- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün gece benim de canım çiğ köfte istedi neredeyse sipariş edecektim zor tuttumAksam ton balikli salatami yedim
Sonra misafirlikte 6-7 dilim etsiz cig koftr kacirdim
Cok pismanim![]()
imalı laflar mı.Cunku kaynanam ve girumcemin imali laflarindan sikildim
Sut sorunum da yok allaha sukur basladim o yuzden. İnsallah ayda 1 kilo bile versem rahat edecem.
77 yle doguma girdim hala 70 kiloyum![]()
Resim bekliyoruzzzsabah kahvaltım 2 yumurta , tereyağında
1 bardak limonlu pekmezli su
öğlen çok mamalar yiycem. börekler , pastalar , kurabiyeler , kısırlar.
çünkü bugün öğlen baby shower im varrrrr
arkadaşlarım düzenlemiş. organize etmiş.
hazırlıklar tam.
ben de yiycem bugün.
şekerim için börek çörek sakıncalı ama bi günden bi şeycik olmaz. abartmayı düşünüyorum.![]()
üzme kuzum kendini..meto değişikliğe anında tepki veriyor..şişmişsindir..oruca da alışınca normale döner
..kızını kutluyorum canım..
![]()
canım haklıymışsın şişkinlikmiş en azından 1 kilosugünaydın....evdeyim şükür çünkü regl gene kötü geçiyor..yaş ilerledikçe berbat oluyor..nolucak halim bilmem..
canım kahvaltıda birşey istemedi..çorba içtim![]()
sağol canım sanada afiyet olsunAllah kabul etsin canım
sabah 2 yumurta ile domatesli omlet
1 dilim ekmek
limonlu pekmezli su
şimdi yarım paket eti burçak yedim
öğlen 2 domates
2 salatalık
1 paket eti form
20 tane zeydin
akşam patatesli omlet . s alata , kahvaltılık.
ayyyy çok ayıp ya zaten insan bunalım oluyo o zamanlardaCunku kaynanam ve girumcemin imali laflarindan sikildim
Sut sorunum da yok allaha sukur basladim o yuzden. İnsallah ayda 1 kilo bile versem rahat edecem.
77 yle doguma girdim hala 70 kiloyum![]()
ne güzel bi sürpriz olmuş canım tadını çıkar kıs boşver gerisinisabah kahvaltım 2 yumurta , tereyağında
1 bardak limonlu pekmezli su
öğlen çok mamalar yiycem. börekler , pastalar , kurabiyeler , kısırlar.
çünkü bugün öğlen baby shower im varrrrr
arkadaşlarım düzenlemiş. organize etmiş.
hazırlıklar tam.
ben de yiycem bugün.
şekerim için börek çörek sakıncalı ama bi günden bi şeycik olmaz. abartmayı düşünüyorum.![]()
geç kalkmak özleniyor haklısın...Kızlar bugün erkenden uyanan bebısım sonra uyudu bende saat 10 da uyandım hastayız şoklardayım son 4senedir nerdeyse hiç on da uyanmadımne güzel bişey ya neyse kahvalti geç olduğundan bugün kilo sanırım sabit kalır yalnız ben sahaları tartılıyorum pek güzel gidiyor yarın kilo bıldırımınde gorursunuz ins
bence nohut hem tok tutuyor doyuruyor hemde bagısaklara iyi geliyor tabi bide emzirme etkili
kahvalti
1haşlanmış yumurta
bi tane kalem böreği
6sivri biber bi dili ekmek
şekersiz çay
öğle
mantar yapacağım istediğim kadar yerim mantarı
bi kase yoğurt
bi kase çorba
bi dilim ekmek
ikindi de
meyve mutlaka yerim form buskıvı
akşam kabaklı kısırlık bulgurlu yoğurtlu salata ve çorba
spor
50 ip atlama
20 mekik
olur canım eklede nasıl bi liste yapmam gerektiğini anlamadm ilk sayfayi okuyorum okuyorum bi türlü yapamıyorum kendime çizdiği zaten yapamadım pc alamıyorum tel antika olmuyor bi yardım eden olsa bana cızelge yapıp ozelden verse sonra yapıstırım eşimin telden işi olmayan biri varsa rica ediyorumgeç kalkmak özleniyor haklısın...
canım seni de liste yapma sırasına ekleyeyim mi...yarışmamıza katılmak için listeyi sırayla yapıyoruz..kabul edersen eklerim..yok istemezsen sadece bildirimde de bulunabilirsin tabii..
ilk sayfada sıramız ve ben perşembeleri sıra kimde hatırlatıyorum...![]()
canım artık çizelge yapamıyoruz..ayarları bozmuşlarolur canım eklede nasıl bi liste yapmam gerektiğini anlamadm ilk sayfayi okuyorum okuyorum bi türlü yapamıyorum kendime çizdiği zaten yapamadım pc alamıyorum tel antika olmuyor bi yardım eden olsa bana cızelge yapıp ozelden verse sonra yapıstırım eşimin telden işi olmayan biri varsa rica ediyorum![]()