- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emzırırken oluyor öyle tatlı kaçamağı bugün telafi edersn ins canmBen dun aksam revani ve hanimellerhanimeller pasta yedim
Bugun ekmek yememegi planliyorum
Sabah yumurta salaralik domates peynir
Oglrn
Yogurt ve yulaf
Aksam
Karar vermedim
benim kazık kadar kızım bebekliğinde hiç cicibebe yemedi şimdi(15 yaşında)bana aldırıyor ve mama yapıp yiyiyor...Selam kızlar
kahvalti
bi haşlanmış yumurta
2kk peynir
2dilim ekmek domates marul şekersiz çay
ara
cici bebe 3tane(kizima yaptım da yemedi ben yedm)
5 kuru kayısı
öğle
akşam yazarım..
Dün kaçamak sonrası sadece çorba ictim akşam mekik ve ip atlama yaptım almamısım hatta verme egılımdeym azimle devam![]()
mesele bu aslında kaçamak yaptığımızda hemen toparlasak ve birleşleri kıssak kilolar da geri gelmeyecek.Ben dun aksam revani ve hanimellerhanimeller pasta yedim
Bugun ekmek yememegi planliyorum
Sabah yumurta salaralik domates peynir
Oglrn
Yogurt ve yulaf
Aksam
Karar vermedim
hadi geçmiş olsun canım..güle güle otur artık..canlar nasılsınız tasınma bıttı cok sukur ama bende bıttım bu arada 1 kılo gerı almısımve bugun regl oldum pazartesı aranıza katılacam
![]()
gözün aydın canım...Selam bugün ailem geldi memleketten yarın dönüyorlar akşam yaprak dolması yedim gece gece : (
sabah
bi dereotu poaca
az melemen
çay
peynir
öğle
5kasık nohut pilav tavuk
1 elma
akşam çorba yoğurt nohut yaprak sarma
bebeğim daha 24 günlük canım işte bende uğraşıyorum bakalım inşallah kurturuz bu kilolardan yaa çok kötü göbeğim hele sarktı nasıl toparlanacak bilmiyorum pilates falan yapmaya çalışıyorum ama o da yarım yambalak çok hamım çokCutemom007 masallah canım devam böyle ins gider senin bebeğin ne kadarlık ben kırktan sonra kendi cabamla 2 ayda 8kilo verdim ama kaldım orda 70 im geçen hafta burda çok azımnlıydım ama bügün pek kötü gidiyor ins kilo etkılenmez
sersumcum kız onu bende yapıorum kendimebenim kazık kadar kızım bebekliğinde hiç cicibebe yemedi şimdi(15 yaşında)bana aldırıyor ve mama yapıp yiyiyor...![]()
bebeğin çok küçük canımkızlar günaydın doğru düzgün giremiyorum ama diyetime son gaz devam ediyorum sanırım en son pazar girmiştim valla o zamandan beri ne yediğimi de hatırlamıyorum ama diyetin dışına çıkmadımhem yürüyüş hem pilates yapıyorum onu da her gün yaptım
umarım böyle devam eder 1 kiloda verdim sanırım
bugünki menümü paylaşayım
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 1 kaşık çörekotlu peynir 1 üçgen peynir domates salatalık maydanoz
ara: 15 kiraz 7-8 çilek 1 bardak ayran
öğlen: 8-10 kaşık taze fasulye 2 köfte 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara: 5-6 kayısı 1 bardak ayran
akşam: öğleyle aynı
gece: 1 hurma 3-4 kuru kayısı 1 bardak kefir![]()