Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eminim çok lezzetli olur ben de deneyeceğim canım..Selam kizlar
Bu akşam çocukları bir partiye görürdüm iki saat gürültüden basım sisti.
Neyse ki gitmeden yemeğini yedim orada sadece sade kahve içtim.
Aksam 16.00
1tabak zeytinyağlı pırasa
Yoğurt
Şimdide yoğurt kuru.
Filizcigim kıymalı çorba biraz benim uyduruk corbam ama çocuklarda bizde çok seviyoruz.
Önce kiymayı zeytinyağı veya tereyağ ile kavuruyorum.üzerine 1 domates rendesi. Yine kavuruyorum.sonra su ilave ediyorum ben genelde kemik suyu kullanıyorum.biraz sehriye pirinc yada bulgur ekliyorum.
Terbiyesi için ise 1kasik yoğurt 1yumurta 2kasik un ve limonu topaklanmadan karıştırıyorum. Kaynamış çorbaya ekliyorum. Güzel kıvamlı bir çorba oluyor. Karabiber çok yakışıyor.
Biraz karışık oldu galiba umarım anlarsın.
Selam kizlar,
Bugün üzücü bugün geçirdik. Kayinvalidemin Türkiye deki kız kardeşi vefat etti. Gidemedi de cok uzuldu. Butün kayınvalide idik. Yeni geldik.
Bugün birşey yiyemedim.
Sabah
Azıcık yumurtalı ekmek(sabah çocuklara yapmistim.)
Peynir
Zeytin
Simdi de yoğurt yedim sadece.
Off kızlar boyle uzak olmak çok kotu. Benim kiz
Benim kız kardeşim de Türkiye de hasretlik zor kızlar.
Selam kizlar,
Bugün üzücü bugün geçirdik. Kayinvalidemin Türkiye deki kız kardeşi vefat etti. Gidemedi de cok uzuldu. Butün kayınvalide idik. Yeni geldik.
Bugün birşey yiyemedim.
Sabah
Peynir
Zeytin
canım benim.Gittim geldim. Sk kontrol edecekmis bni. Kese cevresinde kanamalar var dedi. Proluton igne vuruluyorum. Progestan verdi. Raporumu uzatti. Is guc yok bol su ic dedi. Suyu biraz daha cogalmis bebegin.
Rabbim dualarimizi kabul etsin. Allahin izniyle dogar insallah.
Amin canim aminnn. . Dualar ediyorum surekli. Kanamam oldu yine az once ama hafif. Bel agrisi cekmye basliyorum arfindan kaniyor.
Allah kabul etsin canım benim. ne güzel.kızlar ben bu hafta niyetliyim ALLAH kabul ederse inşallah bir aksilik çıkmaz ise kalan borçlarımı kapatmam lağzım
sadece akşam yemeğimi yazayım
çorba
salata
yoğurt
ah ah bebek büyütmek zahmetli bi iş.Merhaba kizlar
nasilsiniz ??
kizce guluyor falan ama hala atesi yuksek .. ne dismis arkadas .. cikamadi gitti .. doktor da dedi cikar yakinda dedi ama olan bebise bize oluyor .. uykusuz her gece .. sarkisini soyluyoruz ..
listemiz yayinlanmis .. yapanin eline saglk , kilo verenleri de veremeyenleri de tebrik ederim .. ben aksam yani dun aksam kiloma baktim .. ayniydi .. bakalim bu hafat ne olacak ..
yediklerime gelince
sabah : klasik karatay kahvaltisi
ogle : yok
aksam : balik ve karabugdayli yesil mercimek salatasi
ara : iki sert kahve
simdi : limonlu yesil cay ve bol bol bol bol su :)
Benim bebisim seviyor uykuyu cok sukur ki ama hasta olunca biraz rahatsız oldu evlatcik uyuyamadi .. Ama genel olarak iyi gidiyoruz uykusu iyi maasallah insallah sizinde bebisiniz iyi uyurah ah bebek büyütmek zahmetli bi iş.
Allah bu yolda herkese yardım etsin.
uykusuz her gece şarkısını ben de çok söyledim.
bu 3. bebek umarım uykuyu seven bi bebek olur.
Allah hepsine sağlık versin kuzum.
maşallah canım.Benim bebisim seviyor uykuyu cok sukur ki ama hasta olunca biraz rahatsız oldu evlatcik uyuyamadi .. Ama genel olarak iyi gidiyoruz uykusu iyi maasallah insallah sizinde bebisiniz iyi uyur![]()
Allah kabul etsin canım benim. ne güzel.
benim kahvaltım.
2 haşlanmış yumurta
peynir
1 büyük dilim tiramisu. kendim yaptım.
öğlen için zeytinyağlı kereviz yemeği, 1 elma.
başınız sağ olsun.Selam kizlar,
Bugün birşey yiyemedim.
Sabah
Peynir
Zeytin
kereviz ve elmamı yedim .sağol canım afiyet olsun sanada