Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar biri beni durdursun akşam
yoğurt çorbası
iki kızarmış but
iki tabak nohut
salata ustune kek tatlısı
kurabiye çay la en sonda kiraz yedim sıgınamıyromneyse sahursuz dum bugünde sahurda az yerim
![]()
aynen canım sorma 72 ye kadar düşmüştüm..kendime o kadar kızıyorum ki.Ah sersum ya geçen yaz 70 civarı değilmiydin yageçen yıl daha bi uğraşıyorduk bu yıl çok yedik az diyet yaptık ama inan hala iş bitmiş değil.1 haftada fark ediyo ya,biz koruma yapar gibi diyet yapıyoruz,az kg alınca da aman diyip bırakıyoruz kimse yaptığı kaçamakları yazmasın birbirimizden etkileniyoruz .
Hadi kızlar yesek ne yemesek ne,1 ide aynı 5 i de mantık bu tamam mı kızlar.
yaparım ins akşama doğru 6da yapsam olur değil mi ... Bildirimi mi de okul dönüşü yaparım bugün oglumunda asi var hadi bakalım...liste sıramız...
habercice:17 Nisan 2015 liste yaptı
ficans:24 Nisan 2015 liste yaptı
çakmel:1 Mayıs 2015 liste yaptı
filiztoprak:8 Mayıs 2015 liste yaptı
neslihansltn:15 Mayıs 2015 liste yaptı
eguness:22 Mayıs 2015 liste yaptı
sersum:29 Mayıs 2015 liste yaptı
sersum:5 Haziran 2015 liste yaptı
kaneel:12 Haziran 2015 liste yaptı
çakmel :19 Haziran 2015 liste yaptı
safransari:26 Haziran 2015
Girlboymom:3 Temmuz 2015
leylak84:10 Temmuz 2015
günaydın kızlar..liste yapma sırası safransarı da ama o da yok sanırım bayağdır..Girlboymom haftaya sıra sende o gelmezse sen yapabilir misin canım..yoksa akşama ben yaparım..
canım umarım bu kez olur.aynen canım sorma 72 ye kadar düşmüştüm..kendime o kadar kızıyorum ki...bu sene bir oturtamadım.
..ama olacak bi şekilde başka yolu yok..
toparlanalım artık haklısın....
![]()
Evet Canim burada da cok pahali .. Ama kendin de yapabilirsin .. Ve icinde ki karbonhidrat Değeri çok düşük 100 gramda 7 gram .. Çok işimize yarayacak bi un ama pahalıcanım avatarın aynı ama isim değişince..
harikasın kaneelim..ama biz burada badem unu kullanırsak batarız sanırım..çok pahalı bee
ahh filizim ahhh sorma..
![]()
olsun canımYine kaçaklara rağmen kilom aynı .. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ..
Geçen hafta : 71.9
Bu gün : 71.9
Fark : 0.0
Hedef : Eylül e kadar 65.00
ah canım o aşılar insanı tedirgin ediyo çok pipirikli bi anneydim ben gerçi hala öyleyim kızımın başını beklerdim resmen ateşi çıkacakmı diye ilk deneyim zor oluyo tabi sağlıkla gidin gelin canımyaparım ins akşama doğru 6da yapsam olur değil mi ... Bildirimi mi de okul dönüşü yaparım bugün oglumunda asi var hadi bakalım...
Sahuır
3kayısı
yarım yumurta
su ...
Günaydın herkese
selam söle teyzemize görüşürüz canımGunaydin kızlar,
Rumuz:habercice
Geçen hafta:82.7
Bu hafta:81.8
Fark: - -900 gr
Kolay gelsin canım.
Ben anneme gidiyorum.iki gün sonra gorusuruz.
kaneelcim elin nasıl oldu geçtimi artık geçmiştir inşallahYine kaçaklara rağmen kilom aynı .. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ..
Geçen hafta : 71.9
Bu gün : 71.9
Fark : 0.0
Hedef : Eylül e kadar 65.00