Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah: 2 tam tahıldan krep (3 yk tahıl unu- bir şişe maden suyundan mamüldür)

öğle
2 haşhaşlı çörek
yarım dilim cevizli kek muhalebili
2 tereyağlı kurabiye
köz salata

bunları yemiş halim tokluk kg :72.7 kg

canım baya büyümüş bebeğin.
sen dikkat et. içini rahat tutu. endişe etmemeye çalış.
inşallah sağ salim kucağına alacaksın canım benim .
doktor kontrolün tekrar ne zaman. bize yaz .

Bu aksam 18.30 da kontrolum. Bebegimde sivi azligi var. Erken donemde olmasi can skici. Kac gundur istirahatliyim. Umarim hersey yoluna girer. Sizlerden dua istiyorum. Unutmayin beni Dualarinizda...

Bu aksam 18.30 da kontrolum. Bebegimde sivi azligi var. Erken donemde olmasi can skici. Kac gundur istirahatliyim. Umarim hersey yoluna girer. Sizlerden dua istiyorum. Unutmayin beni Dualarinizda...
canım inşallah tüm sıkıntıların geçecek.
randevu sonrası bize de haber ver.
dualarıma seni de katacağım canım benim .
içini rahat tutmalısın her şeyden önce. bebek hisseder.

:KK54::KK54: Kilo Verenler ; ----- :KK24::KK24:

:nazar: :nazar: :nazar: Rumuz :Eguness Fark : -- --0.900 :nazar: :nazar: :nazar:

:KK9: :nazar: Rumuz:Habercice Fark:----800 :nazar: :KK9: :KK15:

:KK9: :nazar: Rumuz:Sersum Fark:----600gr :nazar: :KK9: :KK15:

:KK9: :nazar: Rumuz: Ficans Fark.:----500 gr :nazar: :KK9: :KK15:

:KK9: :nazar: Rumuz: Neslihansltn Fark: ----200 :nazar: :KK9: :KK15:

:KK20::KK20: :mad::mad::mad: Kilo Alanlar ; ++++++ :mad::mad::mad::KK20::KK20:

:KK17::KK17: Rumuz : Filiztoprak Fark= ++++0.8 :KK17::KK17::KK17:

:KK6::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Kilo Almayanlar ; +-+-+-:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK6:

:cool::cool:Rumuz : Cakmel Fark: 72,20 Sabit Kilo:cool::cool:

Allahım yardım etsin inşallah vehhab adı ile karnındaki hediyesine şafi adıyla şifa verip,mucib adı gereği duamızı kabul eylesin. o neylerse güzel eyler vesselam.

güneşcim;ellerine sağlık canım,cuma olmasına rağmen topik sessiz
herkes iyileşsin de gelsin inşallah...

roka-yoğurt
2 ceviz
3 badem
1 kase leblebi üzüm karışı ve kahvem

günü kapattım inşallah.

selametle...

:nazar: :nazar: :nazar: Rumuz :Eguness Fark : -- --0.900 :nazar: :nazar: :nazar:

:KK6::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Kilo Almayanlar ; +-+-+-:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK6:

ellerine sağlık canım..önce seni sonra veren veremeyen herkesi kutlarımm:KK68::KK68:

Ellerine sağlık canım. Liste çok güzel olmuş.

canım inşallah tüm sıkıntıların geçecek.
randevu sonrası bize de haber ver.
dualarıma seni de katacağım canım benim .
içini rahat tutmalısın her şeyden önce. bebek hisseder.

Gittim geldim. Sk kontrol edecekmis bni. Kese cevresinde kanamalar var dedi. Proluton igne vuruluyorum. Progestan verdi. Raporumu uzatti. Is guc yok bol su ic dedi. Suyu biraz daha cogalmis bebegin.
Rabbim dualarimizi kabul etsin. Allahin izniyle dogar insallah.

Allahım yardım etsin inşallah vehhab adı ile karnındaki hediyesine şafi adıyla şifa verip,mucib adı gereği duamızı kabul eylesin. o neylerse güzel eyler vesselam.

Amin canim aminnn. . Dualar ediyorum surekli. Kanamam oldu yine az once ama hafif. Bel agrisi cekmye basliyorum arfindan kaniyor.

Gittim geldim. Sk kontrol edecekmis bni. Kese cevresinde kanamalar var dedi. Proluton igne vuruluyorum. Progestan verdi. Raporumu uzatti. Is guc yok bol su ic dedi. Suyu biraz daha cogalmis bebegin.
Rabbim dualarimizi kabul etsin. Allahin izniyle dogar insallah.

Amin canim aminnn. . Dualar ediyorum surekli. Kanamam oldu yine az once ama hafif. Bel agrisi cekmye basliyorum arfindan kaniyor.
Çiğdem inan bütün dualarimiz seninle. Allah yardımcı olsun. Benim ilk hamileligimde de son aylarda sıvı kaybı görmüştü doktor. Kanamam yoktu. Ama verdiği tedaviler iyi gelmişti. İnanıyorum seninkide düzelir. Stres yapma iyi düşün iyi olsun. Bende iki hamileligimde de yuksek tansiyon problemi yaşadım. Çok şükür ikisinde çok sağlıklı. İnşallah sende bu günleri gecireceksin.

gunaydın kızlarr
yağmurlu bir güne merhaba...
bugün daha iyiyim çok şükür..Allah tüm hastalara şifa versin..:KK68::KK68:hepinize geçmiş olsun temennileriniz için teşekkürler...:KK15::KK15::KK15:
kahvaltım cumartesi olduğundan kaçamaklı
:kk77::kk77::kk77::kk77:
patatesli omlet:KK57:
sade el açması gözleme:KK57:
peynir zeytin
çeri salatalık
yarım kivi
çayy
:kk77::kk77::kk77::kk77:
tamam bitti bukaaa..:KK53:başka kaçamak yapmıyacam söz..En Büyük KK
akşama aylardır beklediğimiz 'saraydan kız kaçırma' operasına gidicez..çok merak ediyorum..bakalım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
herkese güzel hafta sonları dilerimmm:KK68::KK68:

Son düzenleme:
Selam kızlar,
Sersumcum iyi olmana çok sevindim. Aksama iyi seyirler.
Bugün sersumun dediği gibi bende yine kaçamak var. Birazda bilinçli yaptım. Artik kacamaklari sabah yapicam. Aksam olunca daha kotu oluyor. Daha çok kaciriyorum.
Sabah
2yumurtadan omlet
2 KK peynir
5 zeytin
5badem
1ince dilim börek
1 dilim helva
2 salatalik
Bugün yürüyüş yapicam inşallah.
Herkese iyi hafta sonları.

Bugün yine olanlar oldu. Oof offf
Sabah
1yumurta
5 badem
1 dilim kek (çocuklara yaptım dayanamadım.)

Aksam bir toplantıya gidicem. Evden 4te cikicam. Kıymalı çorba yaptım onu içip cikicam. Aksama başka birşey yemicem.
Belki keki telafi ederim.bugün yürüyüş de yapamadim.
Egunes kolay gelsin canım.
afiyet olsun canım kıymalı çorba nasıl bişey canım tarif edermisin:KK68:
rumuz: cakmel
geçen hafta:72.200
bu hafta:72.200
fark: yok

aynıyım kızlar 15 gündür veremiyorum ama elhamdülillah ,almıyorum da çok çok şükür.
kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum...
ne güzel korumuşsun bari ama böle devam edersen bi anda hızlı kilo vermen başlayabilir cakmelcim vücut direniyo demekki yılma sen kazan böle devam et:KK68:

liste için eline emeğine sağlık canım:KK68:

slm kızlar
sersumcum iyi izlemeler bakalım umduğun gibi olcakmı:KK36:
benimde pazarım vardı bugün koşturmaca biraz dinleneyim dedim :KK66:birazdan dolabı yerleştiricem
sabahki kahvaltım saat:10 30 da yaptım
1 yumurta+peynir+zeytin+yeşillik+fındık ceviz+çay
saat 3 gibi muzlu yoğurt yedim
akşam=patlıcan oturtma yapıcam biraz diyete uygun yapıcam yanındasalata +yoğurt olur sanırım
öpüyorum kızlar:KK15:
ben şunları bi dolaba yerleştireyimHoppa

Çiğdem inan bütün dualarimiz seninle. Allah yardımcı olsun. Benim ilk hamileligimde de son aylarda sıvı kaybı görmüştü doktor. Kanamam yoktu. Ama verdiği tedaviler iyi gelmişti. İnanıyorum seninkide düzelir. Stres yapma iyi düşün iyi olsun. Bende iki hamileligimde de yuksek tansiyon problemi yaşadım. Çok şükür ikisinde çok sağlıklı. İnşallah sende bu günleri gecireceksin.

Sagolasin canim. Insallah. Tek temennim o. Sana da gecmis olsun canim. Anne olmak kadin olmak zor gercekten

Merhaba kizlar
nasilsiniz ??

kizce guluyor falan ama hala atesi yuksek .. ne dismis arkadas .. cikamadi gitti .. doktor da dedi cikar yakinda dedi ama olan bebise bize oluyor .. uykusuz her gece .. sarkisini soyluyoruz ..

listemiz yayinlanmis .. yapanin eline saglk , kilo verenleri de veremeyenleri de tebrik ederim .. ben aksam yani dun aksam kiloma baktim .. ayniydi .. bakalim bu hafat ne olacak ..

yediklerime gelince
sabah : klasik karatay kahvaltisi
ogle : yok
aksam : balik ve karabugdayli yesil mercimek salatasi

ara : iki sert kahve
simdi : limonlu yesil cay ve bol bol bol bol su :)

insallah canim hic birsey olamayacak .. icini ferah tut ve bol bol dinlen .. bol bol su ic , dua et ve vitaminlerini zamaninda al .. kesinlikle ihmal etme .. dualarimiz seninle .. gecmis olsun

Sagolun kizlar .. bebisim hala atesli ve huzursuz .. ama buna ragmen atiyor kahkahalarini .. beyaz kuzum :)
insallah atlatacak .. bi an once ciksa disimiz iyi olacak .. bekliyoruz .. :)

Back
X