- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
filizim günaydın canımcım..yakaladım bugün seni.filiztoprak
b. kilo=78
g. hafta=74.3
bu hafta=+++74.7
fark=0.4
haftalık yüzde=%0.538
bu hafta spor yok regl 4. günü
kolay gelsin leylakcım![]()
sersumcum kıs nasıl şişirmiş bulgur senifilizim günaydın canımcım..yakaladım bugün seni.
noolcak bu bizim halimiz beyaa..1 ileri 2 gerii..ama sen regl sin normalüzülme haftaya gider o ++
![]()
aynen canım yaa..dün inan öğlen 2 kaşık yedimsersumcum kıs nasıl şişirmiş bulgur senişaştım yaaaaa bizim meto anormal canım
silkilenmemiz lazım canım yaaa nerdeyse eski kilomuza yaklaşcazaynen canım yaa..dün inan öğlen 2 kaşık yedim..karabuğday çokdu ama normalde şişirmemesi lazım..ama benim metoyu böyle yapıyo..
![]()
bi üzerimizdeki uyuzluğu atamadık silkilenemiyoz yaaa bazen bütün bildiklerimi unutuyom sanki veremedikçe panik oluyorum kitaplara yeniden bakıyom ahhhhhh bu halimiz nolucak ama farkındayım ilk karatayda çok sıkıyodum şimdi gevşeklik yapıyorum arada sanki fit oldumda ne bu rahatlık bendeki kendime kızıyom
aynen canım..dediğin doğru saldıkça saldık..sanki fitiz dediğin gibisilkilenmemiz lazım canım yaaa nerdeyse eski kilomuza yaklaşcazbizim için 500g bile önemli
Allah yardımcıları olsun canım..onların da sizin de..kahvaltımı yaptım karatay oldu
yeşilçay+2 yumurta+fındık+peynir zeytin+
diğerleri belli deyil bugün kızımın toplantısı var 12 buçukta oraya gidicem
malum teog yaklaştı çocuklarda heyecan başladı
başla canım nasıl verebiliyosan ona başla bencede bende hafif şeyler yiyim diyorum öğlen kaçırıyom sanırım akşamda dikkat etmessek işte öle alıyoz milimetrik hesaplamamız lazım kıs kendimizi gerçekten bıktık haklısınaynen canım..dediğin doğru saldıkça saldık..sanki fitiz dediğin gibi
filizim çok da sıkıldık yaww..her kış aynı çile..bi akıllanamadım ben kendi adıma..binbir zorlukla verdiğim kiloları 3 ayda geri aldım boğazımı tutamadığım için..bu hafta dukana ciddi başlıyorum başka olmayacak..yok gitmiyor..
![]()
amin canım bi bitseydiAllah yardımcıları olsun canım..onların da sizin de..
Allah evlatlarımızın emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..![]()
aynen canım irade çok önemli..maşallah kaneele...biz de destekle bir olalım da verelim artık..zaman geçiyor...başla canım nasıl verebiliyosan ona başla bencede bende hafif şeyler yiyim diyorum öğlen kaçırıyom sanırım akşamda dikkat etmessek işte öle alıyoz milimetrik hesaplamamız lazım kıs kendimizi gerçekten bıktık haklısın
aslında kanel gibi sıksak kendimizi versek kilocukları ondan sonrada korusak ne güzel olacak bayılıyorum ben ona maşallah kız verdi hamile kaldı doğum yaptı şimdi bile 4-5 kilosu kaldı beyindemi bitiyo ne bu olay kulakları çınlasın
bende netten hafif yiyecekler araştırıcam şimdi ne yicemi şaştım
bitecek canım hayırlısıyla...amin canım bi bitseydi![]()
bugün çabucak geçsin canım inşallah günün güzel geçsinöpüyorum filizim ben işe gider..akşama gelirim...
herkese güzel bir gün dilerimm![]()