Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hadi hayırlısı:KK28::KK28:

:KK15::KK15::KK15:

:KK15::KK15::KK15::KK15:

ben tamamlayamadım inşallah işe yarar canım..:KK68:

hiç duymadım o sınavı canım.:KK64:.başarılar dilerim:KK68:
dualarımız seninle canım..Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:KK68::KK68:
tamam canım . sınavı duymadın demek .
teşekkür ederim.

günaydın arkadaşlar.
bugün kahvaltı olarak
1 bardak süt içtim.
biraz peynir tırtıkladım. o kadar .
birazdan ceviz yiycem.
1 portakal yiycem.

öğlen için esmer bulgur ile pilav yaptım. etli ve kemik suyu ile pişirdim.
yanında bi şey yok.

günaydın kızçeler

2 haşlanmış yumurta
yarım domates
1sivrib biber
3 ince dilim kızartmış tam buğday ekmekği yedim :KK49::KK49::KK49: işyerinde tost makinasında kızarttık vallahi

hadi hayırlısı:KK28::KK28:

:KK15::KK15::KK15:

:KK15::KK15::KK15::KK15:

ben tamamlayamadım inşallah işe yarar canım..:KK68:

hiç duymadım o sınavı canım.:KK64:.başarılar dilerim:KK68:
dualarımız seninle canım..Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:KK68::KK68:

canım bişey diyeceğim su yoğurt kürünü ne aralıklarla yiyeceğiz ara öğün olarakmı yoksa sadece yatarkenmi

Sersum canım çok çok geçmiş olsun.bizimde komşuların çocukları hep hastanede yattılar bende çok korkuyorum 2 kuzuda bende var malum,okuldaki kuzularımızda da hasta olan çok ,ALLAHım korusun şafi adıyla tecelli etsin inşallah.

Lor roka ve 2 kerepli kahvaltım2 kupa yeşil çay

Öğleye

kızlar bişey diyeceğim yaa konuyla alakalı değil amaa

kapalı bir bayanım saçlarımda aşırı kaşıntı var doktora gittimde kepekle alakalı dedi aşırı bir kepek var dedi ve saçların çok güçsüz dedi birsürü özel ilaçlar verdi bir süre kullandım ama beni tatmin etmedi markası buydu hairmd şampuan+ serum
kullandım ama ne bileyim hoşuma gitmedi hemde çok pahalı bir ürün
kepek problemini ve saçınızı nasıl güçlü tutuyorsunuz 2 sene önceki gibi artık saçımı gene sıfıra vuracağım sanrım

bendeki problem
çok çabuk yağlanıyor
kepek sorunum var
ince telli
birde banyodan sonra taramada çok güçlük çekiyorum

şuan kullandığım şampuan
Schwarzkopf Gliss Restore&Refresh
bundanda hiç memnun değilim ne önerirsiniz

kızlar bişey diyeceğim yaa konuyla alakalı değil amaa

kapalı bir bayanım saçlarımda aşırı kaşıntı var doktora gittimde kepekle alakalı dedi aşırı bir kepek var dedi ve saçların çok güçsüz dedi birsürü özel ilaçlar verdi bir süre kullandım ama beni tatmin etmedi markası buydu hairmd şampuan+ serum
kullandım ama ne bileyim hoşuma gitmedi hemde çok pahalı bir ürün
kepek problemini ve saçınızı nasıl güçlü tutuyorsunuz 2 sene önceki gibi artık saçımı gene sıfıra vuracağım sanrım

bendeki problem
çok çabuk yağlanıyor
kepek sorunum var
ince telli
birde banyodan sonra taramada çok güçlük çekiyorum

şuan kullandığım şampuan
Schwarzkopf Gliss Restore&Refresh
bundanda hiç memnun değilim ne önerirsiniz
caanım bende öleydim bioxcin ve
Head & Shoulders en iyileri şu an saçım çok iyi durumda
kepek için kesinlikle öneririm

caanım bende öleydim bioxcin ve
Head & Shoulders en iyileri şu an saçım çok iyi durumda
kepek için kesinlikle öneririm

canım head shoulders aldım 2'1 arada yumuşaklık pembe şişeden aldım hiç memnun kalmadım yıkadım 2 kere saçım kepek daha çok doldu önceden kepeğim gözükmezken saçlarımda kepek görüyordum

canım head shoulders aldım 2'1 arada yumuşaklık pembe şişeden aldım hiç memnun kalmadım yıkadım 2 kere saçım kepek daha çok doldu önceden kepeğim gözükmezken saçlarımda kepek görüyordum
ben normal şampuandan bahsediyorum canım headın bilmem eğer kepek önleyici bişey diyorsan blmem ben normal head kullanıyorum memnunum

ben normal şampuandan bahsediyorum canım headın bilmem eğer kepek önleyici bişey diyorsan blmem ben normal head kullanıyorum memnunum

anladım canım bguun eşime 3 numaraya vurdurcam saçımı sonra bakım yapıcam kendım zeytinyağ ile artık skldm saçlarımdan ne kalın telli oluyor nede güçlü

hamile çok canım çiğdoşta hamile biliyosun
allah sağlık versin canım:KK68:

inşallah canım biran önce alırsın kucağına:KK68:

allah dileklerini kabul etsin canım inşallah senide aramızda hamiş olarak görürüz:anneadayı:

İnşallah canım. Şuan için sancım yok ama gelen akıntı kahveydi kırmızı gelmeye başladı.gelmeye hazırlanıyorum diyor sanırım Güneş kızımız :) hayırlısı ile.

haydi o zaman canim soyle dediyelim ... benim gibi bir avazda .. Allah kurtarsin .. Evladini kucagina almayi Allah nasip etsin .. ..
onlar artci dir .. canim gercek sanci geldiginde .. inan ki hic birseye benzemiyor .. .. ama az kalmistir tahmin ediyorum... Kolay gelsin .. Dualarimiz seninle ..

Amin canım inşallah. Valla tüm duam o. normal olsun ve kolay olsun inşallah.Gelen ilk sancı adet sancısı gibiydi. Çok ağır değildi. Bakalım günler ne gösterecek :)

ay sen misin. az kalmışşşşşşşşşşşş
ne mutlu saanaa
hadi bakalım bugün nasılsın
sizin cinsiyetiniz nedir canımcım

Evet canım benim :) Makbule de vardı ama pek gelmiyor sanırım bilemiyorum. Cinsiyetimiz kız bizim :) Bugün iyiyim sadece akıntım kırmızı az az . beklemedeyiz. Çantamız hazzır.

Kizlar stresli zamanlar geciriyirum. Allahim daha kotu seyler yasatmasin. Raporluyum. Kanamalarim var. Hepinizden dua etmenizi istiyorum. Insallah duzelir.

Rabbim yardım etsin sana canım. Stres yapma aman. Dikkat et. Toparlarsınız inşallah bebişinle.

Egunes denk gelip okudum yorum yapmak istedim kayıtsız kalamadım :) kepeğe en iyi gelen şey sirkedir.Saçlarını yıkadıktan sonra son suyuna biraz sirke koy yıka ve durula saçların hem kepekten arınır hem de parlar. saçlarındaki kaşıntının da 2 sebebi olur 1. kepek 2. beyaz saç beyaz saçın varsa o da kaşıntı yapıyor :) :) ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım madem kapalı bi bayansın bence evdeyken saçlarını aç hem güneş görür hem de hava alır kına yakabilirsin saçı çok iyi besler bi de haftada 1-2 kez çamterebentin, yılan yağı, jojoba yağı, badem yağı, argan yağı, zeytin yağ, sarımsak yağı (şu an aklıma gelen bunlar) bir şişede karıştır yarım saat beklet sonra yıka faydasını görürsün bu yağlar saçını da yumuşatır kolay tararsın kolay taranması için ayrıca saç kremi kullana da bilirsin aklıma gelen bunlar...

Egunes denk gelip okudum yorum yapmak istedim kayıtsız kalamadım :) kepeğe en iyi gelen şey sirkedir.Saçlarını yıkadıktan sonra son suyuna biraz sirke koy yıka ve durula saçların hem kepekten arınır hem de parlar. saçlarındaki kaşıntının da 2 sebebi olur 1. kepek 2. beyaz saç beyaz saçın varsa o da kaşıntı yapıyor :) :) ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım madem kapalı bi bayansın bence evdeyken saçlarını aç hem güneş görür hem de hava alır kına yakabilirsin saçı çok iyi besler bi de haftada 1-2 kez çamterebentin, yılan yağı, jojoba yağı, badem yağı, argan yağı, zeytin yağ, sarımsak yağı (şu an aklıma gelen bunlar) bir şişede karıştır yarım saat beklet sonra yıka faydasını görürsün bu yağlar saçını da yumuşatır kolay tararsın kolay taranması için ayrıca saç kremi kullana da bilirsin aklıma gelen bunlar...

sağol canım deneyeceğim saç kremide kullanıyorum fakat yağlandırma çok yapıyor zaten normalde saçmlarım çok yağlı

selam kızlar..yeni uyandım ilaçların etkisiyle uyukluyorum hep..geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize...:KK19:
Allah herkese şifa versin dermansız dert vermesin..:KK68::KK68:
yediklerim karman çorman yazmayayım en iyisi..bu hafta böyle...umarım cumaya kötü olmaz...:KK51:
saçı kepekten şikayetçi arkadaşlarım zeze arkadaşın dediği doğru ben kızımda birebir yaşadım sirke 1 numaralı ve en kolay çözüm..
çiğdoşum aman yavrum dikkat et yorma kendini iyi düşün iyi olsun herkeste oluyor o tür kanamalar..üzme kendini geçecek dualarımız seninle:KK68:
..aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım kusura kalmasın hepinizi çok öpüyorum:KK15::KK15:

Back
X