bayyy:KK15:
sağol canım:KK36: ne günlerdi ama iyi geçti diyor türkçe inkilap zor dedi çocuklar hep benimkide zorlanmıştır ama söylemiyo benim koşturduğumu gördükçe en iyisini yapmaya çalışıyo kuzum ama inşallah iyi olur
ALLAHIM şuan ter döken tüm öğrencilere yürü ya kulum desin inşallah. o tertemiz minik yürekleri huzur ve rahatla sınavı atlatıp başarıya doymasın inşallah oldumu FİLİZCİM duamız. MEVLA kabul buyursun mucib adıyla inş.

2 yumurta sarısı haşlanmış kuzulardan kalan
1 avuç leblebi
3 incir
kahvem

sersumcuuuuum arkamıza dönüp bakarsak oooo bu yol bitmez ileri hep ileri kim tutar bizi haydi kızlar cumaya ne kaldı dimi ama...
sağol canım :KK36:inşallah iyi olur afiyet olsun sanada
Himm bizim ev isi olmadi:KK43: hayirlisi demistik zaten ..
yıldızcım üzülme hayırlısı böyleymiş demekki daha iyileri olsun inşallah:KK36:

sınv maratonu bitti sonunda iyi geçti diyor kuzum elbette yanlışları olacak inşallah çok olmaz:)
2 gündür diyetten çıkmadım hemen yazayım
çarşamba günü beslenme pilanım
diyet ayça kaya
sabah=1 dilim tb. ekmeği+1 yumurta+kartvizit büyüklüğünde peynir+çay
öğlen=1 buçuk lahmacun+1 ayran+1 mandalin+çay
ikindi=1 yeşil elma+8 çiğ badem
akşam=etsiz sebze yemeği+yoğurt+yarım ayva
not =tahıl hakkımın çoğunu öğlen kullandım akşama sebze ile hafif yedim zaten etsiz sebzede sınır yok etin yanına bile garnitür olarak konulabiliyo
perşembe
sabah=tb. ekmeğinden tost+yeşillik+meyve+çay
öğlen=2 baget tavuk+yeşillik+1 dilim ekmek+1 ince galeta bunlar diyet tabi+çay
ikindi=meyveli yoğurt+2-3 badem
akşam=etsiz ıspanak+ taze fasulye+yoğurt+1 dilim tb.ek.+yeşillik+meyve
not= tahıl hakkımı galetaylada kullandım 5 tahıl hakkımı bölece kullanmış oldum
bugünkü menüm de belli annemler gelecek ama ben bozmucam tabi
bugünkü menüm
sabah=yulaf kepekli yoğurt+içine meyve koydum üzerine tarçın
öğlen=sebze yemeği+yoğurt+yeşillik+çay
ikindi=nescafe+3 hurma+8 badem
akşam=2 baget tavuk+6 kaşık pilav+salata
not= tahıl kredimi akşam plavıma kullandım

bildirim zamanı
filiztoprak
kızlarrr ben aynıyım
o kadar dikkate veremedim ne metebolizma varmış beeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ayça kayada mı yaramıcak neee
neyse yeni başladık sayılır
çok açıklamalı yazdım menülerimi ne kadar dikkat ettiğim anlaşılsın diye devamlı böle yazmaya gerek yok tabisi arkadaşları sıkmaya gerek yok rekakssssssssssssssssss:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kolay gelsin kanelcim

Back
X