Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Esselamu aleykum
Hayırlı cumalar,kızlar mutlaka teravi kılalım 8 rekatta olsa kılalım duaların kabul olunduğu ramaz ayı fırsat ayı unutmayın.

Sahur
1 muz
Avuç içi leblebi

Şimdi
Bol yumurtadan mamul az un ve az şekerli 3 pankek
3 hurma
Sütlü kahve

Öğle
1 porsiyon patlıcan

Akşam
Ayran

Okuldan gelince bildirim yaparım inşallah

liste sıramız...

habercice:17 Nisan 2015 liste yaptı:KK19:

ficans:24 Nisan 2015 liste yaptı:KK19:

çakmel:1 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

filiztoprak:8 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

neslihansltn:15 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

eguness:22 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

sersum:29 Mayıs 2015 liste yaptı:KK52:

sersum:5 Haziran 2015 liste yaptı:KK52:

kaneel:12 Haziran 2015 liste yaptı:KK19:

çakmel :19 Haziran 2015 liste yaptı:KK19:

safransari:26 Haziran 2015

Girlboymom:3 Temmuz 2015

leylak84:10 Temmuz 2015

günaydın kızlar..liste yapma sırası safransarı da ama o da yok sanırım bayağdır..Girlboymom haftaya sıra sende o gelmezse sen yapabilir misin canım..yoksa akşama ben yaparım..:KK54:

Kızlar kremşantilere dikkat domuz yağı ve katkısı var,margarinletde de keza. Müslümanın müslüman üzerinde hakkı olduğu için bu tarz bilgileri paylaşıyorum.vesselâm...

rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:85.6 kg
geçen hafta:85.6 kg
bu hafta:85.6 kg
fark:00
yüzde:%00
spor:hergün 3 km işe geliş gidiş
+ 2 gündür 3.5 km yürüyüş

regl yaklaştı ve ben 2 akşamdır çok yiyiyorum şiştim gene bakalım sonum ne olacak:KK51::KK51::KK51:

Ah sersum ya geçen yaz 70 civarı değilmiydin ya :KK43: geçen yıl daha bi uğraşıyorduk bu yıl çok yedik az diyet yaptık ama inan hala iş bitmiş değil.1 haftada fark ediyo ya,biz koruma yapar gibi diyet yapıyoruz,az kg alınca da aman diyip bırakıyoruz kimse yaptığı kaçamakları yazmasın birbirimizden etkileniyoruz .

Hadi kızlar yesek ne yemesek ne,1 ide aynı 5 i de mantık bu tamam mı kızlar.

Ah sersum ya geçen yaz 70 civarı değilmiydin ya :KK43: geçen yıl daha bi uğraşıyorduk bu yıl çok yedik az diyet yaptık ama inan hala iş bitmiş değil.1 haftada fark ediyo ya,biz koruma yapar gibi diyet yapıyoruz,az kg alınca da aman diyip bırakıyoruz kimse yaptığı kaçamakları yazmasın birbirimizden etkileniyoruz .

Hadi kızlar yesek ne yemesek ne,1 ide aynı 5 i de mantık bu tamam mı kızlar.
aynen canım sorma 72 ye kadar düşmüştüm..kendime o kadar kızıyorum ki.:KK67::KK67:..bu sene bir oturtamadım.:KK47:..ama olacak bi şekilde başka yolu yok..En Büyük KKEn Büyük KKtoparlanalım artık haklısın....:KK19::KK19:

liste sıramız...

habercice:17 Nisan 2015 liste yaptı:KK19:

ficans:24 Nisan 2015 liste yaptı:KK19:

çakmel:1 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

filiztoprak:8 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

neslihansltn:15 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

eguness:22 Mayıs 2015 liste yaptı:KK19:

sersum:29 Mayıs 2015 liste yaptı:KK52:

sersum:5 Haziran 2015 liste yaptı:KK52:

kaneel:12 Haziran 2015 liste yaptı:KK19:

çakmel :19 Haziran 2015 liste yaptı:KK19:

safransari:26 Haziran 2015

Girlboymom:3 Temmuz 2015

leylak84:10 Temmuz 2015

günaydın kızlar..liste yapma sırası safransarı da ama o da yok sanırım bayağdır..Girlboymom haftaya sıra sende o gelmezse sen yapabilir misin canım..yoksa akşama ben yaparım..:KK54:
yaparım ins akşama doğru 6da yapsam olur değil mi ... Bildirimi mi de okul dönüşü yaparım bugün oglumunda asi var hadi bakalım...

Sahuır
3kayısı
yarım yumurta
su ...
Günaydın herkese

günaydın.
hava kapalı yağmurlu
uykumdan zorla uyandım. hala uyukluyorum.
sabah kalvaltım.
1 bardak süt
1 dilim ıslak kek.

öğlen için menemen
1 bardak ayran
erik
ara öğünler için salatalık var.

aynen canım sorma 72 ye kadar düşmüştüm..kendime o kadar kızıyorum ki.:KK67::KK67:..bu sene bir oturtamadım.:KK47:..ama olacak bi şekilde başka yolu yok..En Büyük KKEn Büyük KKtoparlanalım artık haklısın....:KK19::KK19:
canım umarım bu kez olur.
çünkü biz neredeyse 3 yıldır tanışıyoruz.
ve sanıyorum sen istediğin kilona hiç düşemedin. beni yanlış anlama . ama bıraz daha mı sıkı yapmalısın diyetini. senin kilo vermeni engelleyen ne acaba. bazen troid ya da ne bileyim guatr mı ne . bunlar kilo vermeye engel oluyormuş. böyle bi şey var mı sersumcuğum sende

canım avatarın aynı ama isim değişince..:KK48::KK48::KK48:

harikasın kaneelim..ama biz burada badem unu kullanırsak batarız sanırım..çok pahalı bee:KK17:

ahh filizim ahhh sorma..:KK47::KK47:
:KK70::KK70:
Evet Canim burada da cok pahali .. Ama kendin de yapabilirsin .. Ve icinde ki karbonhidrat Değeri çok düşük 100 gramda 7 gram .. Çok işimize yarayacak bi un ama pahalı

Yine kaçaklara rağmen kilom aynı .. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ..

Geçen hafta : 71.9
Bu gün : 71.9
Fark : 0.0
Hedef : Eylül e kadar 65.00
olsun canım
yine de iyi kaçaklara rağmen. ne olacak.
bebek kaç aylık oldu şu an .
hala sadece anne sütü ile mi gidiyorsunuz.
6 ay bitti mi.

yaparım ins akşama doğru 6da yapsam olur değil mi ... Bildirimi mi de okul dönüşü yaparım bugün oglumunda asi var hadi bakalım...

Sahuır
3kayısı
yarım yumurta
su ...
Günaydın herkese
ah canım o aşılar insanı tedirgin ediyo çok pipirikli bi anneydim ben gerçi hala öyleyim kızımın başını beklerdim resmen ateşi çıkacakmı diye ilk deneyim zor oluyo tabi sağlıkla gidin gelin canım:KK68:
Gunaydin kızlar,
Rumuz:habercice
Geçen hafta:82.7
Bu hafta:81.8
Fark: - -900 gr

Kolay gelsin canım.
Ben anneme gidiyorum.iki gün sonra gorusuruz.
selam söle teyzemize görüşürüz canım:KK68:

Yine kaçaklara rağmen kilom aynı .. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ..

Geçen hafta : 71.9
Bu gün : 71.9
Fark : 0.0
Hedef : Eylül e kadar 65.00
kaneelcim elin nasıl oldu geçtimi artık geçmiştir inşallah:KK68:kilonu dert etme verirsin canım istikrarlısın sen maşallah

Back
X