Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar

Dün çok yorulmuşum bir daha girip akşamı yazamadım

Akşam yemeğinde et kavurma ve yoğurt yedim

Bugün saçma sapan oldu menüler kızımın maçı vardı yarın ve öbür günde var, sabah erkenden çıktık evden spor salonunda poaça yedim sonra da pişman oldum tabi, öğlen gelince de anahtarımı evde unutmuşum bi arkadaşa gittik orada da kaçırdım maalesef, akşam evde az et kavurma yedim , sonra da regl krizleri tuttu ve çikolata bugün böyle geçti

Kaneelcim mücverin çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık

Çiğdemcim saç bakımını ben de yapayım , ampullerden krem yapıyorum bende evde vardı

Sersumcum kaçamak yok bu hafta maşallah böyle devam, ben de son 2 günü kaçamaksız geçirirsem cumaya belki bi tık eksi görürüm ama regl de olunca gözüm dönüyor

Filizcim ev de temizlenmiş oh ne güzel ben de yapıcam da artık tatilde, evde durmayıp bir de yorgun gelince elim gitmiyor

Selam kızlar

Dün çok yorulmuşum bir daha girip akşamı yazamadım

Akşam yemeğinde et kavurma ve yoğurt yedim

Bugün saçma sapan oldu menüler kızımın maçı vardı yarın ve öbür günde var, sabah erkenden çıktık evden spor salonunda poaça yedim sonra da pişman oldum tabi, öğlen gelince de anahtarımı evde unutmuşum bi arkadaşa gittik orada da kaçırdım maalesef, akşam evde az et kavurma yedim , sonra da regl krizleri tuttu ve çikolata bugün böyle geçti

Kaneelcim mücverin çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık

Çiğdemcim saç bakımını ben de yapayım , ampullerden krem yapıyorum bende evde vardı

Sersumcum kaçamak yok bu hafta maşallah böyle devam, ben de son 2 günü kaçamaksız geçirirsem cumaya belki bi tık eksi görürüm ama regl de olunca gözüm dönüyor

Filizcim ev de temizlenmiş oh ne güzel ben de yapıcam da artık tatilde, evde durmayıp bir de yorgun gelince elim gitmiyor
yarın dengelersin ficansım..olur okaa..ben sağ.anın diyabetik çikolatasını aldım regl krizim için canım..kriz gelince 1 çay kaşığı tamam..tavsiye ederim..:KK66:

valla kızımın doğumgününde çekildiğim fotoları görünce gaza geldim dedim sersum gidişin gidiş değil..:KK43:
sağol canım:KK36:

çidooooo seni de ekliyeyim mi listeye kısss...sormadan eklemedimm

Ekle cancağazım :KK19::KK19:

çiğdoşum tutalım valla kendimizi olmuyo böyle:KK47::KK47:

Tutmak için çok radikal bir karar aldım.
Bundan sonra sabah kahvaltıma mutlaka haşlanmış yumurta ekliyorum hem de 2 taneeee :KK57::KK49:
Hızlanma zamanıııııııııııııEn Büyük KK

Yaz geliyo yazzzz :eek:

yarın dengelersin ficansım..olur okaa..ben sağ.anın diyabetik çikolatasını aldım regl krizim için canım..kriz gelince 1 çay kaşığı tamam..tavsiye ederim..:KK66:

valla kızımın doğumgününde çekildiğim fotoları görünce gaza geldim dedim sersum gidişin gidiş değil..:KK43:
sağol canım:KK36:

İnşallah canım ama ben ondan 1 çay kaşığı alırsam devamı gelir onla kalmam herhalde

Ben de aynen fotolarda çok fenayım, bu sefer olacak

Ekle cancağazım :KK19::KK19:

Tutmak için çok radikal bir karar aldım.
Bundan sonra sabah kahvaltıma mutlaka haşlanmış yumurta ekliyorum hem de 2 taneeee :KK57::KK49:
Hızlanma zamanıııııııııııııEn Büyük KK

Yaz geliyo yazzzz :eek:

Canım bende sabah kahvaltısını 2 yumurta ile yaparsam devamı iyi oluyor da yapmazsam dünkü gibipoğaça ile başlayınca arkası da öyle gidiyor, hızlanalım hep beraber

evet cnim .. neredeyse subat .. sonra neredeyse mart.. bitti bile .. gunler geciyor .. bir an once bahar gelsin de bebis ile gezebilelim :) rahat rahat :)
inşallah . bahara ne kaldı.
bebeğine sen çalışırken kim bakıyor kanel cim.
çalışmaya başladın demi.

sabah kahvaltım.
1 haşlanmış yumurta.
peynir,
1 küçük kivi.

öğlen peynir , yeşil zeytin, galetam var.

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

2 ampul redox-c
2 ampul evin ampul
2 ampul bepanthen amp
2 amp bemiks amp

hepsini karıştırdım güzelce saç diplerinde uçlarına kadar yedirdim.
yarım saat strec film sararaak beklettim. Sonra sampuanla yıkadım. Saç diplerim kepeklenmeye başlamıştı bide kuruluktab kabarıyordu. Yumuşacık oldu. Ve her hafta tekrarlamayı düşünüyorum. Bunları eczaneden alabilirsin. Benim saçım uzun olduğu için 2 şer ampul kullandım. İstersen 1 er ampul de kullanabilirsin.
ay yıllar yıllar evvel bu karışımı eczane vermişti bana. ampulu kırıp yapmıştım.
ama bende bi işe yaramadı.
hala çok kabarık saçlarım.
kalın telli ve çok gür saçlarım var canım benim. bu formul bende hiç işe yaramadı. ben yatışır diye ummuştum

Günaydın kızlar:KK54:bugün erken kalktım yine kızım uyutmadı:KK48:sağlıklı olsun da razıyım herşeye:D

Gelelim kahvaltıma:kk77:

2 yumurtadan bol peynirli omlet
Zeytin
Birkaç dilim salam
Yarım bardak süt
1 avuç fıstık

akşam yemeğim
:kk77::kk77::kk77:
chilli soslu tavuk sote
brokoli salatası
yoğurt
normal salata
2-3 pat kızartması(actifrayda)çok güzel koktu bununla kaldı neyseki

günayydıınnn...:KK36::KK36:
kahvaltım
lorlu salçalı omlet
peynir zeytin
çayyy

yarın cuma ve ben izne ayrılıyorum:KK8:..4-5 günlüğüne memleket turu sonrası evdeyim kızlar..yaşasın tatil...:rolleyes::rolleyes:
umarım yavrularımızın karneleri çook iyi olur..olmasa da fazla üstlerine gitmemeli..düzeltirler nasılsa..:KK68:
yarın listemizi leylakımm yapıyor..umarım tartı yüzümüzü güldürsün:KK36::KK36:
şimdilik bukaa..öğlene doğru iş yerinden gelebilirsem paylaşırım öğlen menümü:KK52:

sersum kaçar:KK55::KK55::KK55:..öpüldünüzz:KK15::KK15::KK15:

Canım bende sabah kahvaltısını 2 yumurta ile yaparsam devamı iyi oluyor da yapmazsam dünkü gibipoğaça ile başlayınca arkası da öyle gidiyor, hızlanalım hep beraber

Aynen aynen yumurtaya bıkana kadar devam :D

ay yıllar yıllar evvel bu karışımı eczane vermişti bana. ampulu kırıp yapmıştım.
ama bende bi işe yaramadı.
hala çok kabarık saçlarım.
kalın telli ve çok gür saçlarım var canım benim. bu formul bende hiç işe yaramadı. ben yatışır diye ummuştum

Canım ben de kalın telli bir saça sahibim ama kremli sampuanlarla yıkarsan yatışmama ihtimali yok :D
Yani sonrasında da devam ettireceksin bu bakımı ve kremli bi sampuanla yıkayacaksın :D

Back
X