- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Bakayim da bebek durur da bilgisayar basina gecebilirsem yaparimselam kızlar cansu gelmedi listeyi yapabilecek olan var mı?işteyim daha ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakayim da bebek durur da bilgisayar basina gecebilirsem yaparimselam kızlar cansu gelmedi listeyi yapabilecek olan var mı?işteyim daha ben![]()
yapmış kadar oldun canım..sağolBakayim da bebek durur da bilgisayar basina gecebilirsem yaparim
ellerine sağlık çakmelciğim:..19 haziran tarihli listemiz
Kilo verenler
Safrandaki: --- % 0.286
Kaneel: --- % 0.211
Cakmel: korumada
Haftaya verecek olanlar (inşallah)
Leylak. +++ %0,602
Sersum : +++% 0.824
Filiztoprak +++ %1.603
ah o kıyaslamalar yok mu.. sinir oluyorumSlm
Evet filizcim, baktım kimseler yok yapıveriyim dedim
Menün gayet güzel bu arada.
Dün iftarda eşim tahinli pide almış bende bayılırım tabi ve malesef yedim,onu yiyince zaten yedim diye 3 şeftalili kurabiye ve helva da yedim( ama bayrama kadar çok dikkat edicem ve burdan hep listemi paylaşıcam inşallah.
Ekimde düğün var ve 74 oldum gene en az 60 olmalıyım.mümkün mü bilemiyorum ama denicem artık. Hollanda da düğün kaynım evleniyo ve malesef elti kıyaslamadı yapıcaklar,hiç hoşlanmasana bu durumdan,kilo vermek şart.
aman canım söylene söylene hazırlıyor ama buna da şükür..Afiyet olsun sersumcum yok ki kızımız bize de kahvaltı hazırlasın...
Bende çiçeklere bayılırım ama elimden midir nedir ömrü hep kısa sürmüştür.
aynen canım akşamları azaltıcam bende hatta eşimle saat 8.30 da yemiyeceğim..çok geç oluyor benim için..Selam kızlar nasılsınız
Dun akşam
Tavuk suyu çorba
Yarım tavuk gogus eti
3 kaşık arpacık makarna
Salata
6 findik
Bir kurabiye
Sahur
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilin kaşar
5-6 fındık
Ben biraz fazla kaciriyorum galiba. Buaksamdan itibaren azalticam.