Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu sabah kahvaltım
2 yumurta ve 3 domatesle omlet
peynir
kuşburnu marmelatı
1 dilim ekmek

öğlen domates , salatalık, peynir ve simit var.

akşama hiç yemeğim yok.
gidince et haşlayacağım. biraz kuşbaşı etim var
onu bi şeye dönüştürmek lazım ama neye bilemiyorum.

Merhaba kızlar
Ikı gündür yoktum iş malum evde olmak saat 22.00 yo buluyor .. Bugün izinlisin sonra yine 3 gün ard Arda ..

Neyse bu iki gün içerisinde kaçamaklarından oldu ama .. Neyse düzelecek elbet ..

Dün size verdiğim tarif ile kıymalı Börek Yaptım .. Tek kelime ile harika oldu .. Dememelisiniz .. Unsuz harika bir şey ..
image.webp image.webp
Denemelisiniz bence ..

Az önce de kahvaltı için tarçınlı ekmek Yaptım. Mikrodalgada 1,5 dakika

Malzemeler : iki yemek kaşığı badem unu, iki yemek kaşığı eritilmiş tereyağı , 1 yumurta , 1 tane tatlandırıcı , isteğe göre biraz tarçın ..

Yapılışı : hepsini bir güzel karıştırın sonra mikrodalgada 1,5 dakika da hazır ..
Afıyet olsun ..
Tadımı ?? - harika , harika !!

image.webp

Slm hanımlar Nasılsıniz dün bebek huzysuzdu baya kakami zi çok zor yapıyoruz nedense katı da değil anlayamadım yavrum ikinip duruyor o yüzden yazamadım

Dün sabah 1 yumurta 2 kk peynir 2 dilim tam tahlili ekmek domates salatalık

Ara 1 muz 1 bardak süt

Öğlen 2 karniyarik 2 dilim tam tahlili ekmek 1 kase yoğurt

Ara 30 kiraz

Aksam 3 hurma 1 kase tarhana çorbası 2 tane biber dolması 60 gr tavuk etibir kase yoğurt

Ara yapmadım uyumuş kalmışım
Bu sabah yine kahvaltı aynı ek olarak 10 kiraz ve 1 kaşık bal yedim çok başım ağrıyor du annem kan şekerin düştü herhalde diye bunları yedirdi gerçekten de geçti başımın ağrısı artık bunlardan mi bilmiyorum

Ara. 10 15 tane dut 1 bardak süt

Öğlen 2 biber dolması 1 kase yoğurt 60 gr kavrulmuş et

Ara kiraz ya da kayısı yerim belki ikisi birlikte

Aksama da taze fasulye 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt 60 gr da et düşünüyorum
Bu iftarlar çok geç oluyor aslında ama evdeki herkesle birlikte oturmak istiyorum sofraya aman her zaman ramazan mi sanki bişi olmaz inşallah

ah kızlar ahhh..kızıma pide aldım sıcacık dayanamadım yedimm:KK47::KK47::KK47:neolacak bu benim halim yawwww:KK51:

öğlen güzeldi halbuki
:kk77::kk77::kk77::kk77:
yarma çorbası
karışık ızgara
:kk77::kk77::kk77::kk77:

inşallah bugün yağmur yağmazsa yürüyeceğim...En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
ya sersumcum o da çok güzel kokuya beeee bende zor tutuyom bazen 2 gündür fırına gitmiyoz rahatım
öğlen menün güzelmiş gerçekten:KK36:

canım ya. bebek kaç aylık.
emziriyorsun bi de.
yarın 6ay aşımı var canım kaç yıl tutamadım ne ramazan hissediyorum ne bişey emziren anne diyeti sayesinde baya alışmış midem az yemeye sabrini veriyor Allah senin bebıs nasıl az kaldı doğuma izne ayrıldın mi

yarın 6ay aşımı var canım kaç yıl tutamadım ne ramazan hissediyorum ne bişey emziren anne diyeti sayesinde baya alışmış midem az yemeye sabrini veriyor Allah senin bebıs nasıl az kaldı doğuma izne ayrıldın mi
yok ayrılmadım.
32+0 çalışabilir raporumu aldım.
doğuma 3 hafta kala ayrılmak istiyordum ama kaynım nişan yapacakmı.
doğuma 3,5 hafta kala ayrılmak zorunda kalacağım.
5 gün benim için çok önemli. onu bile öyle olsun istemiyordum ama işte. nişan var.
o nedenle erken alacağım doğum iznimi.

@demirleke doğum sonrası duyarsın ins ihtiyacın olmazda :D benm doğum kilosu kalmadı öncesinden kalmıştı onlarda gidecek ins bende 3 haftaya kadar çalıştım doğum sonrası daha lazım oluyr sağlıkla dogsun ins

@demirleke doğum sonrası duyarsın ins ihtiyacın olmazda :KK70: benm doğum kilosu kalmadı öncesinden kalmıştı onlarda gidecek ins bende 3 haftaya kadar çalıştım doğum sonrası daha lazım oluyr sağlıkla dogsun ins
çalışmaya başladın mı
peki 37+0 da çalışamaz raporu almak lazım mı. iş yerine getirmek için.

canım avatarın aynı ama isim değişince..:KK48::KK48::KK48:
Az önce de kahvaltı için tarçınlı ekmek Yaptım. Mikrodalgada 1,5 dakika

Malzemeler : iki yemek kaşığı badem unu, iki yemek kaşığı eritilmiş tereyağı , 1 yumurta , 1 tane tatlandırıcı , isteğe göre biraz tarçın ..

Yapılışı : hepsini bir güzel karıştırın sonra mikrodalgada 1,5 dakika da hazır ..
Afıyet olsun ..
Tadımı ?? - harika , harika !!

Eki Görüntüle 1565054
harikasın kaneelim..ama biz burada badem unu kullanırsak batarız sanırım..çok pahalı bee:KK17:
ya sersumcum o da çok güzel kokuya beeee bende zor tutuyom bazen 2 gündür fırına gitmiyoz rahatım
öğlen menün güzelmiş gerçekten:KK36:
ahh filizim ahhh sorma..:KK47::KK47:
Şuursuz=sahursuz
:KK70::KK70:

Back
X