- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Kaneel
Baslangic kilo ; 76.900
Gecen hafta : 72.900
Bu gun : 71.800
Fark : -1.100
Spor : ortalama her gun 10 km yürüyüş
Diyet: karatay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaneel
Baslangic kilo ; 76.900
Gecen hafta : 72.900
Bu gun : 71.800
Fark : -1.100
Spor : ortalama her gun 10 km yürüyüş
Diyet: karatay
dur kıs daha karpuz kesecezslm kızlar cok acelem var
aynıyım yaa
verenleri kutluyorum
kaneel kolay gelsin canım...
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
Sabah1 saat yürüyüşümü yaptım
evet filizim şu kaçamakları bi azaltsak inşallah daha iyi olucaz
sersumum battı balık demeyelim inşallah önümüzdeki maçlara bakalım
şimdi tartılayım bildirimimi yaparım birazdan
bugün evde yokum gene fazla kaçırmam inşallah
Günaydın kızlar
Herkes ---lerde bakıyorum.
Herkes son gün stresi ile kaçamak yapmış galiba bende gece gece tatlı ve çikolata yedim. Nasıl oldu anlamadım.
Off nasıl vericem bu kilolari
ficansım müthişsin yaKilo Bildirimim
Rumuz : Ficans
Başlangıç kilo :75.5
Geçen hafta 72.8
Bu hafta 70.4
Fark 2.4 kg
Toplam fark 5.1 kg
% 3.296
Kaneelcim kolay gelsin umarım hepiniz eksilerdesinizdir
ben de kaçamak yapmadım soğan kürü yaptım gide gide 800gr gitmiş.regl yaklaştı ondan sanırımNeslihansltn
Geçen hafta: 58.100
Bu hafta: 58.600
Fark: +++500
İnanamıyorum yaaa. Bu hafta hiiiiiçççç kaçamak yok.. En son saat 17.00 da yemek bitti ve sonuç artıda olmak..
Sersum ben yoğurt kürünü denedim ama yiyemedim yaa..
canım egunesle leylak yok onlarda gelince eklerler kendilerini yayınla istersen...Haydi kızlar gelsin bildirimler
aynen canım..
sen de miii
ficansım müthişsin yaekstra bişey yaptın mı bu hafta
ben de kaçamak yapmadım soğan kürü yaptım gide gide 800gr gitmiş.regl yaklaştı ondan sanırım
ben de yiyemem gibi geliyor ama bakalım bi deniyecem![]()
süper canım yaa.Sağol sersumum sende güzel verdin, sen diyince dönüp bi baktım da sabahlar hep aynı yumurta ve salata , 2 gün 2 öğün akşamı çorba ve pırasa, 2 gün 3 öğün akşamı bol acılı kapuska yemişim, 2 gün de yürüyüş yapmışım canım, son kaçamak olmasa az daha verirdim herhalde
eline sağlık kaneelimm
13 maart 2015 itibari ile listemiz :
Kilo verenler :
1- ficans >>> - 2.400kg
2- kaneel >>> -1.100kg
3- sersum >>> -800kg
4- habercice >>> -300kg
5- filiztoprak >>> -100kg
Kilo alanlar :
1- neslihansltn >>> +500
Aynı kalanlar :
1- cakmel
Ayyy tek artı olan ben miyim ?? 58 üstüme yapıştı sanki gitmiyor bir türlü.. Durum böyle olunca yemeğe ekmek bandırıp yemek kaçınılmaz oluyor. Bari yiyim de kilo alıyım.. Ama tabii tekrarı olmaz.. Özlemişim..
Bakalım bende soğan mı yoksa yoğurt kürü mü yaparım.. Yoğurt hiç bana göre olmadı gerçi.. Haftaya liste bende bakalım artık hayırlısı olsun.. Bu arada artık bir litre suya kabuk tarçın atıp içiyorum ünlüler öyle yapıyormuş..
süper canım yaa..pırasa ve kapuska tabii 2 öğün yaramış..yürüyüş de cabası..ben de 2 öğüne düşeliyim ama iş yerinde imkansız..
eline sağlık kaneelimm
canım bence sen ideal kilona yakınsın ondan..boyun kaçtı kiisormuşmuydum önceden hatırlamıyorum ama 58 çok süper bir kilo ya..ahhh ahhh gençliğimmm
![]()
kesinlikle haklılar bence benim boyum 1.62 ben 70 e razıyımBoyum 1.60 sersum aslında herkes bana yeter baskısı yapıyor ama 55 benim için kafii olacak.. Olursa tabii..
Bende adet olmama ve biraz kaçamak yapmama rağmen yürüdüğüm icin kilovermisim birde wc sorunum olmasa harika olacak ..
Tatilime altı hafta kaldı her hafta1 kilo verebilme cabası içerisindeyim
slm kızlar
kaneel ellerine sağlıkficans tebrikler 1. liğin için
cakmelcim sistemi değiştirmişsin o kadar işin içinde uygulayabilirsin inşallah boya zordur kolay gelsin
sersumcum bende arştırdım netten yoğurt kürü baya iyiymiş canım akşam yatarken yedim çok farklı bişey ekşi yoğurt gibi tadı var ben sevdim biraz ekşiciyim ben turşuyuda ondan çok severim devam edicem sağol bebemmide sorunu olanlar için sakıncalı olabilir
benim bugün pazarım vardı malum biraz önce geldim
akşam bakamamıştım geldim
birazdanda aldıklarımı yerleştiricem yürüyüş yapıcam
sabah kahvaltımı 11 de yaptım o yüzden öğlen yok
kahvaltım =2 dilim tb.ekmeği+zeytin+peynir+1yumurta+çay+1 kepekli galeta
akşam=balık+salata
herkeze iyi hafta sonları![]()