Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar
Sersumcum filizcim size katılıyorum. Bende bu sefer veremiyorum. Gecen sefer verirken haftada en az 1-1,5 kilo veriyordum. Bu sefer hic veremiyorum. Belki dediğimiz gibi gevşek tutuyoruz. Kendimizi sikmiyoruz. Ben gecen sefere gore daha az yiyiyorum ama kaçamak yapıyorum. O zaman hic kaçamak yapmıyorum. Mesela aksam ne aklıma geldiyse yedim. Gecen sene ayda bir kaçamak yaparsam o da helva olurdu. Onun dışında hic bir şey yemezdim. Artik hep birlikte sıkı yönetim başlayalım. Yoksa gitmeyecek bu kilolar. Yaz geliyor kızlar...
aynen canım bende haftada bir kaçamak günüm olmasına rağmen diğer gün içerisindede azda olsa olabiliyo ama artık dur demek gerek karatay yaparken çok disiplinliydim oysa yaz geliyo haklısın yine dobi gibi gircez :rolleyes:ama dobi gibi çıkmayalım bariii:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sersumum filizim bende artıdayım kızlar.benimki belliydi gerçi.üzülüp moralimizi bozmayalım kızlar.sıkı sıkı sarılalım artık diyetimize.strese girmeden rahat rahat verelim.kendimizi sıktıkça hiç veremiyoruz.ilk karatayda kafam ne kadar rahattı benim.vericem vermiycem kaygım yoktu 92 kilo olmama rağmen.kilo veremedikçe iyice kısır döngüye giriyoruz yoksa,rahat bıraksak kendimizi hiç sorun olmayacak...
çok haklısın leylakcım rahat ve disiplinli olmalıyızEn Büyük KKEn Büyük KK

kızlar bende aynı dertten müzdaribim, kilo ve re mi yo rum

71.5 i gördüm bu gün 73 ü gördüm

2 gündür karabuğday yiyorum sersum senide o şişirmiş benide aha da suçlu bulunduuuuu

bildirim: 73

geçen hafta:72.2

fark:800 gr +++

% : 1.108 +++

hayırlısı ola ne diyim...

selametle canlar...

kaçamak yok, müslümanın diyeti spor yok bol bol bitki çayı içildi

Sersumum filizim bende artıdayım kızlar.benimki belliydi gerçi.üzülüp moralimizi bozmayalım kızlar.sıkı sıkı sarılalım artık diyetimize.strese girmeden rahat rahat verelim.kendimizi sıktıkça hiç veremiyoruz.ilk karatayda kafam ne kadar rahattı benim.vericem vermiycem kaygım yoktu 92 kilo olmama rağmen.kilo veremedikçe iyice kısır döngüye giriyoruz yoksa,rahat bıraksak kendimizi hiç sorun olmayacak...
aynen leylağım strese girdikçe daha da veremiyoruz..veremedikçe kaçamak yapıyoruz..artık durma zamanıdır..En Büyük KKEn Büyük KK
Günaydın kızlar
Sersumcum filizcim size katılıyorum. Bende bu sefer veremiyorum. Gecen sefer verirken haftada en az 1-1,5 kilo veriyordum. Bu sefer hic veremiyorum. Belki dediğimiz gibi gevşek tutuyoruz. Kendimizi sikmiyoruz. Ben gecen sefere gore daha az yiyiyorum ama kaçamak yapıyorum. O zaman hic kaçamak yapmıyorum. Mesela aksam ne aklıma geldiyse yedim. Gecen sene ayda bir kaçamak yaparsam o da helva olurdu. Onun dışında hic bir şey yemezdim. Artik hep birlikte sıkı yönetim başlayalım. Yoksa gitmeyecek bu kilolar. Yaz geliyor kızlar...
bence de canım kaçamakları bırakıp minimum ödülle devam edelimEn Büyük KKEn Büyük KK
kızlar bende aynı dertten müzdaribim, kilo ve re mi yo rum

71.5 i gördüm bu gün 73 ü gördüm

2 gündür karabuğday yiyorum sersum senide o şişirmiş benide aha da suçlu bulunduuuuu

bildirim: 73

geçen hafta:72.2

fark:800 gr +++

% : 1.108 +++

hayırlısı ola ne diyim...

selametle canlar...

kaçamak yok, müslümanın diyeti spor yok bol bol bitki çayı içildi
vayy karabuğday vayyyy:eek::eek::eek::eek:

bende toplantıya gittim teogla ilgili ve çocukların genel durumunu söyledisınıf öğretmenimiz 1. teogda kızınız beni şaşırttı hayal kırıklığına uğradım dedi bende kızımı tanıyamadım yanına geldim ara ara dedim çok heyecanlıydı yavrum heyecanına yenik düştü naptın kızım diyodum saf saf bakıyodu inanın çok heyecanlıydı dedim hocalarda heyecan olayına bişeler düşünüyoruz dediler anlayışla karşıladılar ama başarılı derslerde dedi inşallah bu sefer olumlu geçer bende orda heyecan yaptım daha sonra kuaföre gittik yakına genelde tüy işlerimize yakına gidiyoz saç için özel kuaföre gidiyorum bu seferde kızım için gittik balık aldım onu yapıyorum şimdi
öğlen=yoğurtlu yulaf ezmesi+çay+fındık
akşam=balık+roka salatası

Selam kizlar :KK24:
Benim birkaç gundur halsizligim ve yorgun bir halim var. Salı günü de bas dönmem oldu. Bunu ben rejime bagladim. Rahatlattim rejimi. Bir yemeye başlayınca arkası geliyor.
Bugün yine kacamaklar devam etti.
Yine de yediklerimi yazayım.
Sabah
1 yumurta
2zeytin
1kk peynir
1 kaşık Nutella
2 biskuvi
Öğle
İki dilim patates böreği
1danette puding
Aksam 17.00 de yedim
10 kaşık bezelye yemeği
Yoğurt

Simdi de soda iciyorum. Bunca yemekten sonra ancak rahatlarim.
Yarin kesin karataya başlıyorum.artik bozmak yok :KK20:.
Bu arada bu akşam 20.30da spora gidicem.haftada 3aksam gidiyorum. Bir faydasını da görmedim.
Off off nasıl gidecek bu kilolar.
Filizcim kızına üzüldüm canım. Birdahikine toparlar. Benim oglumda çok cabuk panik oluyor. Bildiklerini bile unutuyor.
Sersumcum ya triodine baktirdinmi. Ondan veremiyor olmayasın. ben pazartesi günü ayrıntılı bi kan testi yaptiricam bakalım. Ne çıkacak.

3 nisan tarihli listemiz:KK73::KK73::KK73:
Kilo verenler:
habercice=0,346:KK9::KK9::KK9:
Aynı kalanlaro_O
Egunes

Kilo alanlar:KK42::KK42::KK42:

Filiztoprak=+0,538
Sersum=+0,710
Çakmel=+1,108
Leylak84=+1,212

Hebercice canım tebrik ederim.umarım biz de haftaya kilo veririz kızlar.bu arada listeyi tel den yaptım yanlışım varsa kusura bakmayın

Benim birkaç gundur halsizligim ve yorgun bir halim var. Salı günü de bas dönmem oldu. Bunu ben rejime bagladim. Rahatlattim rejimi. Bir yemeye başlayınca arkası geliyor.
Sabah
1 yumurta
2zeytin
1kk peynir
1 kaşık Nutella
2 biskuvi
Öğle
İki dilim patates böreği
1danette puding
Aksam 17.00 de yedim
10 kaşık bezelye yemeği
Yoğurt

Bu arada bu akşam 20.30da spora gidicem.haftada 3aksam gidiyorum. Bir faydasını da görmedim.
Filizcim kızına üzüldüm canım. Birdahikine toparlar. Benim oglumda çok cabuk panik oluyor. Bildiklerini bile unutuyor.
Sersumcum ya triodine baktirdinmi. Ondan veremiyor olmayasın. ben pazartesi günü ayrıntılı bi kan testi yaptiricam bakalım. Ne çıkacak.
inşallah canım bende tedirgin oluyom baya bi kaçamak olmuş canım hamiş falan olmayasıno_O
Kilo verenler:
Aynı kalanlaro_O
Egunes

Filiztoprak=+0,538
Sersum=+0,710
Çakmel=+1,108
Leylak84=+1,212

Hebercice canım tebrik ederim.umarım biz de haftaya kilo veririz kızlar.bu arada listeyi tel den yaptım yanlışım varsa kusura bakmayın
inşallah leylakcım liste olsunda kuzum çocukla baş ağrısıyla uğraştın ellerine sağlık:KK36:

Kilo verenler:
Aynı kalanlaro_O
Egunes

Filiztoprak=+0,538
Sersum=+0,710
Çakmel=+1,108
Leylak84=+1,212

Çok güzel olmuş. Hasta hasta ugrasmissin. Ellerine sağlık. Birinci oluşum. Mutlu oldum ama sadece 300gr verdim. Hadi kızlar kendimize gelelim. Haftaya hepimiz ---lerde olalım.

bende çay koydum kızlar yakın olsak hep birlikte çay keyfi yapardık:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
Ne güzel olurdu canım. Ellerine sağlık.

inşallah canım bende tedirgin oluyom baya bi kaçamak olmuş canım hamiş falan olmayasıno_O

inşallah leylakcım liste olsunda kuzum çocukla baş ağrısıyla uğraştın ellerine sağlık:KK36:
Yok canım hamis falan değilim. Gecen hafta regl oldum.
Evet kacamaklar çok oldu. Bu akşam spora gittim. Bundan sonra kaçamak yok. :KK20:

ben top

biri sana komplo kurmuş sersumcum inanılmaz:KK57:
aynen:KK57::KK57::KK70::KK70::KK70:
bende toplantıya gittim teogla ilgili ve çocukların genel durumunu söyledisınıf öğretmenimiz 1. teogda kızınız beni şaşırttı hayal kırıklığına uğradım dedi bende kızımı tanıyamadım yanına geldim ara ara dedim çok heyecanlıydı yavrum heyecanına yenik düştü naptın kızım diyodum saf saf bakıyodu inanın çok heyecanlıydı dedim hocalarda heyecan olayına bişeler düşünüyoruz dediler anlayışla karşıladılar ama başarılı derslerde dedi inşallah bu sefer olumlu geçer bende orda heyecan yaptım daha sonra kuaföre gittik yakına genelde tüy işlerimize yakına gidiyoz saç için özel kuaföre gidiyorum bu seferde kızım için gittik balık aldım onu yapıyorum şimdi
öğlen=yoğurtlu yulaf ezmesi+çay+fındık
akşam=balık+roka salatası
ah canım o stresi hepsi yaşıyor..Allah yardımcısı olsun kuzucuğunun:KK68:..benimki bu yıl bi rahat bi rahat sorma.:KK48:.hazırlık olduğu için full ingilizce çince onlarla sorunu yok zaten..matematik türkçe de 3 er saat ama seneye 9. sınıfta 15 ders birden bakalım şok yaşıyacak aslında.:eek:.ama biz bu yıl üstüne gitmiyoruz..geçen yılın ödülü napalım..seneye sıkıcak mecburen...:KK66:
Sabah
1 yumurta
2zeytin
1kk peynir
1 kaşık Nutella
2 biskuvi
Öğle
İki dilim patates böreği
1danette puding
Aksam 17.00 de yedim
10 kaşık bezelye yemeği
Yoğurt

hepimiz toparlanalım artık bu böyle gitmezEn Büyük KKEn Büyük KK
baktırdım ben canım hiçbişeyim yok ama meto tırt napalım çekicez mecburrr..:KK51::KK51:
Kilo verenler:
Aynı kalanlaro_O
Egunes

Filiztoprak=+0,538
Sersum=+0,710
Çakmel=+1,108
Leylak84=+1,212

öncelikle haberciceyi kutlarım:KK9::KK9:..sonra da hepimizi burada olup da gayret ettiğimiz için..En Büyük KKellerine sağlık leylakımm....:KK60:
bende çay koydum kızlar yakın olsak hep birlikte çay keyfi yapardık:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
ah nekaaa güzel olurduuu:KK50::KK50::KK19::KK19::KK19:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK74::KK74::KK74:birdymmmmmmm...seni görmek nekaaa güzel kıss......:KK19::KK19:
hoşgeldin...cee eee diyip kaççcan sanırsam...:KK53::KK53:

11001885_10205405807597138_1836228842875003974_n.webp Allah rahmet eylesin..mekanın cennet olsun inşallah..

Back
X