Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adilemircanım karatay tamamen sağlıklı hiç korkmasına gerek yok..tebrikler ablana..
hatırlayamadım canım..hoşgeldin![]()
Selam kızlar sahura yetısemedık ama son beş dk oldukça sagliksiz yedim.
2 kurabiye
1dilim kek tatlısı
2 tart minik
3 bardak su![]()
ya sersumcum o da çok güzel kokuya beeee bende zor tutuyom bazen 2 gündür fırına gitmiyoz rahatımah kızlar ahhh..kızıma pide aldım sıcacık dayanamadım yedimmneolacak bu benim halim yawwww
öğlen güzeldi halbuki
yarma çorbası
karışık ızgara
inşallah bugün yağmur yağmazsa yürüyeceğim...![]()
iyiyim canım bi kere daha sahursuz tuttuk çok iyiyim hatta okula seminere gittim kizimi parkta oynattım oğlum emiyor zaten ama artık uyurum
nasılsın şimdi
canım ya. bebek kaç aylık.iyiyim canım bi kere daha sahursuz tuttuk çok iyiyim hatta okula seminere gittim kizimi parkta oynattım oğlum emiyor zaten ama artık uyurum
yarın 6ay aşımı var canım kaç yıl tutamadım ne ramazan hissediyorum ne bişey emziren anne diyeti sayesinde baya alışmış midem az yemeye sabrini veriyor Allah senin bebıs nasıl az kaldı doğuma izne ayrıldın micanım ya. bebek kaç aylık.
emziriyorsun bi de.
yok ayrılmadım.yarın 6ay aşımı var canım kaç yıl tutamadım ne ramazan hissediyorum ne bişey emziren anne diyeti sayesinde baya alışmış midem az yemeye sabrini veriyor Allah senin bebıs nasıl az kaldı doğuma izne ayrıldın mi
çalışmaya başladın mı@demirleke doğum sonrası duyarsın ins ihtiyacın olmazdabenm doğum kilosu kalmadı öncesinden kalmıştı onlarda gidecek ins bende 3 haftaya kadar çalıştım doğum sonrası daha lazım oluyr sağlıkla dogsun ins
canım avatarın aynı ama isim değişince..adilemir![]()
harikasın kaneelim..ama biz burada badem unu kullanırsak batarız sanırım..çok pahalı beeAz önce de kahvaltı için tarçınlı ekmek Yaptım. Mikrodalgada 1,5 dakika
Malzemeler : iki yemek kaşığı badem unu, iki yemek kaşığı eritilmiş tereyağı , 1 yumurta , 1 tane tatlandırıcı , isteğe göre biraz tarçın ..
Yapılışı : hepsini bir güzel karıştırın sonra mikrodalgada 1,5 dakika da hazır ..
Afıyet olsun ..
Tadımı ?? - harika , harika !!
Eki Görüntüle 1565054
ahh filizim ahhh sorma..ya sersumcum o da çok güzel kokuya beeee bende zor tutuyom bazen 2 gündür fırına gitmiyoz rahatım
öğlen menün güzelmiş gerçekten![]()
Şuursuz=sahursuz