Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Slm kızlar kayimbabamdan döndük orada diyeti bozmadım çok şükür gittiğimiz gün akşam firinda tavuk ve bulgur pilavı gece de kiraz yedim dün sabah yumurta 60 gr beyaz peynir 50 gr ekmek domates salatalık 1 bardak süt öğlen 1 tabak etli taze fasulye yoğurt 50 gr ekmek akşam da aynı aralarda karpuz yedim
Bugün sabah kahvaltı aynı dunle öğlen yumurtalı ıspanak kavurması 1 kase yoğurt 50 gr ekmek akşam 2 hurma 1 kepçe mercimek çorba 6 kaşık etli kabak 7-8 de yaprak sarma Bulgurlu akşam çok kaçtı biraz aralarda da 1. Ara da 1 muz 2. Arada 10 tane çilek 2 kayısı

Bizim de kayimbabam manavgat ta öyle çok sıcak değildi ama nem vardı tabi bebeğim hep huzursuLandi iki gündür tabi hep kendim ilgilendim e yemek bulasik da hep bana baktı çok yoruldum çocukta isilik oldu sıcaktan eve bi geldik bizim olduğumuz yer yayla kalıyor çocuğu emzirdigim gibi attım anneme bi uyumuşum 4 saat tabi bebeğim de serin serin o da uyumuş diyeceğim o ki Allah doğum yapan insanları yalnız bırakmasın bi yardıma ihtiyaç duyuluyormus gerçekten
Sersumcum çiçeklerin çok güzel canım yenileri de hayırlı olsun

Kızlar hadi gayret biraz daha verelim gitsin şu kiloları cakmel uyuz olurum o karsilastiranlara söyle bişi anlatayım görümceme gittik doğumdan sonra işte benim de çatlak olmadı çok şükür onda çok fazla var tabi önceden konusulmus bende olmadı falan dedim emzirirken aaa dedi işte senin de burası çatlamis baktım apandisten ameliyat olmuştum çocukken onun izini gösteriyor zaten kilosu da hep benle karşılaştırır :KK62: dolayısıyla tatil dönüşüne bende incecik olmalıyım inşallah olabilirim yaa hepimiz inşallah Hoppa:KK8::KK8:
sağol canım..:KK68:
sıcaklar bebişlere yaramıyor..yeğenim de isilik oldu...:KK43:
ah o karşılaştırmalar..vericez inşallahEn Büyük KKEn Büyük KK

Esselamu aleykum
Makbulecim insanın evi gibi olmuyor...
isilik banyo ile hallonur geçer canım ALLAH başka dert vermesin inşallah.

sersum çiçekler çok güzel maşallah... solmadan hep öyle güzel güzel yaşasınlar .Allahım sizi artırmasın :) :) :) çiçeklerinlede ailenledeee...

dün iftar
Ayran
Salata
1 avuç fıstık

Sahur
3 hurma
Kahve
Avuç içi kuru üzüm
Yoğurt

Bu gün oğlanı sünnet için götüren bakalım hangi güne tarih verecek cerrah efendi,hayırla sağlıkla tamamlasın inşallah.

selametle kızlar...

Günaydın kızlar nasilsiniz
Dört gundur evdeydim. Bugün ise gidiyorum. Yolum çok uzun orucluyum. İnşallah hayırlısı ile midem kötü olmaz yolda. Kaç yıldır bu yüzden tutamiyordum.
Ah kızlar o karşılaştırmalar hepimizin derdi. Benimde gorumcem benim büyüğün İstanbul da yaşıyor ve benden zayıf. Bayramda gelecek. Herkes artık kasla gözle sözle beni mahvedecek. İnşallah vericez bu kilolari.
Sersumcum çiçeklerin çok güzel. Benimde balkonunda çiçeklerim var ama havalar çok kötü gitti ve benim balkonunda çok rüzgar alıyor. Ondanmi nedendir hepsi kurumaya yüz tuttu.
Dun akşam yine tutamadım kendimi off
1 tabak çorba
Yarım tavuk döner
1 kase kiraz
10 tane fındık
1 top dondurma

Sahur
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim kadar
5 fındık

Hepinize iyi haftalar kızlar...

IMG_20150620_223323.webp

Günaydın canıııım,bende dosya ekliyordum dikkat etmek lazım diye.dün bi baktım kayınvalidenin hollandadan getirdiği süt tozun da bu maddelerden biri çıktı.aman dikkat.insanın kişiliğimi değiştiriyor bu hayvam ve katkılarını tüketmek.

Esselamu aleykum
Makbulecim insanın evi gibi olmuyor...
isilik banyo ile hallonur geçer canım ALLAH başka dert vermesin inşallah.

sersum çiçekler çok güzel maşallah... solmadan hep öyle güzel güzel yaşasınlar .Allahım sizi artırmasın :) :) :) çiçeklerinlede ailenledeee...

dün iftar
Ayran
Salata
1 avuç fıstık

Sahur
3 hurma
Kahve
Avuç içi kuru üzüm
Yoğurt

Bu gün oğlanı sünnet için götüren bakalım hangi güne tarih verecek cerrah efendi,hayırla sağlıkla tamamlasın inşallah.

selametle kızlar...
sağol canım amin..:KK68:
hayırlısı olsun oğluna..:KK68:
Günaydın kızlar nasilsiniz
Dört gundur evdeydim. Bugün ise gidiyorum. Yolum çok uzun orucluyum. İnşallah hayırlısı ile midem kötü olmaz yolda. Kaç yıldır bu yüzden tutamiyordum.
Ah kızlar o karşılaştırmalar hepimizin derdi. Benimde gorumcem benim büyüğün İstanbul da yaşıyor ve benden zayıf. Bayramda gelecek. Herkes artık kasla gözle sözle beni mahvedecek. İnşallah vericez bu kilolari.
Sersumcum çiçeklerin çok güzel. Benimde balkonunda çiçeklerim var ama havalar çok kötü gitti ve benim balkonunda çok rüzgar alıyor. Ondanmi nedendir hepsi kurumaya yüz tuttu.
Dun akşam yine tutamadım kendimi off
1 tabak çorba
Yarım tavuk döner
1 kase kiraz
10 tane fındık
1 top dondurma

Sahur
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim kadar
5 fındık

Hepinize iyi haftalar kızlar...
sağol canım.:KK68:..benim görümce de çıta gibi.:KK47:.neyse ki eltim benim gibi ama onunda boyu iyi..ikimiz birbirimize tiyolar verip duruyoruz..:KK48::KK48:

ben de midem kötü olduğu için tutamıyorum Allah yardımcın olsun canım:KK68:

günaydın hanımlar..
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
yumurta salatası
sarma
yoğurt
çay

bugün kızımın arkadaşı geliyor mecburen iftarda yiyeceğim onlarla:KK51:..ama yarından itibaren 5 gibi yemek işimi bitirmeyi planlıyorum...8.5 benim için çok geç...eşime çayla eşlik ederim artık...:KK50:
bu haftayı iyi değerlendirmeyi düşünüyorum inşallah..bayrama biraz görünümüm değişsin gariiEn Büyük KK

Günaydın canıııım,bende dosya ekliyordum dikkat etmek lazım diye.dün bi baktım kayınvalidenin hollandadan getirdiği süt tozun da bu maddelerden biri çıktı.aman dikkat.insanın kişiliğimi değiştiriyor bu hayvam ve katkılarını tüketmek.

Biz de Hollanda da yaşıyoruz canım .. Ben süt tozu kullanmıyorum çok şükür her zaman evimde günlük süt var kahve içeceğim zaman onunla yapıyorum .. Hem daha lezzetli neyse ..Almanya'da daha fazla bu Tür ürünler benim telimde liste var ona bakmadan kesinlikle hiçbirşey almıyoruz .. Bu arada Türkiye de de çok fazla domuz katkılı ürün var maalesef .. Son on yıl da tavan yaptı .. Canan hocanın dediğine göre kullanılan yağlı kağıtlar bile ..ucuz olması için domuz yağından Yapılıyormuş o nedenle herseye çok iyi bakmak gerekiyor .. İşin ASLI şu ki .. Paketlenmiş hiç birşey yememeye Çalışacaksın net !! Yani
Eti kasabından
Mevye sebze pazardan
Ekmeği de kendin yaparsan sorun kalmaz diye düşünüyorum .. Biz öyle yapmaya çalışıyoruz artık ..

Merhaba kızlar
Eşim çok geç Oruç açtığı için .. Bende tek kalmasın diye onunla yiyorum ve tüm düzen kaydı xxxxxx
Ama yarın dan tezi yok atkins e başlayacağım iki hafta sırf protein ..

Biz de Hollanda da yaşıyoruz canım .. Ben süt tozu kullanmıyorum çok şükür her zaman evimde günlük süt var kahve içeceğim zaman onunla yapıyorum .. Hem daha lezzetli neyse ..Almanya'da daha fazla bu Tür ürünler benim telimde liste var ona bakmadan kesinlikle hiçbirşey almıyoruz .. Bu arada Türkiye de de çok fazla domuz katkılı ürün var maalesef .. Son on yıl da tavan yaptı .. Canan hocanın dediğine göre kullanılan yağlı kağıtlar bile ..ucuz olması için domuz yağından Yapılıyormuş o nedenle herseye çok iyi bakmak gerekiyor .. İşin ASLI şu ki .. Paketlenmiş hiç birşey yememeye Çalışacaksın net !! Yani
Eti kasabından
Mevye sebze pazardan
Ekmeği de kendin yaparsan sorun kalmaz diye düşünüyorum .. Biz öyle yapmaya çalışıyoruz artık ..
Maşallah canım ya :KK9:o telindeki listeyi benimle paylaşır mısın kaneelcim .10 gün kalcaz rotterdam da ama insan korkuyo işte.biliyorum burdada var ekmekten margarine kadar hemde.ben ekmek yemem canım kendim yaparsam belki.margarin asla kullanmam.ambalajlı ürün de konyanın meşhur bir çiftçi teşekkülü var t..r..k.. sağ olsun her şeyi yaptılar onu tercih ediyoruz. Öyle işte.

Slm
Evet filizcim, baktım kimseler yok yapıveriyim dedim :KK66:
Menün gayet güzel bu arada.

Dün iftarda eşim tahinli pide almış bende bayılırım tabi ve malesef yedim,onu yiyince zaten yedim diye 3 şeftalili kurabiye ve helva da yedim :KK43:( ama bayrama kadar çok dikkat edicem ve burdan hep listemi paylaşıcam inşallah.

Ekimde düğün var ve 74 oldum gene en az 60 olmalıyım.mümkün mü bilemiyorum ama denicem artık. Hollanda da düğün kaynım evleniyo ve malesef elti kıyaslamadı yapıcaklar,hiç hoşlanmasana bu durumdan,kilo vermek şart.
sağol canım ne kadar dikkat etsekte nefis illaki biyerden patlak veriyo canım ramazanda zor oluyo
benimde kaçamaklarım oluyo sadece pazar yapayım diyorum ama bakalım
kıyaslama kötü tabi canım boşver sen önüne bak bence istediğinde gayet iyi veriyosun :KK66:
Eki Görüntüle 1562430 Eki Görüntüle 1562432 Eki Görüntüle 1562434 işte benim cam güzelleri çiçeklerimin bir kısmı..kedi tırnaklarım da açsın onları da koyarım..:KK68:

günaydın hanımlar..
kahvaltım
yumurta salatası
sarma
yoğurt
çay

bugün kızımın arkadaşı geliyor mecburen iftarda yiyeceğim onlarla:KK51:..ama yarından itibaren 5 gibi yemek işimi bitirmeyi planlıyorum...8.5 benim için çok geç...eşime çayla eşlik ederim artık...:KK50:
bu haftayı iyi değerlendirmeyi düşünüyorum inşallah..bayrama biraz görünümüm değişsin gariiEn Büyük KK
bende kendim yiyorum canım ama 2 gün sonra bende başlıcam mecburen 8 buçuk olacak en fenasıda sahur oluyor çok şişiyoruz yatılmıyo eee napalım sayılı gün olcak artık
afiyet olsun sersumcum kız kahvaltısı yapmışsın ohhh devamı gelsin kıs inş:KK66:
çiçeklerinde bi harika :nazar::nazar:benim kedi tırnaklarıda kendisi çıktı bu sene:rolleyes::rolleyes:

Slm kızlar hemen menüyü paylaşayım

Sabah 1 yumurta 2 kk peynir 1 bardak süt domates salatalık 2 dilim çok tahlili ekmek

Ara 3 hurma

Öğlen 10 tane yaprak sarma 1 kase yoğurt

Ara 2 porsiyon karpuz 1 bardak ayran

Aksam 6 kaşık kabak yemeği 1 alabalık 2 dilim tam tahlili ekmek

Ara kiraz olur herhalde

Spor yapamıyorum 3 gündür falan bebekle uğraşmaktan yorgun düşüyorum uyusa da bende uyusam diye gözler oldum öyle olunca vakit kalmıyor ama yarın vakit ayırmaya çalışacağım bu göbek sporsuz zor gider :KK17::KK17::KK17::KK17:

Maşallah canım ya :KK9:o telindeki listeyi benimle paylaşır mısın kaneelcim .10 gün kalcaz rotterdam da ama insan korkuyo işte.biliyorum burdada var ekmekten margarine kadar hemde.ben ekmek yemem canım kendim yaparsam belki.margarin asla kullanmam.ambalajlı ürün de konyanın meşhur bir çiftçi teşekkülü var t..r..k.. sağ olsun her şeyi yaptılar onu tercih ediyoruz. Öyle işte.
Çok güzelidir Rotterdam çok severim şahsen ben .. Zaman buldukça gideriz .. Bize de yakın olduğu için tercihimizdir ..
Ekmeği en iyisi yemeyeceksin de yapmayacaksın da ..
Benim listem :
image.webp

image.webp image.webp image.webp Bu gün soyulmuş badem aldım sonra eve geldim onları un olana dek çektim .. Ve onlardan minik ekmekler Yaptım ( karbonhıdrat Değeri 0,8 yaa 1 bile değil neredeyse yok gibi ) burada lowcarb diyetini yapanların sitesinden aldığım tarifi uyguladım ..
Sonrada eşime iftarda Hamburger Yaptım bayıldı resmen.

Tarifim :
Ooops ekmekcikleri :
İnce belli Çay bardağı ile 1 Çay bardağı badem unu ,
2 yumurta ,
2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı ,
2yemek kaşığı labne peynir ,
4/5 yemek kaşığı süt veya su
Bir sifke tuz

Süslemek için de ; haşhaş tohumu veya susam

Ekstra tat katmak için kaşar peyniri rendesi

Yapılışı :
Tüm malzemeyi bir güzel karıştırın , krep hamuru kıvamına gelince hamurumuz hazırdır .
Yağlı yağıt serilmiş tepsimize istediğimiz biçimde hamurunuzu döküyoruz ben yuvarlak olarak Döktüm sonra ve 200 derecede Isıtılmış fırınımızda üstü kızarana dek ekmeklerimizi pişiriyoruz .. Yaklaşık 9-12 dakika içinde hazır oluyor .
TADI harika !!!!
doyurucu !!
Protein diyeti için ideal ..

İşte benim oopslarım :

Kaneel ekmekler süper canım şifa olsun,leptın olsun...

Mens nedeniyle kahvaltı
3 hurma
2 krep
Kahve

Öğle
1 yeşil elma
Yoğurt( ruşeym,yulaf ezme ,tarçın ve zencefilli)
Kahve

Akşam
Leblebi üzüm karışımı
Süt

Yarın daha dikkatli olucam inşallah... selâmetle kızlar.

Back
X