Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sersum yine müthiş yine süper doktürmüşsün yavrum ya...
Maşallah maşallah

Eşin,kızın ve sana mevlam 2 cihan saadeti nasip etsin.cennette dahi ayrılmayın inşallah.

Sabah
Haşlanmış yumurta
3 tk tahin pekmez
3 yaprak marul

Öğle
4-5 dilim kek
2 tulumba tatlısı
3 parça çikolata
1avuç çerez

Akşam

Kurutulmuş biber haşlama
Yoğurt

Şimdide ada çayı

1250 kalori alindi,spor yok
Üstelik utanmadan yazdım :)
sağol canımcım:KK60::KK60:..amiinnn....:KK68::KK68::KK68:

ben de çok fena kaçamak yaptım:KK17::KK17:

ayy buna çok güldüm kızzlar....:KK70::KK70::KK70::KK70:

10983408_907968499253399_8738364714215964905_n.webp

akşam öğünüm çok fenaaa serbest günümün dibine vurdumm:KK53::KK53:
:kk77::kk77::kk77::kk77:
3 dilim pizza:KK47:
1 dilim pasta:KK47:
1 kurabiye:KK23:
:kk77::kk77::kk77::kk77:1380 kcal cepte:KK23::KK23:

merhaba kizlar ,
ben geldim ..
cok cok hasta oldum ne ise gidebildim ne yuruyusyapabildim .. hala da hastayim .. grip beni mahvetti .. bas agrisi , vucut agrisi , kulak agrisi .. ofofofofofofff

neyse insallah yarin biraz daha iyi olacagim .. kacamklara da yarin itibari ile dur diyecegim .. cunku iki kg lmisim .. :KK12: sinir oldum ibre yine 77 lerde .. :KK43::KK43::KK43: ama beklemek yookk ptesi den tezi yok karabugday elma .. ya baslayacagim .. hastalik falan erken yedkce yedim oturdukca oturdum o nednele ama geldigi gibi gidecek kilocuklar :KK52:

evet canım süpriz çıkmış gelmiş bu sıpa da. şaşırttı bizi.
12. haftada şimdi. 12+3 oldu sanırım.
2 gün önceki kontrolde bu da erkek gibi görünüyor dedi leylakçım.
yani kız diye çok ümitlendim yine ama . bir sonraki ay daha doğru olur yorum yapmam dedi. işte böyle.
midem çok kötü canım.
idare etmeye çalışıyorum. senin kız nasıl oldu. iyileşti iyice sanıyorum.
allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim .. insallah kolay bir hamilelik gecirir ve cok fazla kg almassin .. vitaminlerini alip yuruyusunu yaptigin surece cok kolay bir dogum olacaktir allahin izni ile :*

slm kızlar ve sersumcum biz döndük ama eşimin izni devam ediyo ben pek fırsat bulamıyorum girmeye ben 2 hafta daha izin almak istiyorum listeyi gerekirse 2 kere yapayım o sorun deyil olurmu canım sizleri öpüyorum:KK15:

slm kızlar
kaneel geçmiş olsun canım ALLAH şifanı versin inşallah.
:KK36::KK36::KK36:

hoşgeldin ve anladıgım kadarıyla güle güle filizcim
:KK48::KK48::KK48:

neslihancıgım sen kilolu musun yahu :KK57::KK57::KK57::KK57: ben senın kilonda olsan ahhh ahhh bu sene cok ugraştım ama veremiyorum ALLAH ım yardım etsin de saglıkla fazlalıklardan kurtulalım inşallah

öğle menüm
avuç içi badem üzüm
2 bardak süt

akşam
2 por. kurutulmuş haşlama biber
3 yk kadar tavuk sote

2 kupa ada çayı

veeeee 63 dk 7.5 km yuruyuşşşşş :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK71::KK71::KK71:

bu diyeti yapmayi planliyorum kizlar .. bir sure icin .. bildigimiz yumurta diyeti :)
article-1247164-08149D53000005DC-725_634x570.jpg

selam kızlar...:KK68:

bugün yemeğe misafirim vardı anca gelebildim...çok yoruldum ..kaçamağın dibi oldu yazmıyacağım :KK47::KK47::KK47:

yarın düzene giricem sözz..En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Hızlı kilo vermek isteyenlere bunu tavsiye ederim

Dukan diyeti dört evreden oluşmaktadır. Atak evresi, seyir evresi, güçlendirme evresi ve koruma evresi. Her evrenin süresi farklı sürelerde dir ve her evrenin içeriği de birbirinden oldukça farklıdır.
Atak evresi esnasında 1 ile 10 gün arasında yapılabilmektedir ve bu diyet esnasında saf proteinler tüketilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim .. insallah kolay bir hamilelik gecirir ve cok fazla kg almassin .. vitaminlerini alip yuruyusunu yaptigin surece cok kolay bir dogum olacaktir allahin izni ile :*
canım teşekkür ederim.
inşallah canım .
daha önceleri de bu kilo ile hamile kaldım .
birinde 64 ile doğuma girdim. diğerinde 63 ile doğuma girdim.
bunda da inşallah öyle olur.
10 -12 kilo kadar alıyorum.
normal oldu daha önceki doğumlar. bunu da öyle yapmayı düşünüyorum. nasip olursa tabi.

bu sabah çeyrek pankek
biraz peynir yedim. biraz çeri domates.
geç kaldığım için ayak üstü bunları yedim.
iş yerime gelince de taze badem ve ceviz yedim az az .
öğlen için domatesli yumurta
galeta ve peynirim var.

selam kızlar...:KK68:

bugün yemeğe misafirim vardı anca gelebildim...çok yoruldum ..kaçamağın dibi oldu yazmıyacağım :KK47::KK47::KK47:

yarın düzene giricem sözz..En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
günaydın canım.
hadi bakalım .
kim bilir ne güzel mamalar yedin.
benim aldığım ceviz çok kötü çıktı sersum ya.
yani ceviz görüntüsü var fakat zamanı mı geçkin bilemedim.
tadı kötü. yağ yağ kokuyor. ama durmuş yağ gibi. bunu yemenin bir sakıncası var mı. yani yağ yağ kokması onun vitaminlerinin de bozulduğu anlamına mı gelir

günaydın canım.
hadi bakalım .
kim bilir ne güzel mamalar yedin.
benim aldığım ceviz çok kötü çıktı sersum ya.
yani ceviz görüntüsü var fakat zamanı mı geçkin bilemedim.
tadı kötü. yağ yağ kokuyor. ama durmuş yağ gibi. bunu yemenin bir sakıncası var mı. yani yağ yağ kokması onun vitaminlerinin de bozulduğu anlamına mı gelir
selam canım bence bozulmuş ve zamanı geçmiştir canım taze olan öyle kokmaz..geri götürebiliyorsan bence aldığın yere götür..onlarda tadına bakar geri alırlar..yeme canım:KK43:

günayydın canlarımmm:KK54:

kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
yumurta salatası
1 volavan kıymalı dünden kaldı:KK23:
1 portakal
:kk77::kk77::kk77:

sabah az da olsa yürüdüm..:KK49:

Back
X