- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
sağol canım..Slm kızlar kayimbabamdan döndük orada diyeti bozmadım çok şükür gittiğimiz gün akşam firinda tavuk ve bulgur pilavı gece de kiraz yedim dün sabah yumurta 60 gr beyaz peynir 50 gr ekmek domates salatalık 1 bardak süt öğlen 1 tabak etli taze fasulye yoğurt 50 gr ekmek akşam da aynı aralarda karpuz yedim
Bugün sabah kahvaltı aynı dunle öğlen yumurtalı ıspanak kavurması 1 kase yoğurt 50 gr ekmek akşam 2 hurma 1 kepçe mercimek çorba 6 kaşık etli kabak 7-8 de yaprak sarma Bulgurlu akşam çok kaçtı biraz aralarda da 1. Ara da 1 muz 2. Arada 10 tane çilek 2 kayısı
Bizim de kayimbabam manavgat ta öyle çok sıcak değildi ama nem vardı tabi bebeğim hep huzursuLandi iki gündür tabi hep kendim ilgilendim e yemek bulasik da hep bana baktı çok yoruldum çocukta isilik oldu sıcaktan eve bi geldik bizim olduğumuz yer yayla kalıyor çocuğu emzirdigim gibi attım anneme bi uyumuşum 4 saat tabi bebeğim de serin serin o da uyumuş diyeceğim o ki Allah doğum yapan insanları yalnız bırakmasın bi yardıma ihtiyaç duyuluyormus gerçekten
Sersumcum çiçeklerin çok güzel canım yenileri de hayırlı olsun
Kızlar hadi gayret biraz daha verelim gitsin şu kiloları cakmel uyuz olurum o karsilastiranlara söyle bişi anlatayım görümceme gittik doğumdan sonra işte benim de çatlak olmadı çok şükür onda çok fazla var tabi önceden konusulmus bende olmadı falan dedim emzirirken aaa dedi işte senin de burası çatlamis baktım apandisten ameliyat olmuştum çocukken onun izini gösteriyor zaten kilosu da hep benle karşılaştırırdolayısıyla tatil dönüşüne bende incecik olmalıyım inşallah olabilirim yaa hepimiz inşallah
![]()

sıcaklar bebişlere yaramıyor..yeğenim de isilik oldu...

ah o karşılaştırmalar..vericez inşallah