Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Öğle
bi kase mercimek çorba
bi kase patates bezelye
bi kase yoğurt
biraz beyaz ekmek kepek alamadım bu hafta

ikindi
biraz leblebi ile kuru üzüm
akşam
öğle ile aynı çorbası yoğurt çorbası ile degısırım akşam ip atlama mekik

Selam kızlar

kahvalti
bi haşlanmış yumurta
2kk peynir
2dilim ekmek domates marul şekersiz çay

ara
cici bebe 3tane :KK70: (kizima yaptım da yemedi ben yedm)
5 kuru kayısı

öğle
akşam yazarım..
Dün kaçamak sonrası sadece çorba ictim akşam mekik ve ip atlama yaptım almamısım hatta verme egılımdeym azimle devam :KK70:
benim kazık kadar kızım bebekliğinde hiç cicibebe yemedi şimdi(15 yaşında)bana aldırıyor ve mama yapıp yiyiyor...:KK70::KK70::KK70:

günaydın canlar.....:KK200:
dün öğlen yarım tavuk çevirme ve ayran yedim...
o kadar doymuşum ki akşam sadece karpuz peynir yiyebildim....:kk77::kk77:

şimdi eşim kalkar kahvaltı yaparız..canımda birşey istemiyor...bakalım:KK51::KK51:

hafta sonu yeğenimin mevlidi var oraya gideceğiz:KK51:..artık şu 83 ü görmeliyim..her gören ayyy kilo almışsın diyor sinir oluyorum..sanki bilmiyorum.:KK62::KK62:

Ben dun aksam revani ve hanimellerhanimeller pasta yedim o_O
Bugun ekmek yememegi planliyorum

Sabah yumurta salaralik domates peynir
Oglrn
Yogurt ve yulaf
Aksam
Karar vermedim
mesele bu aslında kaçamak yaptığımızda hemen toparlasak ve birleşleri kıssak kilolar da geri gelmeyecek.:KK59:.olur okadar canım..cezanı veriyorsun nasılsa:KK66::KK66:

canlar nasılsınız tasınma bıttı cok sukur ama bende bıttım bu arada 1 kılo gerı almısım :KK43: ve bugun regl oldum pazartesı aranıza katılacam :KK54:
hadi geçmiş olsun canım..güle güle otur artık..:KK68:
Selam bugün ailem geldi memleketten yarın dönüyorlar akşam yaprak dolması yedim gece gece : (

sabah
bi dereotu poaca
az melemen
çay
peynir
öğle
5kasık nohut pilav tavuk
1 elma
akşam çorba yoğurt nohut yaprak sarma
gözün aydın canım...:KK68:

Dun cok yogundum paylasamadim menumu
Bugun hemen paylasayim
Sabah
Menemen 1 dilim ekmek
Oglen
1 paket eti form buskivi
Aksam
2 tane kofte 1 dilim ekmek bol salata

Sabah
Biber ve domates sote
Peynir
1kuru meyveli kurabiye
Sütlü kahve

Öğle
Türlü
Yoğurt
Dikkat etmeye çalışıyorum ama kaçamak oluyo :(( bu hafta hep piknikler var oy oy ki oy...

Sersumcum ya ben 34 yaşındayım benze cici bebeye bayılıyorum.kedi dili gibi pastası var msnyak oluyo...

Yine yazarım hanımlar selâmetle...

günaydın canlar...:KK68:

çakmelim haklısın çok lezzetli bir bisküvi:KK48::KK48:

FİLİZİMMMMMMM nerdesin beyaaaaaa.....özlettin kendinii....kaneel yokk leylakkk yokkkk yaa kızlar dağıldık iyice yawwwww:KK51::KK51::KK51:

bugün ve yarın akşama kadar hurma diyeti yapacağım azcık detoks olsun hafta sonu için..:cool::cool:

sabah
:kk77::kk77::kk77:
6 hurma
1 kase yoğurt

dün akşam
karışık ızgara
cacık

benden böyle...helebi şu kaneelle leylaka bi çatıpta geliiiimmm:KK53::KK53::KK53:

Cutemom007 Cutemom007 masallah canım devam böyle ins gider senin bebeğin ne kadarlık ben kırktan sonra kendi cabamla 2 ayda 8kilo verdim ama kaldım orda 70 im geçen hafta burda çok azımnlıydım ama bügün pek kötü gidiyor ins kilo etkılenmez
bebeğim daha 24 günlük canım işte bende uğraşıyorum bakalım inşallah kurturuz bu kilolardan yaa çok kötü göbeğim hele sarktı nasıl toparlanacak bilmiyorum pilates falan yapmaya çalışıyorum ama o da yarım yambalak çok hamım çok

benim kazık kadar kızım bebekliğinde hiç cicibebe yemedi şimdi(15 yaşında)bana aldırıyor ve mama yapıp yiyiyor...:KK70::KK70::KK70:
sersumcum kız onu bende yapıorum kendime :KK49::KK49::KK49::KK49:

kızlar günaydın doğru düzgün giremiyorum ama diyetime son gaz devam ediyorum sanırım en son pazar girmiştim valla o zamandan beri ne yediğimi de hatırlamıyorum ama diyetin dışına çıkmadım :21::21::21:hem yürüyüş hem pilates yapıyorum onu da her gün yaptım :KK71::KK71:umarım böyle devam eder 1 kiloda verdim sanırım :KK73::KK73:

bugünki menümü paylaşayım
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 1 kaşık çörekotlu peynir 1 üçgen peynir domates salatalık maydanoz

ara: 15 kiraz 7-8 çilek 1 bardak ayran

öğlen: 8-10 kaşık taze fasulye 2 köfte 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt

ara: 5-6 kayısı 1 bardak ayran

akşam: öğleyle aynı

gece: 1 hurma 3-4 kuru kayısı 1 bardak kefir :cool::cool::cool:

günaydın
sabah kahvaltım
1 kaşık pekmez
ince bi dilim ekmem
2 yumurtalı domatesli omlet

öğlen 1 dilim börek
yaprak sarma 5-6 adet
salatalık
peynir

akşam için yemeğim var ama yemem ondan zeytinyağlı biber dolması yapmıştım
bi çorba pişirebilirsem süper olur

kızlar günaydın doğru düzgün giremiyorum ama diyetime son gaz devam ediyorum sanırım en son pazar girmiştim valla o zamandan beri ne yediğimi de hatırlamıyorum ama diyetin dışına çıkmadım :21::21::21:hem yürüyüş hem pilates yapıyorum onu da her gün yaptım :KK71::KK71:umarım böyle devam eder 1 kiloda verdim sanırım :KK73::KK73:

bugünki menümü paylaşayım
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 1 kaşık çörekotlu peynir 1 üçgen peynir domates salatalık maydanoz

ara: 15 kiraz 7-8 çilek 1 bardak ayran

öğlen: 8-10 kaşık taze fasulye 2 köfte 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt

ara: 5-6 kayısı 1 bardak ayran

akşam: öğleyle aynı

gece: 1 hurma 3-4 kuru kayısı 1 bardak kefir :cool::cool::cool:
bebeğin çok küçük canım
hemen diyet yapabilecek misin
normaL doğum yaptın demii

Back
X