Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar...
Dün akşam menümü yazamadım ama kaçamak yoktu.kuru fasülye ve haşlanmış kuru patlıcan-biber yedim yoğurtla
Bugün canım tost istedi sabah onu yedim.akşam yine kuru fasülye ve tavuk ciğeri var.çayla da kurutulmuş armut ve kiraz yemeyi düşünüyorum...

selam kızlar:KK36:..kurabiye siparişim vardı anca bitirdim geldim..yorucu ama eğlenceli:KK8::KK8:

kurabiye telaşından yemek aklıma gelmedi..öğle yemeğiyle duruyorum ve işin ilginci aç değilim..bu güzell..:KK73::KK73:
yatmadan geliim dedim..yarın yolculuk var..sabah kilomu bildirir çıkarım..haftaya çarşamba evdeyim..gelebilirsem gelirim gelemezsem topik size emanet..:KK52:

liste sıramız...

leylak84:23 Ocak 2015
filiztoprak:30 Ocak 2015
sersum:6 Şubat 2015
ficans:13 Şubat 2015
çakmel:20 Şubat 2015
kaneel:27 Şubat 2015
çiğdemklcsn:6 Mart 2015

eguness:13 Mart 2015 (30 Ocakta listede)

leylağım
kolay gelsin şimdiden canım:KK68::KK68::KK19::KK19:

günayydın....:KK68::KK68:

kilo bildirim
rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
geçen hafta:84.8 kg
bu hafta:83.8 kg
fark:--1000gr
yüzde:--%1.179
spor:her gün işe gidiş geliş 3 km

daha fazla bekliyordum aslında ama regl kapıda sanırım onun şişliği haftaya daha iyi bir sonuç bekliyorum:rolleyes:

kahvaltım da
:kk77::kk77::kk77:
yumurta salatası
çayy

2 de çıkıcam 4 te yolculuk gelebilirsem mutlaka gelirim.:KK66::KK66:.sana kolay gelsin leylakımm:KK68::KK68:
öpüldünüz..:KK15::KK15:

liste sıramız...

leylak84:23 Ocak 2015

filiztoprak:30 Ocak 2015

sersum:6 Şubat 2015

ficans:13 Şubat 2015

çakmel:20 Şubat 2015

kaneel:27 Şubat 2015

çiğdemklcsn:6 Mart 2015
eguness:13 Mart 2015 (30 Ocakta listede)

leylağım
kolay gelsin şimdiden canım:KK68::KK68::KK19::KK19:

Sağol canım benim:Dsana da iyi yolculuklar ve iyi gezmeler canım:KK54:

kilo bildirim

daha fazla bekliyordum aslında ama regl kapıda sanırım onun şişliği haftaya daha iyi bir sonuç bekliyorum:rolleyes:

kahvaltım da
yumurta salatası
çayy

2 de çıkıcam 4 te yolculuk gelebilirsem mutlaka gelirim.:KK66::KK66:.sana kolay gelsin leylakımm:KK68::KK68:
canım iyi vermişsin yine
maşallah
iyi yolculuklar. ben de yarın sabah Ankara ya gidiyorum çocuklarla

sabah 1 yumurta, peynir , az pekmez, 3 galeta yedim
öğlen bilmiyorum ne yerim.

kilo bildirim

kahvaltım da
yumurta salatası
çayy

iyi gezmeler canım tadını çıkar:KK68:ayrıca verdiğin kilo için tebrks:KK9::KK9::KK9:

kızlar iki gündür gelemedim
öncelikle sersumcum izin talebim olcak bizde çarşamba akşamı yola çıkıcaz izmire tatile gidicez nasipse eşimde izin kullandı 3- günlüğüne bi otelde rezervasyon yaptırmış kızıma süpriz olacak birkaç günde eşe dosta uğrucaz toplam 6 günü bulur heralde listede bendeymiş idare edersiniz canım gelince de ben yaparım
inşallah fazla kilo almadan gelirim:KK17:
biraz hazırlıklarla uğraştım ondan gelemedim çarşıya gittik kızmla eksikler vardı onları aldık dünde kuaföre gittik saçlarımızı uçlarından kestirdik ben boya yaptırdım diplerim çıkmıştı bugünde kuaföre yakındakine gidicez kaş bıyık aldırcaz işte hazırlıklar zaman alıyo pazartesi valizleri hazırlarım salı akşamdan koyucaz arbaya uğraşmayalım diye sabah çok erken çıkıyoruz yola zamandan kazanıyoruz iyi oluyo işte böle kızlar cumartesi pazar yağmur varmış burda o yüzden lazım olan çamaşırlarımı da yıkadım bugün
2 gündür yediklerimi yazayım
çarşamba
sabah= 1 lavaş+peynir zeytin+çay+meyve+ceviz
öğlen=3 lahmacun+1 ayran+1 çay(çarşıda olunca bu uygundu)
akşam=meyveli yoğurt+içine 1elma+5 badem+tarçın +hindistan cevizi)
telafi olsun diye hafif yedim
perşembe
sabah=2 dilim t. ekmeği kızarmış+üstüne labne peyniri+zeytin+ceviz+çay+meyve
öğlen= yok (zaten geç yemiştik acıkmadık kuaförde yiyemezdik)
akşam= yoğurt+içine müsli+1 elma+hindistan cevizi+tarçın
bugünü akşam yazayım daha garanti olur yediklerim
öpüyorum kızlar:KK15:

merhaba kizlar ..
nasilsiniz ??
ben cok hastayim .. o neden ile giremedim .. bir gece aniden basladi .. adet ile birlikte oldum .. bas agrsi , vucut agrisi ... mahvoldum .. bogazimdan birsey gecmiyor .. o kadar cok agriyor ki anlamam .. sadece vitaminler ile ayakta durabiliyorum .. grip midir ? soguk alginligi mi cozemedim .. atesim de var .. bi doktoru arayayoim dedim ee burasi tr gibi degil .. dinlen iyilesirsin .. dedi ..
nasil dinleneceksin .. bebek var , emmek ister , oynamk ister... neyse bebegimi bilee tasimiyor kollarim .. diyorum cok agir sen al babasi .. yani durumlar boyle bende .. :KK30::KK61::KK46:

inşallah . bahara ne kaldı.
bebeğine sen çalışırken kim bakıyor kanel cim.
çalışmaya başladın demi.

sabah kahvaltım.
1 haşlanmış yumurta.
peynir,
1 küçük kivi.

öğlen peynir , yeşil zeytin, galetam var.
babasi bakiyor canim .. tam iki aylikti basladim .. izinim bittti .. genellikle aksam gorevleri aliyorum .. saat 3 den aksam 21.30 kadar .. yani toplam da 6 saat .. is yerine gittigimde sagma molamda sagdigim sutleri bebeise babasi vermeye calisiyor .. anne memesi olmadigi icinn .. biberondan icmek de pek istemiyoruz .. biraz zorlaniyoruz :) ama bende evdeyken sagip iberon ile vermeye basladim .. alismasi lazim

Back
X