Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

amiin çakmelciğim aminnn:KK19::KK19:

sen de maşallah 3 saat yürüyüş e daha ne olsun süperiz biz:KK5::KK5:

öğlen
:kk77::kk77::kk77:
2 kaşık kadar haşlama et
yoğurt
2 biber

ikindide 2 bardak ayran

akşamı dayanabilirsem gene ayranla geçiştiricem..hadi hayırlısı..:KK76::KK76::KK76:

sabah 2 mil leslie
işe geliş gidiş 3.5 km
akşam 4.2 km yürüyüş

toplamda 11 km cepte:KK49::KK49::KK76::KK76:

akşam yemeğim 2 bardak ayran:KK50::KK50::KK50:

bugünki menümü arz edeyim

Sabah 1 yumurta 60 gr lor peynir 2 dılım tam tahılı ekmek domates Salatalık dereotu

Ara 1 cay bardağı süt 15 kiraz

Öğlen 120 gr tavuk ızgara 2 dilim tam buğday ekmeği salata 1 bardak ayran

Ara 1 Galata 15 badem
Ara 1 armut 1 cay bardağı süt

Aksam 8 yk bamya 1 tane Patlıcan Dolması

Ara 1 cay bardağı süt 15 kiraz

Dün 1 saat yürüyüş.

Kahvaltım
2 parça cezerye
Badem
Antep fıstığı
Sütlü kahve

Misafirim var
Revani
Kurabiye
Çiğ köfte
Tahinli çörek
Hazırdır efendim az yemeye gayret edilecek inşallah.

Selâmetle...

günaydın kızlar.....
bugün leslie yapamadım..ayaklarım çok fena ağrıyiii:KK53::KK53:akşama yürüyüş yapıcam inşallahEn Büyük KK
kahvaltım
omlet
peynir zeytin
söğüş domates salatalık
çayy

öptüm sizi bayyyy:KK15::KK15::KK15:

slm kızlaar
o kadar ev işinin üstüne bide regl oldum 2. günüm dün giremedim çok ağrım vardı hap içmiştim sızdım kaldım eşim gelmiş kız açmış haberim bile olmadı onlarda okul için işlemler vardı onları yapmaya gittiler biraz toparlandım şimdi dün akşam hep kaçamak vardı tatlı malum dondurma ve bitter gofret yedim maalesef
akşama dolma yapıcam 1 dolma ve tarhana çorbası yerim
sabah 10buçukta kalktım normal bi kahvaltı yaptım kaçamak yok
birazdan çay yapıcaz kızımla

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ahh ahhh bi bilsen o iradeye neler oldu cumadan beri anne annem gile gitmiştim internet de çekmiyor belki buraya uğrasam biraz frenlerdim ama ipin ucu bi kaçtı sonra tutamadım neler yemedim neler :mad::mad::mad::mad:bi de ben nedense 40 ı başından beri iki haftada bir adet oluyorum doktora da gittim bişi çıkmadı biraz böyle düzensiz olacak herhalde neyse yine adetim anlıyacağınız tabi süt azalması da buna eklendi ye makbule ye oldu neyse süt normale döndü geçici bişiymiş sanırım umarım öyledir şimdilik iyi bakalım bu arada 300 gr güzel canımm :KK25::KK25:

devam devam devam :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım bence sen çok düşük kalorili beslenince vücut kıtlık bilincine girdi metobolizmayı şaşırtmak lazım iyi etmişsin nrmal beslenmeye geçmekle bence bu hafta birden gidecek :KK51::KK51:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

filizcim bizde anne annem gile gittik kalabalıktı baya benim oğlan da milletin kucağında anca ağlıyor çocuk hiç sevmiyor yabancıları yaa :KK57::KK57:valla insanlara vermiyeyim de diyemiyorum ama o kadar çok öfkeleniyor ki öfkesinden meme grevii de yapıyor sıpa :KK70:allah süt sağma makinesini çıkarandan razı olsun :cool::cool:

cisenaz menülerin güzel canım sıfır kaçamakla devam edersen 5 kilo rahat verirsin bir ayda ama karatay kaçamak kabul etmez şeker bünyeye girerse yağ yakımını durduruyor:KK51::KK51::KK51:
benim yeğenimde burda sıcaktan duramadı bide annesi hastalandı yavrucak elimizde kaldı herkezin annesi tabi seninde işin zor canım çocuk hep seni gördüğü için başkalarını yabancılıyo demekHoppa

ah filizim ahh ellerine sağlık ne çok yorulmuşun ama ev de pırıl pırıl olmuş..oh miss gibin oturun artık..:KK68::KK68:
benim yeğenim de çok tatlı keşke kalsa ama anneci kardeşi olunca iyice düştü..bebek özlemi kardeşler sayesinde gideriliyor ben de küçüğümü çok özledim..kokusu burnumda tütüyor..büyükten çok buna daha bir düşkünüm:KK8: sanırım elime doğdu ya onda..Allah sağlık versin..:KK68::KK68:
2 gündür canımı çıkarıyorum valla:KK53::KK53:heryerim ağrıyiii..ama devammEn Büyük KKEn Büyük KK
senin de menüler güzel canım:KK5: ben de semizotunun her türlüsüne bayılıyorum..bu ara domates ve soğanla klasik salata gibi yapıyorum çok lezzetli oluyor..:kk77:

valla makbuşum biyerlere gidince hep öyle oluyor haklısın..ben de anneme gitmeye korkuyorum valla...:KK17::KK17:
adetinde zamanla düzelir canım dert etme..:KK66:
sıcakta çocuk sıkılıyordur tabii kucaktan kucağa haklı valla:KK48::KK48:
sana da maşallah canım.:nazar:..bu arada ben de bayılırım ayrana:KK50::KK50:
hee kıs kardeşler sağolsun bebek özlemimiz gidiyo:KK28:

FİLİZCİM misafir zor haklısın,insan özlem bile gideremiyor iş yapmaktan.ağırlayan değil ağırlanan olmak daha iyi sanırım :KK66: ikinci bir bahar temizliği olmuş senin ki mis mis dinlen canım evinde.

Evet coook sıktım ama olmadı ,vazgeçmek yok.eşim dahi inanamıyo bence vazgeç ve kabullen bu kiloyu diyo :KK43:( :KK43:(

Teşekkür ederim sersumcum,bende seni tebrik ediyorum tamamen diyet moduna geçtiğin için.3 gün dayan kaçamak yapma alışıyorsun canım.senin için haftasonu zor mailecek yapılan yeme içmeler seni zorluyor, genel diyet hali ilan et derim :KK66: :KK66:

Oy oy Makbulecim ne kadar çok km yapıcaksın öyle kilo vermeyi bırak almadan evine dönsen kar bence.birde mutfağı zengin ve leziz diyarları geziyorsun ne diyim kolay gelsin işin zor .

Haklisin düşük kalorili diyet yaptım çünkü normali işe yaramadı hoş buda yaramadı.sanırım 2 yıllık diyet bedeni alıştırdı.Ama alışkanlığı alışkanlık haline getirmicem inşallah.
aynen çakmel ağırlanan olsaydım daha çok sevecektim burası bide sıcak klimasız durulmuyo onlar burdurun ilçesinde görev yapıyolar malum yayla tabi orası burda zorlandılar :KK57:

Günaydın arkadaşlar.daha doğurmadim.iyiyim.inşallah herkes iyidir.opuyorum
canım güzel haberlerini bekliyoruz :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

benim yeğenimde burda sıcaktan duramadı bide annesi hastalandı yavrucak elimizde kaldı herkezin annesi tabi seninde işin zor canım çocuk hep seni gördüğü için başkalarını yabancılıyo demekHoppa

hee kıs kardeşler sağolsun bebek özlemimiz gidiyo:KK28:

aynen çakmel ağırlanan olsaydım daha çok sevecektim burası bide sıcak klimasız durulmuyo onlar burdurun ilçesinde görev yapıyolar malum yayla tabi orası burda zorlandılar :KK57:

canım güzel haberlerini bekliyoruz :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
sıcağı hiç söyleme canım zaten bizde işte haziranın 12 si gibi geldik memlekete burası da yayla Antalya ama biz konya sınırına yakın bir ilçede yiz hiç sıcak görmedik urfada ne yapacağız bakalım şurda iki hafta kaldı dönmeye yavrum sıcaktan nasıl etkilenecek bakalım :KK17::KK17:

Slm kizlar nasilsinuz bakalim
Sağlıklı bir günü daha arkamda bırakmış bulunuyorum yarın artık 69 u görmek istiyorum şu baskülde ve kesin kararlı olarak spora da başlayacağım inşallah

Menü

Sabah 60 gr lor 1 yumurta 2 dilim tam tahlili ekmek domates salatalık bol dereotu

Ara 15 kiraz 1 çay bardağı süt

Öğlen 120 gr kuzu eti salata 1 bardak ayran 2 dilim tam tahlili ekmek

Ara 1 tane galeta 20 gr kuru üzüm 15 tane yaş üzüm 1 çay bardağı süt

Akşam 8 yk taze fasulye 2 tane biber dolması bir kase yoğurt

Ara 1 çay bardağı süt 15 tane üzüm :kk77::kk77::kk77::KK45::KK45:

selam kısslarr...
öğlen
fırında tavuk
ezogelin çorba
ayran

akşam birşey yemem diyordum alışverişe gittim bizimkiler hamburger sipariş etti
benim yediklerim
4 tavuk kanadı
2 patates kızartması
1 soğan halkası
1 ısırık hamburger(küçük ısırık)
ayran

ayranla geçiştirecektim böyle oldu..:KK47::KK47::KK47::KK47:
en az 4 saat alışverişte gezme
yemek sonrası da 2 km yürüyüş..:KK51::KK51:
bugünlük bu kadar oldu :KK52::KK52:

Slm kızlar Dün coştum gene...

Bildirim: cakmel

Geçen hafta: 72,7

Bu hafta: 72

Fark: 700

% : 0,802

Çok şükür bin şükür...
Sersumcum o kadardan bir şey olmaz inşallah
Makbule çok iyi gidiyorsun maşallah sana...

65 bari olsam yaaa 40 gün kaldı hadi hayırlısı...

Sersum köye gidicem bu gün saat 13 te yada 18 de yayınlayabilirim hangisi olsun yayın saati?

liste sıramız...

makbule007:31 Temmuz 2015 liste yaptı:KK60::KK60:

girlboymom:7 Ağustos 2015 liste yapamadı:KK59: listeyi sersum yaptı

çakmel:14 Ağustos 2015

filiztoprak:21 Ağustos 2015

leylak84:28 Ağustos 2015

safransarı:4 Eylül 2015

sersum:11 Eylül 2015

ficans:18 Eylül 2015

kaneel:25 Eylül 2015

çakmelciğim 18 de yap istersen :KK66:13 te herkes gelmiş olmaz..şimdiden ellerine sağlık..:KK68:
vermişsin bu arada tebrik ederim:KK9::KK9:

rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:84.9 kg
geçen hafta:84.6 kg
bu hafta:83.7 kg:KK8::KK8:
fark:900gr
yüzde:%1.063
spor:hergün yaklaşık 6-7 km karışık leslie + yürüyüş

daha iyi bir sonuç bekliyordum ama napalım buna da şükür:KK68:..sanırım regl şişkinliği lakin tatile gideceğim için geciktirici kullanıyorum o da yapar heralde şişlik:KK43:..haftaya kötü olmasın da daha iyi olsun inşallah..tatilde devam dileğim umarım:KK51::KK51:

bu arada sabah 2 mil leslie cepte:KK49::KK49:

kahvaltım
salçalı omlet
peynir zeytin
çayy

mutluluk1.webp veee bugün son iş günüm..izne ayrılırken ben...:KK53::KK53::KK53:
sersum kaçar..:KK55::KK55::KK15::KK15::KK15:

günaydıın günaydıın herkese bol eksili b,r gün diliyorum sersum çakmel hariksınız

geçen hafta: 70.6
bu hafta :70.4
fark:0,2
yüzde:%%0,28
spor yok

aslında çarşamba günü 70.1 görmüştüm bugün kesin 69 görürüm diyerek çıktım ama niye böyle oldu anlamadım dünki dolmanın şişliği herhalde neyse haftaya inşallah görürüm artık şu 69 u bu hafta biraz daha dikkat haftası olsun bana yeter artık altılı rakamlara geçelim :KK51::KK51::KK51:

sıcağı hiç söyleme canım zaten bizde işte haziranın 12 si gibi geldik memlekete burası da yayla Antalya ama biz konya sınırına yakın bir ilçede yiz hiç sıcak görmedik urfada ne yapacağız bakalım şurda iki hafta kaldı dönmeye yavrum sıcaktan nasıl etkilenecek bakalım :KK17::KK17:
2 sene önce urfaya geziye gitmiştik mütiş sıcaktı ah şu bebeklerin sıcaktan çektikleri :KK43:oralar karışık diye duyuyoruz tv den umarım rahat ediyorsunuzdur bizde diyoruz zamanında gitmişiz

benim kilo aynı çakmelcim 74.9 regl den dolayı korumuşum ama buda iyi:KK68:
çakmelcim seni ve sersumu tebrik ederim iyisiniz kızlar:KK200::nazar:

Back
X